kaja1978
Fanka BB :)
Mamabartka będzie dobrze!Choć wierzę, że się denerwujesz... My mieliśmy już wiele badań, a miesiąc temu Zosia była ważona i okazało się, że ma niewielką niedowagę 9ale my dopiero od stycznia wcinamy różne dania, wcześniej tylko na cycku) i dostaliśmy skierowanie na szereg badań!
I tak ma niski poziom żelaza (niewiele poniżej normy, ale żelazo nam zapisał) i ciągle coś nie tak z moczem! Lekarz stwierdził, że to najprawdopodobniej wina woreczka i sposobu w jaki pozyskujemy siuśki, ale skierowanie na USG nerek dostaliśmy
Ale mówił, żeby się nie denerwować, że to dla spokoju i kazał czekać w kolejce na miejsce w przychodni (czyli bez pośpiechu, nie prywatnie).
Mam dwa pytania: znacie jakąś fajną stronę o zabawach z takimi maluchami? I w co sie bawicie?Bo mi brak pomysłów... I po drugie - kiedy jakieś kluseczki, coś bardziej treściwego wprowadzacie? już niedługo 8 miesiąc! Chcę trochę utuczyć Zosię:-), a tu tylko kaszka ryżowa i raz dziennie zupka... Za tydzień mamy wizytę u lekarza, chcę, żeby ważyła w końcu z 9 kilo!

Mam dwa pytania: znacie jakąś fajną stronę o zabawach z takimi maluchami? I w co sie bawicie?Bo mi brak pomysłów... I po drugie - kiedy jakieś kluseczki, coś bardziej treściwego wprowadzacie? już niedługo 8 miesiąc! Chcę trochę utuczyć Zosię:-), a tu tylko kaszka ryżowa i raz dziennie zupka... Za tydzień mamy wizytę u lekarza, chcę, żeby ważyła w końcu z 9 kilo!