reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Zainab,Lenka,Szymek i Tymek wszytskiego najlepszego w dniu waszego święta!!!
Ja nadal nie mam neta,więc tak na szybko was czytam.Mam nadzieję że wieczorem już będzie,bo brakuje mi was.
U nas dziś pogoda do d.. ale jutro ma być już ładnie.Może zaczniemy na dobre sezon spacerowy:-)
Co do nocek to u nas duża poprawa od tamtego tygodnia,ale Maks nie jest już na cycu i nie jest karmiony w nocy.Dziś były tylko 2 pobódki o 3 i po 5 o tej godzinie już na jedzonko a obudził się o 8:-) oby już było co raz lepiej ale na razie nie zapeszam

reklama
Surv - ja też ostatnio weny nie mam:sorry2: pogoda wiosenna się robi a mnie deprecha łapie:-:)dry:
poza tym wielkie gratulacje z powodu pracy!!!

Mondzi powodzenia na wazeniu daj znac ile mala przybrala:tak:
Kamu trzymam kciuki za nocki aby ciagle szlo ku lepszemu:tak:
Surv wielkie gratki slonko wyjdzie zza chmur to i wena przyjdzie:tak:

Lenka, Zainab, Tymus wszytskiego dobrego maluszki!!!!

Szymon dziekuje za zyczenia, szczezre mowiac to mi przypomnialyscie ze moje dziecko ma 9 miesiecy bo ja kompletnie zapomnialam:dry:
trudno mi nadrobic bo tak duzo piszecie:baffled:

post gratulacje chlopczyka!!!pamietam jak ja sie cieszylam:-)jak sie dowiedzialm o swoim:-Dbezcenne...
andula witaj z angielskiej ziemi! ale wroccie szybciutko;-)

Post gratulacje!!!! będzie Łucjan hurraaaaa!:-)chlopaki rozrabiaki,ale oby twój był taki grzeczniutki jak Ika! bo z moim szału można dzisiaj dostać:wściekła/y:
Survivor dla ciebie też gratulacje z okazji pracy! i oby wena wróciła szybciutko!
Pabla trzymaj sie pogoada ma być coraz lepsza,jak słonko zaświeci to odrazu humor się poprawi!
Beaa nie rozkładaj się kobito,dużo zdrówka!

Mnie dzisiaj powala ból głowy,ale to taki,że aż mi słabo i niedobrze:baffled:
A mały jest nieznośny:angry:

Post dzięki,że mi te szczepionki wytłumaczyłaś,zastananawiałam się własnie czy w Pl dostaniemy te przypominające,czy jakis inny system szczepionkowy jest.A widzę,że różnica jest tylko w tym,że do 7 m-ca w Pl 3 dawki,a my mieliśmy po 2 na pneumo i meningokoki,a przypominające mają być w 12 i 13 m-cu.

Surv gratulacje!a wena z czasem sama przyjdzie, wiosna się zbliża :-D
Beaa zdróka kobitko!
Madzia współczuję bólu głowy, brrrr nie cierpię tego:confused:
Pabla Tobie poprawy nastroju życzę, jak się zrobi cieplej to i lepszy humor przyjdzie:tak:
Kamu oby nocki już się unormowały:tak:
POst ja jeszcze raz gratulacje (po raz trzeci na innym wątku:-D:-D:-D:-D)no i czekam na imiona :-D:-D:-D:-D
U nas dzisiaj pogoda okropna, non stop deszcz, byliśmy z 30 min na spacerku i do domu:dry:Pan od offica nadal nie zadzwonił więc jutro mu się lekko przypomne:dry::-D

reklama
Dziewczyny, Lenka dziękuje za życzenia - jejku już 9 mcy kończy, za 3 mce będzie roczek:szok::-D
Mój dobry humor nie wróci dopóki nie załatwie pewniej nurtującej mnie sprawy, która już się trochę ciągnie:no::dry: oby do świąt mi się udało bo cały dzień mam to na głowie....
tasiemce lecą, idę chyba legnąć na kanapie......zmęczona jakaś jestem.
Jutro idziemy z Lenką w gości do 5 mcznej Zuzi - mam nadzieję że Lenka się będzie ładnie zachowywać.

Do góry