reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
A ja sobie wykrakałam grzeczne dziecko..normalnie cud prawdziwy, caluteńki dzień Młoda jak aniołek z reklamy bawiła się sama na macie, ćwiczyła przewroty, usiłowała raczkować tak zawzięcie, że aż rajstopki na palcach przetarła, potem poszła grzecznie spać na 2,5 godziny, a teraz maltretuje garnuszek czekając na kaszkę.....ja chcę takie dziecko codziennie!:-D
Oby tylko w nocy sobie nie odbiła, ale nawet jak, to niech jej będzie za ten udany dzień:tak:

Pearl - dziękuję i dla Szymka również!!
chociaż jak dla mnie te suwaczki źle pokazują i jutro powinny nasze dzieci konczyc 8 mc.....:sorry2::dry:
Surv - super, jakiś dobry dzień dziś, u mnie też fajna młoda była, spała mi dzis ciągiem 3 godziny!!!! zasnęła przed 12:00 i wstała chwilę przed 15:00. SZOK! Ale to była jej jedyna drzemka dziś, teraz idziemy się kąpać.

Lenka i Szymus- 100 lat!

To juz dzisiaj:szok:, ale ze nie mama, ktora zapomniala o tym, ze dziecko konczy 8 miesiecy.
Dzisiaj mamy dzien jak codzien, spacerku nie bylo tylko siedzenie w domu.

Madzia- oby wam sie wszystko w PL ulozylo, tak jak sobie planujecie. W sumie to nie mala zmiana! Po powrocie do PL posiedzisz jeszcze z Maciusiem czy bedziesz chciala pojsc do pracy?

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą!
Dzieciaki śpią więc mogę posiedzieć na necie.

Lenka, Zainab, Szymcio - wszystkiego najlepszego!!!
Izabelka, Nea, kciuki zaciśnięte!:tak: Dorka, 12 razy? Ale stresior!
Tosika, "sympatyczna" teściowa. A kij jej w nyry ;-)
Dorka, długo karmiłaś. Uwierz mi, że tak lepiej, jak dziecko samo rezygnuje:tak:
Surv, ale miałaś aniołka! Pozazdrościć. I spokojnej nocki!:tak:

najlepsze życzenia dla jubilatów:-)
a nasi goście już pojechali
było przyjemnie - jak zawsze mężczyźni dali do wiwatu:rofl2:
jutro wizyta u naszej pani dr i strasznie sie cieszę, bo mnie dalej trzyma (rano skoczę do przychodni się osłuchać, choć tylko gardło boli i kaszel) a cały czas boję się ze pozarażam:szok:
oby nocka spokojna bo jak ludziska w domu to moj syn wolałby z nami zamiast w łóżeczku:-) więc lecę na buźkę;-)

o rany Dziewczyny, wczoraj bylismy w restauracji z Malym, taka tam restauracyjka rodzinna. obok naszego stolika siedziala rodzina z chlopcem ok 5 lat. chlopak sie tak dusil caly czas jakby dostal ataku astmy albo i gorzej. a jego mama dzielnie poila go woda z lodem:szok:bylam w szoku, kazdy zwracal jej uwage na to dziecko bo strasznie kaszlalo a ona nic tylko powtarzala ze on ma klatke piersioa czysta i ona nie wie co sie stalo bo tak od nocy kaszle...dziecko jak na moje oko mialo spokojnie zapalenie oskrzeli i nadawalo sie natychmiast do lekarza i antybiotyk a ona mu wode z lodem:wściekła/y: i tak sobie mysle o tych ludziach tu i nie moge glupoty pojac...kojena seria narzekan na Kanade

Buziaki dla Lenki, Zainab i Szymka:-):-):-)
dziś była na prawdę cudna pogoda i modlę się, żeby tak zostało lub było tylko lepiej;-) Mały śpi, w dzień w był grzeczny, ale ślini się niesamowicie i według moich obserwacji wychodzą Mu dolne dwójki:szok: nie chciałam tego pisać na wątku ząbkowym bo nie jestem jeszcze pewna i wydaje mi się to dziwne, tak trochę nie po kolei ;-) lecę poczytać inne wątki:tak: miłego wieczoru:-D

reklama
Do góry