reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

u nas tez dzis spane do 8:-D
normalnie święto bo normalnie to 6 na nogach i mama zabawiaj mnie
ja dziś walczę z pisaniem (termin do jutra) a tato śpioch cały dzien zajmuje się synem
oj juz chce miec to z głowy bo tylko marnują nam się wolne dni
tydzien temu spędziliśmy nasz pierwszy weekend w Krakowie
Tymi był przeszcześliwy - normalanie podróżnik nam rośnie
a w restauracji tez rączki wyciągał do naszego jedzonka więc namiętnie wciskałam miśkopty;-)
miłej niedzieli
zdrówka dla chorowitków

reklama
U nas zapowiada sie sloneczna pogoda. Zaraz zabieram sie za sprzatanie domu bo przychodzi kolezanka z dziecmi.
Zainab po frytkach czuje sie wysmienicie:-).

Ostatnia edycja:
U na spochmurno jakoś ja siedziałam do 4 robiąc MT :-p ale zdjęcia dopiero jutro gdyż jeszcze jedna rzecz do zrobienia a dziś już mi się nie chce...

ale ja wyspana ... moja córa dopiero wstała :-D

beaa hehe mam teraz ocote niepedagogicznie Tymciowi fryte zapodać.
reania jesteśmy z tobą, grunt, żee już koniec:tak:
Izabelka widze, że obie mamy dzień dobroci dla m ^^ Zdrówka
Jaaaaaa Juliaaaa znęcasz się nademną. My na nogach od 5:30

Teraz mlody śpi, m też śpi ( w nocy jedzie więc go nie budze co w sumie daje mi więcej czasu dla siebie), starszy szaleje na polu.
Załatwiłam dzisiaj dwa max nieprzyjemne sprawy- mycie prysznica którego nie cierpie i depilacje.
Poleciałam po całości i mam gładziutkie nawet rączki i bikin. Zczaiłam o co chodzi z depilacją. Ja w czasie depilacji po prostu ignoruje ból, wmawiam sobie że nie czuje i skupiam na czynności do tego stopnia że czucie przychodzi gdzieś tam zza ściany.
Piękna pogoda, czekam aż mały wstanie i na polko a jak tata się zwlecze z wyra i ogarnie to na spacer:-D na rolki i rowerek oczywiście:-D

my po obiedzie juś; niestety zarzadzilam ewakuacje z kosciola, Wera nerwowo nie wyrabiala :-p:sorry:
pogoda do d...y zimno,ze wskoczylismy w zimowi znowu
brak pomyslow na popoludnie, chyba do mamy pojedziemy ;-)

Julia tez bym sobie tak pospala :tak:

Ale naskrobałyście przez weekend :-) trzy dni mnie nie było i tyle zaległości w czytaniu:tak:
My w piątek byliśmy na zakupach, i jak to zwykle bywa zyskała tylko mała (sukienki, bluzeczki i komplecik żakiecik +spodnie oraz 2 pary bucików), mamie niestety nic się nie dostało :no::-D ale i tak portfel o ładnych kilkaset zł chudszy.
Wczoraj cały dzień byłyśmy na powietrzu, bo była u nas wręcz letnia pogoda (na słońcu 30 stopni :cool2:) no i po południu tatuś rozpoczął sezon grillowy:-):tak::-D Mięsko super smakowało, no i oczywiście pifko;-)ale tylko Karmi
Lecę teraz poczytać zaległości
Miłego popołudnia!

Witam:-)
u nas też chłodniej, ale to przez wiatr bo temperatura jest dość wysoka ok18st;-)my byliśmy w kościele i Mały był grzeczny bo spał:-):-):-) a tak w ogóle to wstał dziś o 6 rano i za nic nie chciał się położyć:eek: tak więc ja ledwo patrzę na oczy z niewyspania, na dodatek nie umiem w dzień spać, a M chrapie w najlepsze:baffled: nudy takie, że szok to idę coś przetrącić:-p miłego dnia;-)

Witam,
ja tylko na chwilke bo na 18 do pracy:baffled:
Nawet nie mialam czasu predzej usiasc. Korzystalismy z ladnej pogody. Nie nadrobilam jeszcze waszych postow:-(
Wszystkiego naj dla Blu

reklama
:)
ja się witam poweekendowo
U nas wielkie sprzątanie ogrodu..młoda natleniona:-):tak: a my zmęczeni na maxa więc dzisiaj lezymy jak leniwce cały dzień:-):tak::tak:
idę jeszcze poleżeć:-)

Do góry