reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam! Tylko się odmeldowuję, bo siadam szybko do roboty, a na 9 lecimy na rehabilitację
Tosiu, Kubusiu dużo zdrówka i uśmiechu z okazji ostatniej przedroczkowej miesięcznicy!
Hashi, spóźnione życzenia urodzinowe: pociechy ze wszystkich 3 chłopów i dużo czasu dla siebie!:-)

Tosiu, Kubusiu dużo zdrówka i uśmiechu z okazji ostatniej przedroczkowej miesięcznicy!
Hashi, spóźnione życzenia urodzinowe: pociechy ze wszystkich 3 chłopów i dużo czasu dla siebie!:-)
Witamy się i my,
u nas jak zawsze pobudka o 6
no ale coż, mam przynajmniej trochę czasu na BB;-):-)
Haszi spóźnione życzenia urodzinowe!zdrówka i pociechy ze swojej bandy;-)
:-)
Surv, Magdzik super że imprezki się udały, a dzieciaczki wyszalały
Madzia. Surv ale wasze dzieci mają spust;-)

tyle kaszki
Kuba je połowe
Tosiu wszystkiego njlepszego!uśmiechu, poweru w raczkach i duuuuużej butli kaszki!
u nas jak zawsze pobudka o 6

Haszi spóźnione życzenia urodzinowe!zdrówka i pociechy ze swojej bandy;-)

Surv, Magdzik super że imprezki się udały, a dzieciaczki wyszalały

Madzia. Surv ale wasze dzieci mają spust;-)

Tosiu wszystkiego njlepszego!uśmiechu, poweru w raczkach i duuuuużej butli kaszki!
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv... normalnie 6;30 a ty już w pracy

Ja się melduję dzisiaj bo wczoraj wieczorem padłam już zupełnia jak Ika zresztą... Nawet na mleko nie spojrzała tylko łapki do taty,....włóż mnie wkońcu do łóżeczka...kątem oka Kilera oglądnęłam
-):-):-))i bach do spania..
Tak własnie wczoraj mieliśmy znamienitych gości.. Juleczkę z rodzicami i Marcela z podobnymi

Suuuper było....już sobie wyobrażam jak to będzie na zlocie wyglądać...te wszystkie raczki popylające w różne strony

Ika oszywiście wybrała kocyk a Julka z Marcelem najogólniej mówiąc przemieszczali się w różne strony:-):-):-)
Dzisiaj to leżę cały dzień i mam to gdzieś:-):-):-)...robimy sobie dzień lenia z okazji Poniedziałku
Tosiu, Kubusiu buziaczki miesięcznicowe.
Haszi...wszystkiego naj

miłego dnia

Ja się melduję dzisiaj bo wczoraj wieczorem padłam już zupełnia jak Ika zresztą... Nawet na mleko nie spojrzała tylko łapki do taty,....włóż mnie wkońcu do łóżeczka...kątem oka Kilera oglądnęłam
Tak własnie wczoraj mieliśmy znamienitych gości.. Juleczkę z rodzicami i Marcela z podobnymi

Suuuper było....już sobie wyobrażam jak to będzie na zlocie wyglądać...te wszystkie raczki popylające w różne strony

Ika oszywiście wybrała kocyk a Julka z Marcelem najogólniej mówiąc przemieszczali się w różne strony:-):-):-)
Dzisiaj to leżę cały dzień i mam to gdzieś:-):-):-)...robimy sobie dzień lenia z okazji Poniedziałku
Tosiu, Kubusiu buziaczki miesięcznicowe.
Haszi...wszystkiego naj

miłego dnia
Andula
Fanka BB :)
Tosia,Kubulku 100 lat
Haszi zyczonka z okazji urodzin
Przeczytalam wszystko wczoraj ale malo co pamietam
bylam nieprzytomna po tragicznej nocce
Wczoraj caly dzien na dworzu Maly nie spal od 9 rano do 19 masakra skad on ma tyle sily i energii
Dzis nocka juz lepiej ale daleko nam do pobudek o 8
Maly dalej chrzaka zaczyna mnie to coraz bardziej martwic chyba przejde sie do lekarza niech mi da skierowanie do laryngologa czy cus.Napoczatku chrzakal tak nosowo teraz zaczyna gardlowo:-(
Milego dnia:-)
Haszi zyczonka z okazji urodzin

