reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

A ja z racji tego że już odstawiłam Maksa od cyca siedzę sobie na bb z piwkiem,mąż u kolegi a ja sama.Tylko spanie okropne mnie bierze i chyba się wcześniej położę.W końcu Maks dziś mnie o 6 obudził a w nocy też 4 razy wstawałam do niego.
Dziś mężulek obiecał że on będzie wstawał więc ma tylko 1 piwko wypić u kolegi obejrzeć mecz i wracać.

reklama
kamu moj M tez obiecal przejecie nocnej zmiany przez weekend i racji tego dzis idzie na calonocna impreze chlopska do kumpla:angry::angry::angry::wściekła/y: mam nadzije ze Twoj powaznie sie wywiaze z obietnicy...

Pearl, mój by chyba nawet nie obiecał ;-) Zresztą co by to dało, jak ona musi jeść w nocy :-( Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie cięższa i będę mogła ją "głodzić". A skoro impreza całonocna, to i w dzień pożytku mieć nie będziesz. No mówię, że mają życie...

kamu moj M tez obiecal przejecie nocnej zmiany przez weekend i racji tego dzis idzie na calonocna impreze chlopska do kumpla:angry::angry::angry::wściekła/y: mam nadzije ze Twoj powaznie sie wywiaze z obietnicy...
Całą noc to na 100% nie będzie wstawał,ale nie odpuszcze mu,no chyba ze przyjdzie w kiepskim stanie ale mu tego nie daruje

Pearl Kuba nie jest zaszczepiony na pneumo, bedę szczepić jak skończy rok, bo nie mam tyle kasy:baffled:Kuba idzie do żłobka od września:tak:
Kasia no to dzisiaj pełny luz:tak:
Dzisiaj u nas też słonko świeciło i pachniało wiosną:tak:a ja jutro do szkoły:dry:
Idę już spać, bo cięzka noc jak zawsze mnie czeka:-p:confused:

Mamo BiN współczuję:tak: ja mialam tak z moim Kornelkiem gdzieś do trzeciej klasy podstawowej:-( co się wygrzebaliśmy z jednego choróbska, to za chwilę inne nas dopadło:angry: (a karmiłam cycem 2,5 roku, co niby jest rewelacyjne i zabezpieczające dziecko na przyszłość przes zarazkami:wściekła/y:) a teraz odpukać, ale ani razu od początku zimy nic się nie przypałetało:tak:
Beaa fajne są takie spotkania:tak: u nas nie słyszałam o czymś takim:-(
Madzia po wczorajszym Twoim zapytaniu o depilatory, tak się zawzięłam, ze obgoliłam nogi (po paru m-cach niebytu:-p) myślałam, ze sie przekręce z bólu:angry:
Mondzi nie ma sprawy, jak przyjdzie mi jakiś pomysł zwiazany z waszą dzialką to podrzucę pomysł:tak: a my lecimy do Tunezjii, hotel nazywa się Sułtan w rejonie Hamman (coś takiego chyba:-p) a biuro bodajże nazywa się Alfastar. Żałuje, że ja się tym nie zajęłam osobiscie (bo bym do was uderzyła) . Co do naszej brygady to jest przede wszyskim od nas z Mazur oraz Gdańska i Warszawy:-) i powiem Ci, ze my akurat nie lecimy do niewiadomo jakich luksusów, zresztą wszyscy od początku deklarowali a co by cena była w miarę umiarkowana:tak: ale pewnie nic starconego, bo my lecimy tylko na tydzień (w reszta na dwa) ponieważ bardzo się boję jak Antosia to zniesie, w końcu inny klimat, inna flora itp:-( i postanowiliśmy, że jak mała zniesie dobrze taki wypad to może (jak fundusze pozwolą:tak:) jeszcze w sierpniu gdzieś poljedziemy (i zapewne też z ekipą, bo my zwierzęta stadne:-p)
Surv odważna babeczka jesteś i tak trzymaj:tak: w końcu musisz mieć chwilę dla siebie, i jak to zawsze moja kumpela powtarza chwila dla siebie-mniej flustracji dla dziecka;-)
Kicrym pomysl, ze masz bliżej końca niż dalej:happy2: a jak póżniej fajnie będziesz miała parę literek z przodu więcej:-p
Kamu tak trzymaj:tak:
Pearl- pomysłowego masz męża;-)
a my już u rodziców,muszę wam powiedzieć, ze dzisiaj chodze w skowronkach, ponieważ kupilismy spacerówkę (hip hip hura:-D) (na ciuszkach opiszę wszystko) i radochę mam jakbym dla siebie tą furę kupiła;-) no i dzisiaj jechaliśmy w nowym foteliku (bo dzisiaj też doszedł- normalnie sprzedawcę chciała ucalować z tej radosci, ale męża mnie powstrzymalo:rofl: i wiecie co??? pisałam Wam, ze moja dziewczyna nienawidzi jeździć, a dzisiaj mialam aniołaka w samochodzie:szok: mało tego- mala śpi z reguly co dwie godziny, czyli jak wstala o 12tej to powinna pójsć spać po 14tej ( i tak wyjechaliśmy) i wyobraźcie sobie tak była zafascynowana jazdą (wszystko widziała), że całą drogę nie spała (czyli 2h), mało tego poszla spać dopiero o 18tej:szok: i śpi do tej pory (brudna, nieumyta:-p)
no to dzisiaj poszlam po bandzie z tym postem:sorry2:

Dobry wieczor kochane:-)
Na dniach nadrobie zaleglosci dzis sie pakowalam i jutro o 10 rano lecimy.Trzymajcie kciuki aby Mis nie dal do wiwatu oraz aby za nadbagaz za wiele nie skasowali;-)
:tak: :tak:
Spokojnej nocy:happy2::-)

reklama
Andula- szerokich lotow:tak: i bezpiecznego ladowania...

tosika z tego co piszesz wnioskuje, ze malej spodobal sie nowy fotelik samochodowy. Nasz fotelik jest zamontowany w moim aucie, ale czasem jak gdzies musimy jechac drugim autem i nie ma czasu na przekladanie fotelika to zabieram poprzedni fotelik-nosidelko i Zainab bardzo, ale to bardzo protestuje. No ale wiadomo, do lepszego zawsze latwiej sie przyzwyczaic.

Ostatnia edycja:
Do góry