reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no widzę, że na bb dzisiaj winko króluje:-D:-D:-D:-D:-D:-D a ja się wyłamuje i pije likierek:-p:-p:-p:-p
a ja dzisiaj kolejnego stresiore zalapalam:-:)-:)-( otóż mała znalazła kawałek papierka po cukierku i odgryzła kawałek i jak zauważyłam, ze ma coś w buziale, to najpierw mocno zatrzasnęła buziakę, a później zaczęła płakac, papierek się przykleił do podniebienia i na koncu zanosząc się płaczem połknęła:szok::szok::szok::szok: M mnie pociesza, że jutro muszę robić rentgena w kupce;-) mam nadzieję:tak: już nie pamiętam, zeby mój Kornelek tak wszystko wkladał do buzi:baffled: albo był taki ruchliwy;-);-);-)
Post to casting na imona trwa:-D:-D:-D a może każda z nas poda jedno imię, Ty zapiszesz i przedstawisz menżowi:-p:-p:-p a co, po części czujemy jakby Łucek był nasz wspólny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Madzia przede wszystkim gratulacje dla koleżanki:tak::tak: no i u nas Tosię przystawili mi praktycznie od razu (po uprzednim oporządzeniu mojej osoby;-);-))
Fredka a widzisz, kobieta przezorną jest:-p:-p super, ze imprezka udana:-):-):-) no i bądź twarda, bo włosi lubią dużo i dobrze zjeść i do tego biesiadują godzinami:szok::szok::szok::szok:
Kasiu pozdrów koniecznie od nas Dorkę:tak::tak::tak::tak::tak: ale fajnie, że się spotkacie:-)
Renia a widzisz:-):-):-) Tymuś nie bawi się chocki-klocki, po co mu jakieś tam dziecinne usypianie:-D:-D:-D:-D:-D ja nie doczytałam tylko co to za dietkę stosujesz????
Pabla no to dzisiaj wyspałaś się za wszystkie czasy:-p:-p:-p
Kate i bardzo dobrze, idź na prawko:-):-) nie ma to jak sammodzielnosć;-);-) a jak tam w pracy?? zaklimatyzowałaś sie już całkowicie??
Andula no co Ty opowiadasz!!!! nie będziesz musiała wymieniać na inny model, przecież M sie stara:tak::tak: daj mu jeszcze szanse:-) a jak to schrzani to wtedy pomyślimy co dalej:-p:-p:-p:-p no i wiesz, ze Twoja wiewiórka miała dzisiaj niemiłą sytuacją, przez te swoje włoski:szok: otóż mój Kornelek przychodzi z podwórka ze skwaszoną miną i mówi, ze pokłócił się z kolegą. Ja się pytam dlaczego, a on, że Kacper powiedział, że brzydko wygladasz:baffled: jak czarownica:laugh2::laugh2::laugh2: a on na to, ze jego mama brzydko wygląda;-) szkoda mi się zrobilo mojego szkraba:-( ale też mi się cieplutko na sercu zrobiło, jak mój synek walczył o dobre imie matki:-p:-p:-p no ale chyba poproszę a co by moj fryzjer szybciej mi ten blond zrobił:-p:-p:-p
dostalismy dziś przepiekną karteczkę od Florki:-):-):-) dziękujemy bardzo:tak::tak: no mamusia jestem pod wrażeniem zdolności, no i zauważylam że Kate też potrafi takie cudeńka robić!!!

reklama
Mondzi dawaj Julcie, już ciotka sie odpowiednio zaopiekuje:-):-):-):-) a żelaza to bedzie w brud:-D:-D:-D:-D:-D:-D a co do egzaminu, to chyba są osobno co? ale najlepiej zadawac za jednym zamachem:tak::tak::tak::tak::tak: a co do spanka to moze Julcia pokątnie cos podjadła??;-)

Haszi bardzzo sie cieszę, ze już jesteś, bo brakowalo nam ciotki - rozśmieszaczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a czemu Twoja mama ma nową córeczkę??:baffled::baffled::baffled:

Cześć Babeczki!
Widzę, że słodko śpicie ;-)
Ja dziś w pracy sama jak palec (w naszym dziale). Trzymajcie kciuki, żeby nikt nic nie chciał;-)