Przeczytalam wszystko wczoraj ale malo co pamietam

Dzis nocka juz lepiej ale daleko nam do pobudek o 8

Maly dalej chrzaka zaczyna mnie to coraz bardziej martwic chyba przejde sie do lekarza niech mi da skierowanie do laryngologa czy cus.Napoczatku chrzakal tak nosowo teraz zaczyna gardlowo:-(
Milego dnia:-)
My też już na nogach i witamy się ciepło

Przede wszystkim duuuuuuuużo zdrówka dla naszych szkrabów - TOSI i KUBUSIA

Haszi - i dla Ciebie spóźnione naj, naj, naj

Dzisiaj pobudka o 6.45, więc łaskawe dziecię dla nas było. Nie ukrywam, że po wczorajszych harcach miałam nadzieję na ciut dłuższą rekonwalescencję, ale jak to z dziećmi bywa, regeneracja nastąpiła błyskwicznie
Trzeba się zbierać i zmykać do pracy. Miłego dzionka
:-);-)

Haszi - i dla Ciebie spóźnione naj, naj, naj

Dzisiaj pobudka o 6.45, więc łaskawe dziecię dla nas było. Nie ukrywam, że po wczorajszych harcach miałam nadzieję na ciut dłuższą rekonwalescencję, ale jak to z dziećmi bywa, regeneracja nastąpiła błyskwicznie

Trzeba się zbierać i zmykać do pracy. Miłego dzionka

pabla27
Fanka BB :)
witam i ja!
Tosiu, Kubusiu - moc buziaków!!
u nas pobudka około 06:30, ale jeszcze poleżałam do 07:30, więc jest nieźle.
a weekand mieliśmy udany z wyjątkiem podróży do domu, która była bardzo pechowa. Zaczęło się od tego że jak w sobotę rano wstaliśmy to mój M powiedział że miał jakis kiepski sen o naszej podróży. No ale wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na basen. A po basenie wsiadamy w samochód a ten nie odpala
my załadowani, z dzieckiem, leje jak cholera a samochód nie chce jechać. wezwaliśmy pomoc, po 40 min przyjechali a M właśnie udało się odpalić auto....więc pojechaliśmy. Sobota, około 11:00 przed południem a wawa zapchana jak cholera, korki okropne....potem wypadek na trasie i znów stoimy. Potem roboty drogowe 15 km od domu i znów stoimy. I jak dojechaliśmy pod blok mamy to taki grad spadł że z 20 min nie moglismy z auta wysiąść
wszystko pod górę.....
ale reszta weekandu ok, młoda grzeczna, bawiła się ładnie, wieczorem z M poszliśmy na romantic kolację:-), młoda w nocy się cholernie wierciła i popłakiwała, za to wstała o 08:30 co jej się od miesięcy nie zdarzyło.....niedziela też miła, rodzinna wiec ok. Dojechaliśmy wczoraj około 19:00, mała trochę pobrykała, potem do spanka....i tak weekand minął.
dziś jedziemy na basen bo odrabiamy zaległy, więc też dzionek szybko minie....
Tosiu, Kubusiu - moc buziaków!!
u nas pobudka około 06:30, ale jeszcze poleżałam do 07:30, więc jest nieźle.
a weekand mieliśmy udany z wyjątkiem podróży do domu, która była bardzo pechowa. Zaczęło się od tego że jak w sobotę rano wstaliśmy to mój M powiedział że miał jakis kiepski sen o naszej podróży. No ale wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na basen. A po basenie wsiadamy w samochód a ten nie odpala

