reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Lenka Zainab wszystkiego naj.Sto lat!!!!!!!!
Mondzi trzymam kciuki.
Florka szalejesz:tak:
Ja bralam pod uwage Inge lub Ige ale G sie nie spodobalo:dry:

reklama
Dziekujemy bardzo za zyczenia, chyba rzeczywiscie to dopiero dzisiaj:-) jejku moje dziecko ma juz 8 miesiecy, nie moge w to uwierzyc ze tak szybko leci czas.
Tymon wszystkiego dobrego z okazji 7 miesiaca:-)

wczoraj kupilismy nocniczek ale niestety nie jestem zadowolona bo jest bardzo niewygodny dla Szymona. moze rozgladniemy sie za jakims innym bardziej wygodnym:tak:

post Iga bardzo ladne imie, zwlaszcza ze miellibyscie IGE i IKE:-) super
u nas dzis tez piekna pogoda wiec na spacer sie w koncu wybierzemy zeby w domu nie zwariowac..

Tymuś wszystkiego najlepszego!

u nas dzisiaj sukces polowiczny w nocnikowaniu-siuski byly,ale kupsztal w pampersa.
Pearl moze maly sie do tego nocniczka przyzwyczai.MAcius wczoraj tez nie wygladal zbytnio na zadowolonego,prawie by sie przewrocil razem z tym nocnikiem,ale dzisiaj juz mu siedzenie lepiej idzie,gorzej z tym robieniem do nocnika:-p

Pomysl z zakupami dzisiaj nie wypali.:no:Juz sie zebralam i dzwonie do K czy mi wozek z auta wyjal,a on na to ,ze zapomnial i pojechal z nim do pracy:baffled:Dobrze,ze w pore mi sie przypomnialo,bo jakby marude ubrala i zeszla z nim na dol,a tam wozka ni ma to bym sie niezle wkurzyla.
Ja juz po obiadku i znow mam wyrzuty sumienia,bo mialam tyle nie jesc.Ciagle sobie obiecuje,ze o jutra dieta,a tu nie wychodzi.:zawstydzona/y::no:A boczki cholercia rosna:angry:Czekolady ani nic slodkiego nie kupuje,wiec nie jem,ale inne pierdoly chodze i non stop podjadam:wściekła/y:

Madziu Ty jestes taka szczuplutka nie masz co sobie odmawiac jedzenia naprawde chcialabym wazyc tyle co Ty:-):-)

Madzia ty nam tu nie grzesz!!! Ty lepiej spójrz na mnie, co?? Ja dzisiaj z tego stesu pognałam na ten fitness pod ciśnieniem:dry: i tak się wymęczylam na nim, ze jak później bylam na spacerku z malą to tak mnie ssalo, ze musiałam wtrynić bułeczkę słodką:sorry2: i jak ja mam wrócić do rozmiaru 36:confused:
zerknijcie na ten artykul, niezly tzn. nieźle nas w bambuko robią:baffled:
Fałszywe rekomendacje zalewają sieć

Andula nie sciemniaj!Ja tam widzialam na waszych zdjeciach z tropikow,ze z ciebie niezla laska:tak:To ja bym tak chciala wygladac jak ty!
Tosika ty tez sie niezle nam przylansowalas swego czasu,wiec patrzac na ciebie rowniez sie kompleksow nabawilam,a rozmiaru 36 to w zyciu nie mialam :/

Ostatnia edycja:
Tymeczku wszystkiego najlepszego z okazji 7go miesiąca:-)
a ja mam dobry humor po wizycie u lekarza
pani dr zadowolona z postępów i ogólnego stanu zdrowia
na szczescie mały nic nie załapał ode mnie :-) (ja dziś byłam w przychodni i uciekłam bo tłumy chorych i pójdę się osłuchać jutro)
no i cyckowe wygody zakupiłam;-)
haszi dzieki za namiary sklepu w katowicach, panie rzeczywiście miłe i znające się:tak:

reklama
Buziaki dla Tymka:-)
Madzia Ty nie przeginaj kobieto wyglądasz świetnie i tego się trzymaj:-D
a Tosika następna narzekająca:-) nic tylko Was lać:-p:-p:-p
ja tam chodzę cały dzień i kombinuję coby tu zjeść ciekawego:-p Mały dzisiaj coś stęka i nie wiem o co mu chodzi, ale na szczęście mam teraz w domu siostrę to trochę z Nim posiedzi;-) co do imion to moje kolejne dziecko będzie albo Marysią albo Stasiem - już postanowione:-D

Do góry