reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam! Tylko się odmeldowuję, bo siadam szybko do roboty, a na 9 lecimy na rehabilitację:baffled:

Tosiu, Kubusiu dużo zdrówka i uśmiechu z okazji ostatniej przedroczkowej miesięcznicy!

Hashi, spóźnione życzenia urodzinowe: pociechy ze wszystkich 3 chłopów i dużo czasu dla siebie!:-)

Witamy się i my,
u nas jak zawsze pobudka o 6:baffled:no ale coż, mam przynajmniej trochę czasu na BB;-):-)
Haszi spóźnione życzenia urodzinowe!zdrówka i pociechy ze swojej bandy;-):tak::-)
Surv, Magdzik super że imprezki się udały, a dzieciaczki wyszalały:tak:
Madzia. Surv ale wasze dzieci mają spust;-):szok::szok::szok:tyle kaszki:szok:Kuba je połowe:sorry2:
Tosiu wszystkiego njlepszego!uśmiechu, poweru w raczkach i duuuuużej butli kaszki!

surv... normalnie 6;30 a ty już w pracy:szok::szok::szok:
Ja się melduję dzisiaj bo wczoraj wieczorem padłam już zupełnia jak Ika zresztą... Nawet na mleko nie spojrzała tylko łapki do taty,....włóż mnie wkońcu do łóżeczka...kątem oka Kilera oglądnęłam :)-):-):-))i bach do spania..
Tak własnie wczoraj mieliśmy znamienitych gości.. Juleczkę z rodzicami i Marcela z podobnymi :-D:-D
Suuuper było....już sobie wyobrażam jak to będzie na zlocie wyglądać...te wszystkie raczki popylające w różne strony:-D:-D
Ika oszywiście wybrała kocyk a Julka z Marcelem najogólniej mówiąc przemieszczali się w różne strony:-):-):-)
Dzisiaj to leżę cały dzień i mam to gdzieś:-):-):-)...robimy sobie dzień lenia z okazji Poniedziałku

Tosiu, Kubusiu buziaczki miesięcznicowe.

Haszi...wszystkiego naj:tak::tak::tak:

miłego dnia

Tosia,Kubulku 100 lat
Haszi zyczonka z okazji urodzin:tak:

Przeczytalam wszystko wczoraj ale malo co pamietam:baffled:bylam nieprzytomna po tragicznej nocce:tak:Wczoraj caly dzien na dworzu Maly nie spal od 9 rano do 19 masakra skad on ma tyle sily i energii:confused:
Dzis nocka juz lepiej ale daleko nam do pobudek o 8:baffled:
Maly dalej chrzaka zaczyna mnie to coraz bardziej martwic chyba przejde sie do lekarza niech mi da skierowanie do laryngologa czy cus.Napoczatku chrzakal tak nosowo teraz zaczyna gardlowo:-(

Milego dnia:-)

Witamy i my!Dziecie radosne i gotowe do zabawy, ja nieco mniej.
Widzę,że weekend udany.
Zdrówka dla solenizantów!!!
Miłego dnia.

My też już na nogach i witamy się ciepło:tak::tak::tak: Przede wszystkim duuuuuuuużo zdrówka dla naszych szkrabów - TOSI i KUBUSIA:-D:-D:-D

Haszi - i dla Ciebie spóźnione naj, naj, naj:tak::tak::tak:

Dzisiaj pobudka o 6.45, więc łaskawe dziecię dla nas było. Nie ukrywam, że po wczorajszych harcach miałam nadzieję na ciut dłuższą rekonwalescencję, ale jak to z dziećmi bywa, regeneracja nastąpiła błyskwicznie:baffled:

