no widzę, że na bb dzisiaj winko króluje

a ja się wyłamuje i pije likierek

a ja dzisiaj kolejnego stresiore zalapalam:-
-
-( otóż mała znalazła kawałek papierka po cukierku i odgryzła kawałek i jak zauważyłam, ze ma coś w buziale, to najpierw mocno zatrzasnęła buziakę, a później zaczęła płakac, papierek się przykleił do podniebienia i na koncu zanosząc się płaczem połknęła

M mnie pociesza, że jutro muszę robić rentgena w kupce;-) mam nadzieję
już nie pamiętam, zeby mój Kornelek tak wszystko wkladał do buzi
albo był taki ruchliwy;-);-);-)
Post to casting na imona trwa

a może każda z nas poda jedno imię, Ty zapiszesz i przedstawisz menżowi

a co, po części czujemy jakby Łucek był nasz wspólny

Madzia przede wszystkim gratulacje dla koleżanki
no i u nas Tosię przystawili mi praktycznie od razu (po uprzednim oporządzeniu mojej osoby;-);-))
Fredka a widzisz, kobieta przezorną jest
super, ze imprezka udana:-):-):-) no i bądź twarda, bo włosi lubią dużo i dobrze zjeść i do tego biesiadują godzinami

Kasiu pozdrów koniecznie od nas Dorkę

ale fajnie, że się spotkacie:-)
Renia a widzisz:-):-):-) Tymuś nie bawi się chocki-klocki, po co mu jakieś tam dziecinne usypianie

ja nie doczytałam tylko co to za dietkę stosujesz????
Pabla no to dzisiaj wyspałaś się za wszystkie czasy

Kate i bardzo dobrze, idź na prawko:-):-) nie ma to jak sammodzielnosć;-);-) a jak tam w pracy?? zaklimatyzowałaś sie już całkowicie??
Andula no co Ty opowiadasz!!!! nie będziesz musiała wymieniać na inny model, przecież M sie stara
daj mu jeszcze szanse:-) a jak to schrzani to wtedy pomyślimy co dalej

no i wiesz, ze Twoja wiewiórka miała dzisiaj niemiłą sytuacją, przez te swoje włoski
otóż mój Kornelek przychodzi z podwórka ze skwaszoną miną i mówi, ze pokłócił się z kolegą. Ja się pytam dlaczego, a on, że Kacper powiedział, że brzydko wygladasz
jak czarownica

a on na to, ze jego mama brzydko wygląda;-) szkoda mi się zrobilo mojego szkraba:-( ale też mi się cieplutko na sercu zrobiło, jak mój synek walczył o dobre imie matki

no ale chyba poproszę a co by moj fryzjer szybciej mi ten blond zrobił

dostalismy dziś przepiekną karteczkę od Florki:-):-):-) dziękujemy bardzo
no mamusia jestem pod wrażeniem zdolności, no i zauważylam że Kate też potrafi takie cudeńka robić!!!

a ja dzisiaj kolejnego stresiore zalapalam:-

Post to casting na imona trwa

Madzia przede wszystkim gratulacje dla koleżanki

Fredka a widzisz, kobieta przezorną jest

Kasiu pozdrów koniecznie od nas Dorkę

Renia a widzisz:-):-):-) Tymuś nie bawi się chocki-klocki, po co mu jakieś tam dziecinne usypianie

Pabla no to dzisiaj wyspałaś się za wszystkie czasy

Kate i bardzo dobrze, idź na prawko:-):-) nie ma to jak sammodzielnosć;-);-) a jak tam w pracy?? zaklimatyzowałaś sie już całkowicie??
Andula no co Ty opowiadasz!!!! nie będziesz musiała wymieniać na inny model, przecież M sie stara

dostalismy dziś przepiekną karteczkę od Florki:-):-):-) dziękujemy bardzo