reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Komunikuję że jeszcze żyje i że Tosika linczu nie wykonała , ale nie znam dnia ani godziny :-( Ale może ze względu na to że jakiś pomysł jej podsyłam to mnie oszczędzi :happy:

Powiem Wam dziewczyny że przeprowadzki są straszne. Dzisiaj większą część rzeczy przewieźliśmy do nowego mieszkania jeszcze trochę nam zostało + komputer , wieża itp. Jak mój ojciec zobaczył nasze pudło-torby to powiedział do Mamy " patrz oni mają więcej tego niż my". Bardzo optymistyczne jeśli oni mieszkali ok.15 lat i mieli mniej a my mieszkaliśmy 1 rok w wynajmowanym i mamy więcej. No ale fakt że zostawiają nam mieszkanie urządzone. To ich usprawiedliwia.
Jutro od rana ostatecznie w nowym mieszkanku. Także Adaś ma dziś zieloną noc :-D Teraz lecę Młodego kąpać.

reklama
Liwus - fajnie że już prawie w nowym mieszkanku!!! najgorsze pakowanie i rozpakowywanie, ale dacie radę:-)
Moja własnie w kąpieli, tatuś kąpie, potem wypijemy piwko, nachoski i obejrzymy Tajemnice BM.....
Zmęczona jestem, młoda wciąz marudna.....no nic, trzeba wytrwać...
Miłego wieczorku!

My wreszcie pomalowaliśmy sklep,fajny kolorek wyszedł,taki energetyczny,chociaż optycznie się trochę zmniejszył.Ale cieszę się bo wreszcie wygląda to fajnie a nie taki blady biały.
Tosika fajne ciuszki są z tej Niveny,ja akurat nie mam z tej firmy u sibie w sklpie.Też chciałam otworzyć sklep internetowy z ubraniami ciążowymi ale na planowaniu się zakończyło.Także mam tylko ten sklep normalny z ubraniami ciążowymi.
Mondzi poczatki zawsze są trudne,do tego jest początek roku to jeszcze mało kto wykupuje wakacje,mimo że jest taniej.Bądźcie cierpliwi.Po za tym styczeń luty to prawie w każdej branży są bardzo kiepskie,przynajmniej u mnie co roku jest słabo w tym okresie.Dlatego teraz nawet ja na kilka godzin chodze do sklepu

Wow, ale mamy przedsiębiorcze dziewczyny na forum – super:tak:
Izabelka przesyłam pozytywne fluidy – żeby choroby szybko minęły!!!
Surv, ale fajnie że się wyrwaliście:tak:
Liwus, komputer przewozi się pierwszy! ;-)

Liwus- zycze cierpliwosci przy przeprowadzce, a pozniej przy ukladaniu, brrrr, jak ja tego nie lubie. Za to efekt zapewne bedzie super.

My calkiem milo spedzilismy sobote, pojechalismy do mojej kolezanki, a pozniej poszlismy do chinskiej restauracji:-), wiec cos innego niz codziennie.
Teraz mala siedzi tatusiowi na brzuchu i wywija raczkami-wiatraczkami.

Liwus fajowo, ze już jesteście na nowym mieszkanku:-):-):-)
Kasiu dzięki za uznanie, jak coś to moje dziewczyny z bb mają rabaty:rofl2:
Kamu nie wiedziałam, że działamy w tej samej branży! Super!! :tak: Będziemy miały o czym gadać na spotkaniu ;-) i kogo stroić (czyt. Post):rofl2:
Izabelka współczuję, trzymmaj się kochana!:tak:
Surv zazdroszczę ci tego wyjścia....ja mam planowane 14tego ale niestety z podwójnym bagażem:-p bo jak tatusiowi zaproponowałam delikatnie czy może tak sami... to z oburzeniem :ale jak to?? to jest dzień zakochany a ja zakochany jestem w moich dzieciach....no i tym sposobem romantyzmu nie będzie tylko jedno wielkie żarelko:rofl2:
Surv jakie my tam biznesowe:-p normalne babki, a ty kochana pomyśl lepiej o pisaniu książek, z takim darem to można taki biznes zrobić niczym nijaka Rowling ,która napisała Harrego Potera. Ja już jestem twoją fanką:tak::-):happy: i jak by coś, to pół nakładu wykupię:-p (a później wezmę twój autograf i sprzedam dwa razy drożej:-p;-))

Post w ciąży z Iką chodziła w spodniach z tej firmy co ja mam u siebie niestety to nie były spodnie ode mnie:-)
Ja również jestem fanką Surv i jak widzę nie jedyną,uważam że ma wspaniały dar pisania,już nie raz jej posty czytałam mamie lub mężowi,zawsze można się pośmiać.
My mamy 14 lutego iść na bal charytatywny,chociaż teraz już mi się nie chce,no ale już zapłacone więc szkoda kasy

reklama
Izabelka ZDRÓWKA DLA CIEBIE I DZIECIACZKÓW:-):-):-):-)
Liwus gratuluję przeprowadzki;-)

Dziewczyny a może założymy fanclub Surv i przez to zmotywujemy Ją do napisania jakieś książki;-) Surv czuję, że ekspresowo zarobiłabyś na swój wymarzony domek:-D:-D:-D
Brat jednak przywiózł Zuzę i już mała mądralińska zawróciła nam w głowach:-) Moja Mama nie może przeżyć, że prawie trzy letnia dziewczynka może być tak wygadana i kulturalna - proszę, dziękuję itp - normalnie nie pogadasz:-p jejku, teraz te dzieciaki to są takie bystre, że to jest porażające:szok::-D miłego wieczoru;-)

Do góry