reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Agnik moja mama czasami tez tak ma ;-)ale narzekac nie moge czasami nawet w nocy go brala pomimo ze wstawala do pracy:tak:

Post wagi po Tobie nie widac i M ma swieta racje z ta przyroda;-):-)
Kamu dobrze ze wozek wymienia bez problemu :tak:
Surv hurrrra nareszcie swietnie wiesci diagnoza ciotek sie potwierdzila super ze narszcie ktos poznal sie na naszej Florentynce:tak:
Kasiu ale mnie nastrachalas ja bede miec niedlugo rwana 8 dolna brrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:I lekarz mi powiedzial ze podejmie sie tego tylko ja rtg zobaczy:tak:Super ze u Ciebie poszlo bez komplikacji:-)
Wychodze na kontrole :tak:

reklama
hej
ja chwilke,bo mala spi, Oski baje oglada;a mi zle,bo posiedzialam wczoraj do pozna i migrena gigant :-( myslalam pare razy ze bede musiala wyjsc z lekcji tak mnie mdlilo :no:
dzisiaj bylismy na dniu mamy i taty w przedszkolu, synek spiewal i mowil wiersze; byla nawet zabawa z mama i tata,poczestunek; maly jako jedny robil na przekor :sorry2: dzieci stoja on siedzi i kreci sie jak piesek; palce w buzi; jezyk pokazywal; chyba reakcja na widownie;ale wstyd nam bylo; przezylam,za rok bedzie lepiej,bo bedzie starszy; ale spodziewalam sie wiecej po nim; nie ganilam go bo nie ma sensu; ;-) ale cholera mala mi rosnie :-p

Surv nie moglo byc inaczej!!! super
Haszi wspolczuje chorob i kotni
Tosika ale niespodzianka od kosmetyczki ;-) zdjecia juz pokazalas mam nadzieje :-)
ide sie polozyc, bo znowu mnie mdli, buziaki

no i my w koncu jestesmy:tak:
wczoraj byl piekny dzien, dostalam roze od mojego syna a potem M zabral nas na sushi:tak:jesczez kupilismy po drodze japonskie wino sliwkowe (moje ulubione), takze dzien bardzoooo udany i w pierwszy dzien matki czulam sie jak najbardziej matka:tak:no pieknie bylo:tak:

Surv super ze sie Florce podobalo i najwazniejsze ze wszystko w porzadku:tak:zrezsta ja wiedzialam ze tak bedzie:tak:
Post zazdroszcze Ci M. chyba super malzenstwem jestescie prawda?
no i gdzies Ty kochana pochowala te kilogramy skoro po Tobie nie widac..??:szok:
Haszi oby sie chorobska odplataly od Was i wracaj do nas szybciutko:tak:

Izabelka oby Ci się polepszyło,a synek po prostu indywidualista.
Surv świetne nowiny,suuuper z resztą,też będzie dobrze.
Kamu powodzenia z wymianą.
Kasiu ja z dolną 8 u zwykłego dentysty miałam straszne przeboje i następnym razem pójdę do chirurga.
My teraz wcinamy spóźnioną zupę i zmykamy do babci na herbatkę,M zapracowany no ale to w naszej branży (budownictwie) normalka i się przyzwyczaiłam.

no tata po mamę przyjechał i już mamy luz:-p
a ja jeszcze nie zaprezentuje się Wam w nowym makijażu, bo jeszcze jakaś taka opuchnięta jestem tzn. powieki mam jeszcze takie opuchnięte i jakoś tak widzę słabiej:confused:
Kicrym a kiedy w góry śmigacie??
Kasia to dobrze że dantystę masz już za sobą:tak: też miałam rwane ósemki i jakoś milo tego nie wspominam:eek:
Beaa goi się gdzieś ok tygodnia (tzn odpadają takie malusie strupki i kolor jaśnieje:tak: ale żeby był całkowity efekt to z reguły sie robi z dwie poprawki:tak:
Post to ja Ciebie pocieszę- z Kornelem przytylam...uwaga 40kg:szok: i później bez odchudzania (fakt po dwóch latach:-p) ważyłam 58kg:-) teraz niestety cały czas 9 mam do przodu:crazy:
Haszi to wspólczuje perypetii chorobowych i mężowych:-( A wiesz, ze my za Tobą tęsniły??:happy: A chłop nie raz musi w samotnosci przemyśleć co nie co:-p A co to za ćwiczenia są?? te Weidera?????? Bo może i ja skorzystam?:-p
Agnik to powiem Tobie, że moja teściowa jest podobna, niby fajnie, niby babcia ale dystansik musi być i tak najlepiej to na godzinę tylko wpaść i wypasć:crazy: zero jakiejś inicjatywy pomocy:eek: moja mama natomiast jest przecudowna:tak: za wnuki dałaby sie pokroić:-p
no to tym bardziej mój szacuneczek słomiano wdówko:tak:
Fredka proszę mi tu się pochwalić nowymi nabytkami;-) noooo oko boli jak sam sk****:-p chyba najbardziej:tak::tak: bo brwi to czujesz takie szczypanie:tak: chociaż moja maama mówi, ze usta bardziej bolą:eek:
Surv no i suuuuuper!!! Ja od razu wiedzialam, ze Florka to nie w ciemie bita, taka z niej cwniara, bo co sie dziewczyna będzię wysilać, jak lepiej dyrygować z miejsca:rofl2:
Kamu masz racje:tak: na Maksa też przyjdzie czas, jak i na moją Tosię;-) aczkolwiek my już po mału z miejsca się ruszamy;-)

a u nas też dzisiaj szaro buro:no: co jakiś czas na chwil pare wyjrzy slonce, po czym znowu spadnie deszcz:crazy:

