reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Florka,Zuza,Maksiu,Ika,Adas wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesiecy.
Michalinka dziekuje za zyczenia.
Post fajnie ze czujesz juz ruchy fasolki.
U nas nadal brak kompa wiec ja tylko na chwile.Pozdrawiam wszystkie dzieci i lipcowe mamusie:tak:

reklama
No nieźle naklikałyśmy!
a mi stukneło dzis 2000 postów:szok: jejku, czy ja taka gaduła jestem:confused::sorry2:
ale chyba sie uzależniłam od bb:zawstydzona/y::tak:

Hmmm....ja mam 2 tys. z dużym okładem, a rejestrowałam się równo rok temu raptem:-D No ale jak na nałóg przystało, należy go pielęgnować i uprawiać możliwie często:-)

Spóźnione życzonka dla WSZYSTKICH JUBILATEK I JUBILATÓW:-):-):-)
u nas padał śnieg, ale wszystko od razu się roztopiło, więc nie ma czego odśnieżać:-p byliśmy dziś u mojego Brata w totalnej wsi (sąsiad co hektar:-p) i cały dzień nam zleciał:baffled: Mały poszedł spać bez kąpieli bo wróciliśmy dość późno i było za zimno w domu:baffled: ja dostałam dziś prawdziwy okres i nie powiem, żeby mi się to podobało:szok: mam takie bóle jak przy porodzie i już wcale się nie dziwie, że urodzenie dziecka poszło mi tak łatwo skoro ja co miesiąc mam poród:crazy: tylko bez gratisa;-);-) chodzę zgięta w pół tak mnie łupie w krzyżu, a o ubytku hemoglobiny nie wspomnę:wściekła/y: no nic miłego wieczoru;-)

reklama
No nie źle już 1000 stron naklikałyśmy.:-)
My wróciliśmy już do domku po drodze wstąpiliśmy do mojego kuzyna który ma córeczkę młodszą od Maksa o miesiąc i mała Michalinka waży 9500g!!! Szok i to dziewczynka.Dzieciaczki ładnie sobie siedziały i fajnie się bawiły a teraz Maksiu już smacznie śpi.Oby jak najdłużej.
Dziękujemy za wszystkie życzenia

Do góry