reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja też, ja też ! Telewizji nie oglądam prawie w ogóle, jedyny wyjątek to TVN style, a i młodej nie raz zdarzyło się oglądać z zaciekawieniem "Jak dobrze wyglądać nago":-D

Trzymam kciuki za prawojazdowe egzaminy - dacie radę!:-)

reklama
Cholercia ja też się teraz nakręciłam i już myślę co tam z naszą ciężaróweczką???:confused:
Dziewczyny trzymam kciuki za pomyślne egzaminy, wiem ze teraz to ciężko za pierwszym podejściem zdać....ja zdawałam 16lat temu więc miałam wtedy luzik, pamiętam, że wszyscy mówili, ze jak będzie mnie egzaminował taki policjant to mam jeździć zdecydowanie i nie ospale (a że wtedy egazminy były w praiwe każdym mieście gdzie były światła - u nas były sztuk jedne:-p to egzaminatorów na taką mieścinę było chyba z trzech:-p) więc ja biorąc to do serca jechałam iście jak rajdowiec, i omaly włos nie potrąciłabym rowerzysty:baffled: i na koniec pan egzaminator powiedział coś w stylu że no niestety, ale...spotkamy się na drodze:-p:-)
Surv masz rację, aczkolwiek jak napiszę ekskluzywny apartament - to pomyślą ludziska że jakiś super wypas mam ;-) i jak przyjdą to kicha będzie:baffled:

A ja lubię Discovery i do tego jeszcze Detektywi sądowi (bo z reguły takie programy nocą lecą:-( a ja z tych marków nocnych jestem) i jak tak się naoglądam, to idąc na górę zapalam wszystkie światła, apóźniej śni mi się w nocy że morduję M:-p

hej
padam na ryjek. Właśnie wróciliśmy ze szpitala. Ika została z Babcią.Ja w domu chyba zwariuję.
Szpital pełen różnych groźnych chorób i lekarze kazali do domku uciekać.
No zwariuje jak nic. To moja pierwsza noc bez Iki a będzie conajmniej 7.
Chce mi się wyć
odezwę się jutro więcej
Ika na antybiotykach, inchalacjach i sterydach. Dzielna i grzeczna dziewczynka tylko w nocy budzą ją dzieci co wrzeszczą jak opętane i ona się boi bo nie wie o co chodzi tym dzieciakom że one tak się drą zamiast spać...bidulka
Jejku taki dzieciak w szpitalu to kosmos mówię wam a ja teraz czuję się jak wyrodna matka a z drugiej strony musze o fasolce myśleć...no koszmar po prostu.
Niech te dni szybko mijają

Post - dobrze że się odezwałaś.....
Jejku, to fatalnie że Ika musiała zostać w szpitalu, ja nie wiem jak dałabym radę w tej sytuacji:-:)-(
ale Ty musisz też myśleć o drugiej fasolce więc dobrze że wrócilaś do domku, a Ika z Babcią - którą zna - więc będzie dobrze, poradzą sobie dziewczyny na pewno.
Trzymaj sie Kochana, ściskam bardzo mocno!!!!

Ojejku Post trzymaj się biedna Ikunia tak mi przykro że została w szpitalu,będziemy trzymać za nią kciuki oby jak najszybciej wyszła zdrowiutka do domu kruszynka.
Ściskam mocno

Post głowa do góry. Czas szybko minie i będziesz przy Ice. Musisz być twarda..Trzymamy z Adasiem kciuki.
My też jutro do szpitala na udrażnianie kanalika.

Liwka - to i za Was mocno trzymam kciuki!!! głownie za Ciebie, bo Adaś zdenerwuje sie pewnie dopiero przy zabiegu bo chłopaczyna nie wie co go czeka a Ty pewnie w nerwach będziesz od rana.....i pewnie już sie denerwujesz:-(
Trzymaj sie!!

Post a ile dni bylyscie w szpitalu? my 8 dób mielismy lezec,zeby antybiotyki podac....malutkiej nic z babcia nie bedzie,babcia dopilnuje wszystkiego,za wnusie zycie by oddala,wiesz jak to jest; na pewno ci ciezko-rozumiem to...sciskam
Liwus kurcze wspolczuje i trzymam kciuki,zeby poszlo sprawnie i bezbolesnie

moje dzieci pospaly do 18 i teraz zasnac nie moga :sorry2:
a ja sobie grzanca zrobilam :tak: daaawno nie pilam hihi pychotka

reklama
Post trzymaj się, wiem że ciężko Ci było zostawić Malutką w szpitalu, ale jest z Babcią i nic złego się Jej nie dzieje;-) no musisz pamiętać o Fasolci :tak: Ikusia szybko wróci do zdrowia i wszystko będzie dobrze:tak: wierzę w to:-)
Liwus Ty też jutro bądź dzielna;-) koleżanka mi mówiła (rok temu jej syn miał ten sam zabieg co Adaś), że zabieg nie trwa długo i nie było tak źle;-) wobec tego trzymam kciuki za Was, żeby poszło szybko i bezboleśnie:tak:

my dziś przerobiliśmy naszego złomka (czyt. wózek) na spacerówkę i Antoś mógł obserwować cały świat:-p nawet nie miał czasu zasnąć we wózku, co mu się zwykle zdarza, bo taki jest świat ciekawy:tak:
ja też ostatnio zastanawiałam się gdzie podziały się Heksa, Haszi, Mamabartka i Ahaa???

Do góry