Pearl - winko śliwkowe:-):-) super, ja też lubię bardzo:-)
Haszi - ale Was dopadło! oby już lepiej było!
Surv - wiedziałam że wszystko jest dobrze i tego się trzymaj. Florka to zdolna, inteligentna bestyjka a to że później raczkuje to nic!!
Iza - to niezły łobuz z Oskiego:-)

Pearl...no myśle że nieźle nam razem..:-):-):-) na bardzo wiele rzeczy patrzymy tak samo albo podobnie:tak:...
No nie wiem, chowam gdzieś ale nigdy po mnie nie było widać wagi a jak mnie przypadkiem ktoś ważył w przychodni to zawsze że waga się zepsuła:baffled::baffled::baffled:
ale może to to że mam 172 cm wzrostu..a no i wiadomo Łucek pucek nasz najważniejszy a o resztę będę walczyc a jakby co to Zuzię Agnik zamówię ...no i może Lenkę bo ona też ma niezły motorek....:-D:-D:-D:-D i jak tak pobiegam za nimi to przejdzie:-D:-D:-D:-D
Tosika...no ja przebieram nózkami i czekam jak te Twoje podbite oczka:-):-) zejdą:tak::tak:
Kamu.... Maks dokładnie tak jak Ika:tak::tak::tak::tak: nie siadamy i nie raczkujemy...

a no i jeszcze jedno chcialam Wam napisac, a bardziej pozalić, dzisiaj jak M byl z malą na spacerze to uslyszał taki tekst od babeczki, która go mijała (oczywiscie też wozkiem i z meżem, chyba) - No co niektórzy to przesadzają z tym ubieraniem dzieci:szok::crazy: a dodam, ze u nas bylo dzisiaj 25stop , był wiaterek ale bylo fajnie i mała miaala bodziaka na krótki rękaw, sukieneczke na ramiączka i skarpetki:tak: oczywiscie mój M od razu wypalił- Komentarze proszę zostawić dla siebie:angry: i olal babsztyla, i wiecie co najlepsze w tym, że to bylo bardzo mlode małżeństwo, dzieciaka ubanego mieli prawie w kaftan bezpieczeństwa a sami w spodenkach i bluzeczkach cieniutkich:szok: no szkoda, ze mnie przy tym nie bylo, bo bym:wściekła/y::no:
Ale głupota:no: Nam ciągle lekarz powtarza by nie przegrzewać... Jak Zosia miała 2 tygodnie były upały i ubieraliśmy bardzo cieniutko, ale widziałam koleżankę, która maleństwo w wieku Zosi jeszcze przykrywała grubą kolderką:szok: A wczoraj mała tez miała bodziaka i cieniutką sukienusię, skarpetki i balerinki... A na działce ostatnio ją całą porozbierałam:-D A czapeczkę daję, jak jest slonko lub wieje.
Surv - bardzo sie cieszę, że z malutką wszystko ok:tak: I że inteligencja rośnie:-D

reklama
No, dzieciaczki śpią:tak: Ja sączę Redsa i czytam co u Was:-)
Surv, super!!! Florcia, mądra dziewczynka, co udowadniała nie raz. Rób swoje, plan masz bardzo dobry i wszystko będzie git!

do wyrywania 8 zwłaszcza polecam chirurga a nie zwyklego stomatologa. Chirurg ma to w małym palcu i tak potrafi sprawnie załatwić że ho ho.. przed Iką miałam 2 takie akcje to jak mnie znieczulił..coś tam nawijał...nachylił się a potem mówi że szwy założy....eee nie zauważyłam kiedy go dziabnął:szok::szok: myślałam ze się tylko przystawia ... a mam porównanie z normalnum dentystą i chirurg the best:-):-):-) (zwłaszcza że przystojny był :tak::-):-))

Post, to jak przyjdzie czas, to poproszę o nr telefonu ;-)

A co to za ćwiczenia są?? te Weidera?????? Bo może i ja skorzystam?:-p

Tosika, wrzuć w google 6 weidera (albo szóstka weidera, albo po prostu weider) i zobaczysz. To seria prostych ćwiczeń które się powtarza przez ileśtam dni, zwiększając ilość powtórzeń i ilość serii. Mój mąż zaczynał kilka razy ale nigdy nie skończył...

Moi i m Rodzice zawsze służą pomocą przy dzieciach. Nie mogę złego slowa powiedzieć.

Do góry