post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Wercia sto lat:-):-):-):-):-):-):-)sto lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mało tego, ona nie wstaje z płaczem, ona delkatnie nas mizia po buźkach (bo w nocy przekladam ją do nas), zaczepia, gada, uśmiecha sie a jak ktos otworzy jedno oko, to śmieje się na głos, jest to słodkie ale też wykończające
zawsze możesz im coś na wycieraczkę podlożyć w ramach rewanżu
(oczywiscie pokryjomu)
Nie mart się, zębuch wyjdą i wszsytko wróci do normy

aż strach sie bać nie raz;-)
ale jak to sie mówi W MARCU JAK W GARNCU
jak was czytam to naprawde podziwiam te nocne/ranne ptaszki. ja bym chyba o 4 nie wstala

uzywalam caly czas prostownicy.
dlatego kolejny depresyjny tydzien sie szukuje czyli siedzenie w domu
sypało cały dzień, ale dopiero pod wieczór zrobiło się biało
M znowu mnie wkurzyła, ale mam Go gdzieś i staram się olewać to co On mówi, jednak proste to nie jest:-( Antek dziś był grzeczny, ale w nocy zrobił nam pobudkę między 3 a 4
później pospał do 8ej
niedawno upiekłam bułeczki z przepisu Roni i teraz umieram z ciekawości czy są takie dobre na jakie wyglądają
nic lecę spróbować:-)

no to w te pędy do lekaża, udało nam sie wepchnąć na 14.

już dwóch nie ma

Pierdziele jutro nie będę na nich czekać
Madzia udały się:-):-):-):-) fajnie smakują, szybko się robi no superKate i jak tam bułeczki? ja wczoraj robiłam i dzisiaj też:-),bo żadnego pieczywa nie było,a te bułeczki bardzo szybko się robi i są pyszne,nie?
ja zrobiłam na pikantnie tzn włożyłam do środka podsmażone pieczarki a do innych ser - świetnie smakują z ketchupem
niedługo zrobię na słodko z dżemem czy budyniem -a co sobie będę żałować
jak M zasmakują to w ramach Jego chorych oszczędności zakaże mi kupować pieczywo, a będę zmuszona piec domowe bułki