reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzieki Dorka jak juz zauwazysz efekty pisz od razu:-)
My wrocilismy z placu zabaw Mis byl bardzo grzeczny i najmlodszy zazeral piasek i zabieral zabaweczki dzieciom.Juz czas kupic cos do piasku.

Ostatnia edycja:
reklama
Pabla, no super pomysł na prezent miałaś! Jestem pewna, że Twój M doceni i zrewanżuje się podobnie wystrzałowym prezentem!:tak:

Izabelka, nonono, ależ Twój M ma dobrze...czy aby zasłużył?:-p:-)

Mój ma za rok 40-tkę, i też by się coś wystrzałowego przydało, ale przy jego zainteresowaniach to nic niżej modelu łodzi podwodnej w skali 1:1 nie wchodzi w grę...:-p

Ja się chwilę przespałam, bo mała poszła z tatą na spacer, a teraz wracam do roboty, choć nie chce mi się okrutnie, bo przez ten upał nadal serce tyka na zwolnionych obrotach:baffled: No nic prezenty na roczek do kupienia czekają, trzeba się zmotywować:-)

Pabla super ze masz juz prezent Moj M bizutereii nie lubi a szkoda bo duzo pomyslow bylo by na prezenty.
M ma 20 lipca 30 tke ,28 lipca rocznica a pomyslu na prezent nie mam .Jakby grala jakas Metallica lub inny tego typu zespol kupila bym bilet M bylby przeszczesliwy:tak:

tak myslalam,ze Dominika :happy2::blink: hehe
Surv moj m w ogole nie zasluzyl...poki co :sorry2::-p musi sie porzadnie zmotywowac

bylismy na dworze, mala maruda ze hej :sorry2: wyszedl jej 3 ząbek :-D dalam paracetamol i padla po 17; ciekawe o ktorej pojdzie na noc spac hmmm
maz wrocil juz i po kolacji jestemy; grzanki zrobilam :cool2: dieta taaaa
milego wieczorku

i ja się witam przelotem.
Padnięta i wkurzona jestem na maksa.Od 9 po mieście lataliśmy i to z małym,a to żadna atrakcja,bo jeszcze jako tako w wózku jedzie,ale już postój w sklepie jest głośno oprotestowany:wściekła/y:,a my dzisiaj za garniturem łaziliśmy.Wprawdzie kupiliśmy,ale się dokładnie nie miałam jak przyjrzeć,bo dzidziuch był nieznośny,a jego ojciec jeszcze bardziej w swoich wybrzydzaniach:angry: Już mnie tak wkurza,że brak słow.Jeszcze obrączki mieliśmy zamówić,ale normalnie szlag mnie trafił,bo K stwierdził,że jak już garnitur załatwony i tyle czasu na mieście (aż 4 godz:baffled:) to on już głowy nie ma i musi odpocząć,a wszędzie nam mówią,że to ostatni moment na zmówienie obrączek,bo minimum 2 tyg trzeba czekać:no:
......w ogóle szlag mnie trafia, ze wszystko sama, jak samotna matka:baffled: Ja się snuję po tych wszystkch przychodniach, walczę, zamartwiam się a M nawet nie pamięta, że nasze dziecko ma w ogóle jakąś rehabilitację, jakie leki mała bierze, na co jest uczulona etc.:wściekła/y: Jeślibym miała kogoś z dzieckiem do lekarza wysłać, to myślę, że moja siostra lepiej by potrafiła o niej opowiedzieć, niż on....no ale ten typ tak ma i obiektywnie patrząc, ma jednakowoż jakieś zalety także, więc trudno, coś za coś:-p
no i jeszcze to samo u nas wychodzi i szczerze mówiąc mam już wszystkiego dość,a ślubu nie będzie jak nie będę miała obrączki takiej jak mi sie podoba a nie z przymusu wybranej na ostatnią chwilę:no:
Dotego pobudkę mieliśmy my i sąsiedzi o 4 ,bo dziecko się wyspało i wyło.
Dobra już wam nie truję więcej

Pabla super prezent wybrałaś:tak:
Survivor cieszę się,że wizyta u reh lepiej niż ostatnio:-)
No i tyle z mojego pisania i czytania,bo terrorysta już jęczy,idę robić kaszkę.

Madziu trzymam kciuki aby wszystko poszlo po Twojej mysli aby dalo rade wszysciutko zapiac na ostatni guzik:tak:
Moze sprobujcie na czas zalatwiania Malego dac po opieke rodzicom gdyz z dzieckiem rzeczywiscie ciezko formalnosci zalatwic.Bedzie dobrze kochana zobaczysz ,jak bedzie po wszystkich bedziesz sie z tego wszystkiego smiac choc pewnie dzisiaj do smiechu Ci nie jest co rozumiem bardzo dobrze:tak:

Witajcie Dziewczynkki
ale popisalyscie:szok:
ja normalnie nie nadazam za Wami, te skoki myslowe i wogole;-)
Surv brawo dla Flory ze powiedziala pani co o niej mysli;-)rozbawilas mnie ta lodzia podwodna ale moj M tez taki w statkach zakochany i juz powiedzialam ze na urodziny to niech sie zapisuje na ten swoj wymarzony kurs zeglarski;-)
Pabla super prezent, moj M tez lubi takie ladne rzeczy ale gustuje w zegarkach ktorych ma chyba z 5 jak nie wiecej. na kazda okazje inny:wściekła/y:
Andula wez M na U2 albo opener Festival napewno mu sie spodoba i sobie spedzicie mile chwile we dwoje;-)
Madzia wspolczuje kochana bieganiny ale juz niedlugo i staniesz na slubnym kobiercu i napewno bedzie tak jak sobie wymarzylas. tryzmam kciuki:tak:
Post mnie sie Łucjan podoba najbardziej:tak:ja chcailam Szymona nazwac Franciszek lub Macius i caly czas na niego Maciek mowilismy a Szymon przyszedl dopiero w szpitalu i to przez Simon:tak:

Madzia, Andula dobrze pisze:tak:Teraz to dodatkowe nerwy i stres i pewnie szybciej się irytujesz. A faceci generalnie nie lubią zakupów:dry: Będzie dobrze, zobaczysz!
Bilet na jakiś koncert to świetny prezent:tak:

Sączę malinowego Reds'a przegryzając serkiem pleśniowym - mniaaam

reklama
U2 to ja rowniez lubie:-) Dzis dowiedzialam sie ze DEPECHE MODE odwolali kocert w Pl a szkoda bardzo bo ich uwielbiam:baffled:

Kasiula oj ja tez uwielbiam plesniowy ostatnio ciagle jem o smaku grzybowym mniami:tak:

Do góry