Ja tylko melduję, że jeszcze żyję...dzieci wstały o szóstej i szaleją:szok: M pojechał na zdjęcie szwów, starszą siostrę rwa w pół zdjęła, młodsza za godzinę przyjeżdża, więc sajgon przybiera gigantyczne rozmiary:-p Postaram się poczytać i odpisać Wam później, jak się uda panienki na drzemkę zagonić, choć słabo to widzę, bo się wzajemnie nakręcają...teraz widzę, co ma Renek z bliźniakami - normalnie szacun, ja po dobie wymiękam:baffled:

Miłego dnia!;-)

coś za lekko idzie nam nauka samodzielnego zasypiania:szok:
nie dość, że sam w pokoju, bez mebla rodziców (łóżka) to jeszcze usnął po raz pierwszy w życiu beż mojej obecności
wyszłam sobie, przeczekałam 5 min wracam a moje szczęście śpi:-) szok:szok:
oby już tak zostało:tak:
ooo brawo...to niełatwa sztuka:tak::tak::tak:;-);-);-);-)
Gratki dla rodziców i Tymcia
Kochana z Toba zawsze wyczulas mnie godzine temu kupilam i winko i serki sztuk dwie :-D:-D:-D:-D:-):tak::tak:
och smaka robicie
a któraś może pifko wciągała??? Jezzzu ten Łucek to jak mały żulik...daaaaj łyczka mamo daaaj..
Nigdy mi tak piwo w życiu nie smakowało:-D:-D:-D...małż zakupił takie 1% i jak otwiera to ze 3 łyczki Łuckowi daje:-):-)...niezła patologia nie??? :-D

hej
Moc (zaległych) życzeń dla Wszystkich Małych i Dużych Jubilatów:-):-):-)

my wróciliśmy na nasze śmieci i kolejną wyprowadzkę mamy dopiero 11 sierpnia:-p Mały już śpi, ale walczył dziś ostro:eek: wczoraj obciełam Antosiowi włosy bo miał takie piórka i doradzili mi, że jak Mu zetnę to następne będę mocniejesz:sorry: jak zobaczyłam końcowy efekt to aż się z nerwów popłakałam:zawstydzona/y: teraz jest taki Mały Łysolek:-(
a propos prawa jazdy to od sierpnia planujemy z Siostrą iść na kurs;-) strasznie się boję bo ja jestem okropna panikara, ale tak się na to nastawiłam że szok:-D samochód stoi w garażu a ja nie mogę pojeździć no tak nie może być:-p
kurde miałam Wam poodpisywać, ale Siostra mnie zgadała i zapomniałam:wściekła/y: jak mnie oświeci to coś skrobnę, a teraz lecę na zamknięty pooglądać fotki i wrzucić jakieś zdjątka nasze bo w końcu zapomniecie jak wyglądamy:-p miłej nocy:-D
Wszelki duch...no proszę się meldować częściej tak?? przepadałaś jak kamień w wodę
już uciekam na zamknięty oglądnąć prezesa:-)

Post to casting na imona trwa:-D:-D:-D a może każda z nas poda jedno imię, Ty zapiszesz i przedstawisz menżowi:-p:-p:-p a co, po części czujemy jakby Łucek był nasz wspólny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Widzisz Tosika, Ty to mądra wiewióreczka jesteś:tak::tak::tak::tak::tak::tak: że też wcześniej na to nie wpadłam. Ja już mam lekiego gula jak po raz 500 muszę przeglądać listę..
To zbieram propozycje dla Łucka:tak:

Noo Kornel..facet pierwsza klasa...pogratulować postawy:tak::tak:

jesli chodzi o małe kokoniki to zapraszam jak się dorobię takowego:-):-):-):-):-):-):-)
z jednej strony chcę coby młody siedział tam jak najdłużej a z drugiej chciałabym tego robaczka już zobaczyć:-):-):-):tak::tak:

Kasia..Jak się zobaczysz z Dorką to powiedz jej coby koniecznie przez kraków jechała:tak::tak::tak: się zmówimy z Magdzikiem i spotkamy u mnie..No i kiedy??

pabla kurcze, niesamowite jak o Lence czytam..to już panienka, sama chodzę biegam skaczę na murki się wdrapuję//wow
u nas trening mozolny siadania ale tak coby się na brzuch nie przekręcać :-D:-D:-D:-D
no i wdrapywanie się na rodziców coby sobie wstać a potem to już Wy mnie trzymać a ja truptam..tzn ja zostaje przy opcji młoda stoi przy mnie i wygina śmiało ciało a że jej nie trzymam to sapie i stęka bo sama musi te swoje wygibasy tak skoordynować coby gleby nie zaliczyć:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj standard. chłopkaki do pracy wychodzą a ja rześka i obudzona:-):-):-):-):-):-) (6:20)
podokbuje mi się to
mam zdecydowanie więcej czasu:tak::tak::tak::tak::tak:

miłego dnia dziewczynki

Nigdy mi tak piwo w życiu nie smakowało:-D:-D:-D...małż zakupił takie 1% i jak otwiera to ze 3 łyczki Łuckowi daje:-):-)...niezła patologia nie??? :-D

