reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Beaa oby Zainab szybciutko wrocila do formy ,wspolczuje nocki ale teraz juz musi byc lepiej:tak:
Surv,Fredka,Pearl lacze sie w bolu Misiek ostatnio tez dokazuje choc dzis minimalna poprawa ale to raczej dzieki towarzystwu mojej siostrzenicy..;-):tak:
Tosika a moze to juz ten moment ze Malutka cycusia nie chce posmakowaly jej kabanoski a moze rzeczywiscie cosik zjadlas lub leki.Nie martw sie prawie 10 miesiecy cycowania to swietny wynik:tak:
Kasiu zdrowka dla Was:tak:
Kacha o rany bidulo sie nacierpieliscie najwazniejsze ze malutka ma sie Ok i napewno juz o niczym nie pamieta dobrze ze jestescie z nami:tak::-)
Misiek juz spi oby do rana :tak::-)nocki troszke lepsze maksymalnie jedna pobudka i wstaje o 7 wiec jest oki:tak:Ja nie wiem co sie ze mna dzieje pomimo tego ze dobrze spie to nie ma dnia abym nie miala ochoty na drzemke :confused::tak:

reklama
Kacha dobrze ze juz wszytsko w porzadku, ale przezylas sporo:baffled:
Andula nie martw sie kochana, to normalne, ja tez chectnie bym w dzien drzemala...no tylko ja mam te noce przewalone. chociaz ostatnia byla cala przespana:szok:
Pabla mezusia Ci zazdrosze, nawet nie wiesz jaki to skarb jak facet posprzata...moj to...hmmm wolami ciagnac a i to strsznie duzo marudzenia:baffled:
Surv oczywiscie zycze Ci aby dzidzius sie naprawil, ale najpierw moze niech pokarze tacie na co ja stac;-)u nas podobnie, tez przy tacie aniolek:wściekła/y:

moja dzidzia wlasnie walczy z pierwsza drzemka:baffled:ciezkie ryki odchodza:no:

Surv- dzieki za sms z zapytaniem o nas, bardzo milo mnie zaskoczyl, no i wiem, ze bb ciotki o nas pamietaja:tak:.
Kacha- ale okropny mialyscie wypadek, dobrze, ze juz lepiej.

Mala ma temperature 38,4 no i nie wiem co robic. Paracetamol mam dawac co 4 godziny, ostatnia dawka byla 2 godz. temu. Probuje robic zimne oklady, ale mala sie buntuje. Mala wyglada jak piecyk.

Bea - może czymś chłodnym obłożyć? 38 po lekach zbijających to chyba sporo? Jestem trochę w szoku, ze nie macie możliwości wezwania pogotowia! W poczekalni z takim chorutkim maluszkiem to masakra:no: Mój bratanek często miewał wysokie temperatury czy grypę jelitową i zawsze wzywaliśmy pogotowie (a czasem to smiesznie wyglądało, bo przyjechali a mały nagle dostawał powera:tak: i nie było widać, że ciężko chory). Zdrówka dla malutkiej!
Kacha- ale przykra historia:no: Dobrze, że juz wszystko dobrze!
Zosia jest raczej pogodna, choc czasem tez miewa cieżkie dni... Ale z reguły jak marudzi to sygnał, że bardzo śpiąca:tak: Może wasze dzieciaczki poptrzebują więcej snu?

dzięki dziewczyny za pocieszenie:tak: też brałam pod uwagę, czy to może Bioparox który biorę teraz?? teraz też poszla spać bez cyca:baffled: czyli ostatne karmionko miała w nocy (te tajniackie;-)) i najgorsze jest, że czuje jak mi się mleko w jedym cycu zbiera:-( a co by mi nieeksploadowało:szok:
Beaa dobrze dziewczyny piszą musisz teraz dawać małej elektrolity, bo przy tak małym bąbelasiu do odwodnienia chwila moment jest:no: Całuski dla Zainab!!
Izabelka współczuję tego porannego wstawanka:szok: szczególnie, że Ty matka pracująca:tak:
Kacha bardzo, bardzo współczuję:tak: ważne, że już wszystko jest dobrze:tak:
Pabla wypożyczysz męża?:-p

A u nas tato wrócił wcześniej, pobawił się 15 minut z dziewczynką i ta mu po 30 sekundach płaczu zasnęła:szok: Ja się tak nie bawię! Zero sprawiedliwości na tym świecie:-p M oczywiście z pewnym powątpiewaniem przyjął moją opowieść o upiornym dniu, bo przecież dziecko grzeczne, zasypia w try miga...:wściekła/y::wściekła/y:

Surv powiem tak - mam wrażenie że nie tylko nasze córeczki mają wiele wspólnych cech ale zauważam też podobne charaktery naszych M:-p
Andula i jak tam klimatyzacja ? M już dojechał?
Pearl a u Was pada znowu śnieg?:-p
dziewczyny a ja jutro idę sobie zrobić makijaż pernamentny(mama mnie namówiła:-p) Bo tak sobie pomyślałam, że jak pojade na te we wczasy pod palemką:-p to pewnie będę chodzić soute i boję się a co by turyści w popłoch nie wpadli i z rwetesem z hotelu uciekali;-):-p Mam nadzieję, ze kosmetyczne nie umsknie łapka:-p

M bedzie za 2-3 tyg :-)Ciesze sie bo poskreca mi komody ciuchy juz musze w kartonach trzymac a pozbyc sie czegokolwiek trudno;-)Tosika ja tez chcialam pernamentny brwi ale jakos tak zawsze nie podrodze od razu zdaj nam relacje i fotki na zamkniety prosze napewno efekt bedzie powalajacy:tak:
Kaja chyba nie brak snu mysle ze zeby albo charakterek;-):tak:

reklama
Witam
Beaa ale miałaś noc:baffled: współczuję i życzę mnóstwo zdrówka dla Zainab;-)
Kacha o matko, ale przeżyłaś historię z Karolcią - najważniejsze, że już wszystko dobrze i oby Małą opuściły wszelkie choroby raz na zawsze;-)
Tosika zdrówka dla Ciebie i M;-) a Tosia pewnie nie chce cyca przez zęby, na bank Jej przejdzie:-D
Surv współczuje Marudy;-) ja jak Antek dostaje wścieku nie zwracam na Niego uwagi, ale inni ludzie tak i oczywiście od razu słyszę teksty podszyty aluzją - ale wyrodna matka:wściekła/y:
ja mam teraz zabiegany tydzień, czytam Was, ale niezawsze chce mi się pisać:zawstydzona/y: od piatku mam juz byc na stażu - jakieś szkolenia bhp itp, wobec czego dzisiaj łatwiłam badania, urząd pracy, bank itp. jutro znowu bieganie z papierkami i pojutrze także:baffled::baffled::baffled::baffled: ja pierdyle ile biurokracji z tym stażem:szok: padam z nóg bo zrobiłam dziś z 20 km pieszo:baffled:
poza tym Antek przemieszcza się pełną parą, ale jak dla mnie trudno to nazwać raczkowaniem bo jedną nóżką raczkuje, a na drugiej się ślizga:-p chyba musze zaprosić kumpelę rehabilitantkę niech obejrzy Małego bo zaczynam mieć wiry, że coś z Nim jest nie tak:zawstydzona/y: nic już w domu nie rządzi bo sam sobie otwiera szafki i szuflady, wszystko wyciąga:baffled: burdel niesamowity a tylko ja sprzątam:zawstydzona/y: praca jest coraz bliżej, ale mam pietra:zawstydzona/y: miłego wieczoru;-)

Do góry