Cholercia ja też się teraz nakręciłam i już myślę co tam z naszą ciężaróweczką???

Dziewczyny trzymam kciuki za pomyślne egzaminy, wiem ze teraz to ciężko za pierwszym podejściem zdać....ja zdawałam 16lat temu więc miałam wtedy luzik, pamiętam, że wszyscy mówili, ze jak będzie mnie egzaminował taki policjant to mam jeździć zdecydowanie i nie ospale (a że wtedy egazminy były w praiwe każdym mieście gdzie były światła - u nas były sztuk jedne

to egzaminatorów na taką mieścinę było chyba z trzech

) więc ja biorąc to do serca jechałam iście jak rajdowiec, i omaly włos nie potrąciłabym rowerzysty

i na koniec pan egzaminator powiedział coś w stylu że no niestety, ale...spotkamy się na drodze

:-)
Surv masz rację, aczkolwiek jak napiszę ekskluzywny apartament - to pomyślą ludziska że jakiś super wypas mam ;-) i jak przyjdą to kicha będzie
A ja lubię Discovery i do tego jeszcze Detektywi sądowi (bo z reguły takie programy nocą lecą:-( a ja z tych marków nocnych jestem) i jak tak się naoglądam, to idąc na górę zapalam wszystkie światła, apóźniej śni mi się w nocy że morduję M