Kasia..Jak się zobaczysz z Dorką to powiedz jej coby koniecznie przez kraków jechała:tak::tak::tak: się zmówimy z Magdzikiem i spotkamy u mnie..No i kiedy??

Post i tu się zdradziłaś! To ja już dokłądnie wiem dlaczego Ika taka grzeczniutka!!! Ha! Mamy Cię!:tak::-D
Jak rozmawiałam z Dorką przez telefon, to coś wspominała o Krakowie i piątku, ale nie wiem o który chodziło:sorry:Oczywiście zapytam jak się zobaczymy:tak:

Co do Łuckowych imion, to ja zostaję przy Jacku, bo mi sie podoba:tak:

Surv, ale masz armagedon!:szok: Miłego rodzinnego powitania:tak:

witam
pospałam dzisiaj 9 godzin, moze humor lepszy bede miala :tak: wczoraj w domku bylismy, tzn na dworze tez ale niedaleko :-D
Surv ale masz wesolo w domku ;-)
Post mi dalej Mateusz Mati sie bardzo podoba :tak: moja ciocia to litrami piwo pila i do gina latała przerazona,bo przeciez ani łyka przed ciaza nie piła; lekarz mowil,ze spoko, widac potrzeba w organizmie :-)
Tosika ale masz mężnego synka, super, az cieplutko na sercu sie robi
postaram sie obczaic co pisalyscie, mam wczorajsze zaleglosci
Kate brawo, idz na prawko, przydaje sie; chociazby po to,zeby pojechac w espresowym tempie po mleko na rano dla coreczki i zdarzyc na Hausa hehe
buziaki na dzisiejsy dzien

Ostatnia edycja:
witam!
u nas pobudka o 07:30, nocka ogólnie spoko, dziś wiercenia i kręcenia nie było. Ja już po sniadanku, młoda po drugim śniadanku, wykąpane i wyszykowane zbieramy sie powoli na poranny spacerek.....trzeba młodą wyhasać przed drzemką:-)
Kate - witaj!! rób prawko Kochana i od razu wsiadaj za kółko, tak najlepiej!! a Antoś wygląda bardzo ładnie. Ja też planuję młodej przyciąć włoski przed żłobkiem.
Post - dla mnie Mateusz!! od siebie proponuję jeszcze Tymona albo Bruna:tak:
co do Lenki - ona faktycznie mi jakoś wydoroślała i mam wrażenie że jakaś taka bardziej rozumna jest, jak coś do niej mówię to słucha, próbuje powtarzać wyrazy ( po swojemu oczywiście )....jakoś tak mi dorośleje córeczka:sorry:
Surv - oj, to nieźle u Ciebie się dzieje:szok::-) miłe takie zjazdy rodzinne, ale jak wszystko jest na jednej głowie to przestaje być uroczo!! życzę mnóstwo siły.
Tosika - Widać że Kornel za mamusią jest cały! Mozesz być dumna z synka!

reklama
Haszi super ze sie odezwalas :tak::-)
Tosika ale Kornel to prawdziwy rycerz bidulek tak sie przejal,Ty sie nie przejmuj wygladasz super a dziecior poprostu zlosliwy:tak::-)

Post Jacek jest ok moj szwagier tak sie zwie ja stawiam na Michala z wzgledow wiadomych .Mi z Michalem tez sie chcialo baaardzo piwa :tak::-)

Surv powodzenia z dwojeczka i zycze bardzo duuuzo cierpliwosci.W najgorszym wypadki jedna do lazienki druga do kuchni a Ty na kanape przed tv;-):tak::-)

U mnie migrenowo i wlasnie wyruszam zalatwic ksiazeczke sanepidowska do pracy.Wzielam ketanol i mi lepiej ale bol ciagle jest a do neurologa jak nie poszlam tak nie poszlam:wściekła/y::wściekła/y:
Kasiu udanego spotkania z Dorka i cudna Miska!

Ostatnia edycja:
Do góry