Trzeba się zbierać i zmykać do pracy. Miłego dzionka:-D:tak::-);-)

witam i ja!
Tosiu, Kubusiu - moc buziaków!!
u nas pobudka około 06:30, ale jeszcze poleżałam do 07:30, więc jest nieźle.
a weekand mieliśmy udany z wyjątkiem podróży do domu, która była bardzo pechowa. Zaczęło się od tego że jak w sobotę rano wstaliśmy to mój M powiedział że miał jakis kiepski sen o naszej podróży. No ale wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na basen. A po basenie wsiadamy w samochód a ten nie odpala:no::wściekła/y: my załadowani, z dzieckiem, leje jak cholera a samochód nie chce jechać. wezwaliśmy pomoc, po 40 min przyjechali a M właśnie udało się odpalić auto....więc pojechaliśmy. Sobota, około 11:00 przed południem a wawa zapchana jak cholera, korki okropne....potem wypadek na trasie i znów stoimy. Potem roboty drogowe 15 km od domu i znów stoimy. I jak dojechaliśmy pod blok mamy to taki grad spadł że z 20 min nie moglismy z auta wysiąść:wściekła/y::wściekła/y: wszystko pod górę.....
ale reszta weekandu ok, młoda grzeczna, bawiła się ładnie, wieczorem z M poszliśmy na romantic kolację:-), młoda w nocy się cholernie wierciła i popłakiwała, za to wstała o 08:30 co jej się od miesięcy nie zdarzyło.....niedziela też miła, rodzinna wiec ok. Dojechaliśmy wczoraj około 19:00, mała trochę pobrykała, potem do spanka....i tak weekand minął.
dziś jedziemy na basen bo odrabiamy zaległy, więc też dzionek szybko minie....

reklama
bardzo dziękujemy za życzonka:-):tak:
i my życzymy Kubusiowi wszystkiego co najlepsze, radosnego uśmiechu i zdróweczka:-):-):-):-):-):-)
a ja po wczorajszym dniu trochę lepszy mam:tak: wczoraj już Wam nie chcialam smecić, ale tak mnie wnerwił M, ze mialam ochotę, go żywcem zakopać:-p kurcze on nie raz ma odloty i zachowuje się jak rozkapryszona dziewica:no: moim zdaniem wyłazi z niego nie raz charakterek jedynaka (ma brata ale duużo mlodszego) i wiecie co w tym najgorsze, on był całe życie ubóstwiany:baffled: przez babcie, rodziców :dry: Może to wynikać z tego, ze on byl wtedy jedynym wnukiem (rodzina mojego jest bardzo mała, mój teść miał tylko siostrę, która nie mogla mieć dzieci) i u niego wszystko bylo naj i on był naj i w ogole on wszystko robil naj:nerd::dry: i w związku z tym ma nie raz jakieś dziwne fochy i odloty:angry: normalnie aż sie boje o Kornela brrrrr.... czy on nie będzie taki rozkapryszony:confused::baffled: no ale ja mam charakter, że mi szybko przechodzi więc już dałam luz;-)
Kicrym łącze się z Tobą w bólu porannego wstawania, bo my też przed 6 już na nogach, tylko że ja wedle tradycji, przekazałam pakuneczek tatusiowi:-p i do 7.30 jeszcze sobie podrzemalam, a co;-)
Post, Magdzik zazdrościmy Wam spotkanka i bardzo prosimy o zdjątka:-)
Andula może rzeczywiscie idź do lekarza:tak: lepiej chuchać na zimne:tak:
Magdzik jak tam w pracy?? Studenci dają popalić?:-p
Pabla no współczuję perypetii samochodowo-pogodowo-drogowych:no: ja to wierzę w sny:tak:no i łaskawość Lenki była godna pochwały:-p;-)

kurcze w dzień dobry tvn mówią o kosmitach:dry::sorry2: niee no już chyba nie mają tematów sensownych:baffled:
a u nas dzisiaj siczne sloneczko (podobno do jutra ma być ładnie, a później znowu deszcz:dry:) mała śpi, aczkolwiek od wczoraj jest maruda okropna, ale wydaje mi się że jej górna jedynka idzie:tak:jak wstanie to mykamy do ludzia;-)
aaa dziewczyny jakie niespodzianki, czy prezenciki przygotowujecie swoim mamom??Bo moja jutro robi mi nalot i cościk muszę wymysleć, a glowa pusta:baffled::-p

a Haszi spóźnione naj naj naj!!!! I w ogóle co u Ciebie kochana?? Tęsknimy za Tobą:tak:
.

Do góry