ale reszta weekandu ok, młoda grzeczna, bawiła się ładnie, wieczorem z M poszliśmy na romantic kolację:-), młoda w nocy się cholernie wierciła i popłakiwała, za to wstała o 08:30 co jej się od miesięcy nie zdarzyło.....niedziela też miła, rodzinna wiec ok. Dojechaliśmy wczoraj około 19:00, mała trochę pobrykała, potem do spanka....i tak weekand minął.
dziś jedziemy na basen bo odrabiamy zaległy, więc też dzionek szybko minie....
reklama
bardzo dziękujemy za życzonka:-)
i my życzymy Kubusiowi wszystkiego co najlepsze, radosnego uśmiechu i zdróweczka:-):-):-):-):-):-)
a ja po wczorajszym dniu trochę lepszy mam
wczoraj już Wam nie chcialam smecić, ale tak mnie wnerwił M, ze mialam ochotę, go żywcem zakopać
kurcze on nie raz ma odloty i zachowuje się jak rozkapryszona dziewica
moim zdaniem wyłazi z niego nie raz charakterek jedynaka (ma brata ale duużo mlodszego) i wiecie co w tym najgorsze, on był całe życie ubóstwiany
przez babcie, rodziców
Może to wynikać z tego, ze on byl wtedy jedynym wnukiem (rodzina mojego jest bardzo mała, mój teść miał tylko siostrę, która nie mogla mieć dzieci) i u niego wszystko bylo naj i on był naj i w ogole on wszystko robil naj
i w związku z tym ma nie raz jakieś dziwne fochy i odloty
normalnie aż sie boje o Kornela brrrrr.... czy on nie będzie taki rozkapryszony
no ale ja mam charakter, że mi szybko przechodzi więc już dałam luz;-)
Kicrym łącze się z Tobą w bólu porannego wstawania, bo my też przed 6 już na nogach, tylko że ja wedle tradycji, przekazałam pakuneczek tatusiowi
i do 7.30 jeszcze sobie podrzemalam, a co;-)
Post, Magdzik zazdrościmy Wam spotkanka i bardzo prosimy o zdjątka:-)
Andula może rzeczywiscie idź do lekarza
lepiej chuchać na zimne
Magdzik jak tam w pracy?? Studenci dają popalić?
Pabla no współczuję perypetii samochodowo-pogodowo-drogowych
ja to wierzę w sny
no i łaskawość Lenki była godna pochwały
;-)
kurcze w dzień dobry tvn mówią o kosmitach
niee no już chyba nie mają tematów sensownych
a u nas dzisiaj siczne sloneczko (podobno do jutra ma być ładnie, a później znowu deszcz
) mała śpi, aczkolwiek od wczoraj jest maruda okropna, ale wydaje mi się że jej górna jedynka idzie
jak wstanie to mykamy do ludzia;-)
aaa dziewczyny jakie niespodzianki, czy prezenciki przygotowujecie swoim mamom??Bo moja jutro robi mi nalot i cościk muszę wymysleć, a glowa pusta

a Haszi spóźnione naj naj naj!!!! I w ogóle co u Ciebie kochana?? Tęsknimy za Tobą
.

i my życzymy Kubusiowi wszystkiego co najlepsze, radosnego uśmiechu i zdróweczka:-):-):-):-):-):-)
a ja po wczorajszym dniu trochę lepszy mam

Kicrym łącze się z Tobą w bólu porannego wstawania, bo my też przed 6 już na nogach, tylko że ja wedle tradycji, przekazałam pakuneczek tatusiowi

Post, Magdzik zazdrościmy Wam spotkanka i bardzo prosimy o zdjątka:-)
Andula może rzeczywiscie idź do lekarza

Magdzik jak tam w pracy?? Studenci dają popalić?

Pabla no współczuję perypetii samochodowo-pogodowo-drogowych

kurcze w dzień dobry tvn mówią o kosmitach

a u nas dzisiaj siczne sloneczko (podobno do jutra ma być ładnie, a później znowu deszcz

aaa dziewczyny jakie niespodzianki, czy prezenciki przygotowujecie swoim mamom??Bo moja jutro robi mi nalot i cościk muszę wymysleć, a glowa pusta

a Haszi spóźnione naj naj naj!!!! I w ogóle co u Ciebie kochana?? Tęsknimy za Tobą

.