reklama
no wreszcie dotarłam do Was
ale po kolei
Post tak, tak jestem teraz blondynką

może jeszcze nie taką zimną (oczywiście chodzi mi o kolor
) ale jest już blisko
mi się podoba, M się nie podoba
powiedział, że za mocno mnie ściachał fyzjer- bo rzeczywiscie ściachal mnie konkretnie
Napewno wkleję fotki, bo zapewne ciekawe jesteście jak wygląda teraz Wasza koleżanka- brunetka pod osłoną blondu

Kasia z tym paszportem to jesteś giganciara

Kaja bądź twarda!! Jesczcze citkę i bedzie ganiać się po metrażach

Surv fajnie mieć taką siostrę;-) a może macie ochotę zaoodoptować jeszcze jedną zbłąkaną istotkę

no i trzymam kciukasy za rewelacyjne pomysły!! Wywiad uruchomię w następnym tygodniu

;-);-);-)
Renia kurcze 7 kilo

no nieźle, ja muszę też się wziąć za swojego M, wiecie jemu wyszly teraz bardzo zle wyniki:-
-
-( ma bardzo duży cholesterol i trójglicerydy i lekko podwyższony cukier
i ta moja koleżanka-lekarka mówi, że to przez raptowne przybranie wagi (z tym raptownym to ja bym polemizowała, bo on od jakiś 10 lat taki papuśny jest
) no ale poczytam sobie o Waszej metodzie
Fredka czyzbyscie jechali do Rucianego Nidy?? Bo jak tak to ja kiedyś naprawdę jak zlapię i przez kolano przetrzepie to popamiętasz i następnym razem wpadniesz na kawcię po drodzę
(tzn. trochę zboczysz ale mimo wszystko będziesz na naszym terenie

)
Iza no to pięknie waży Wercia!!
a u nas kiszka
dzisiaj mala wstała z temp. 38,1 więc zadzwonilam szybko do przychodni, aczkolwiek caly czas wydawalo mi się , ze to przez zęby (bo ślina cieknie niemilosiernie, paluszki w buzi) i co się okazalo?? zapalenie gardła

wiec moze dlatego nie chciala jeść??
aaaa i lekarz powiedział, zebym się nie martwiła, tym że nie je bo dla nich - lekarzy- sprawdzeniem czy wszystko gra w tych sprawach jest waga
a mala waży 8900 (czyli w ciągu 2 m-cy przybrała 800 gram - nieiwem czy to dobrze) ale dr powiedział, ze mieści się na 25 centylu i jest oki
no to tego się trzymam, ale przez to teraz znowu przesunięte będzie szczepienie
bo mała dostala antybiotyk:-( aaaa i lekarz jeszcze do mnie mówi, zeby ograniczyyć chipsy

cukierki

i fast foody

czaicie??? ja mówię, ze ona jeszcze takich przysmaków nie jada i zapewne dłuuuugo nie będzie jadla
no a potem spytal się czy mala jadla lody (jak zbadal gardlo) ja mówię, że też jeszcze lodów nie daję
(a Wy dajecie??
) aaaa i wiecie co sobie pomyślałam, ze wczoraj dawalam malej zupkę i wiadomo chcialam jak najszybciej a była gorąca i ogolnie dmuchałam ale na początku zapomnialam się i dałam jej nie tyle gorącą zupę ale w niej byl kawalątek gorącej marchewki i ona aż tak dziwnie przelknęła (moze od tego ten stan zapalny??????
ale to był kawalątek , czyli raczej niemożliwe?? ale ja sie już nakręcam....
)
no i podobnie jak Fredka nie mam w co sie ubrać na jutrzejsze wesele, aczkolwiek ono też stoi teraz pod znakiem zapytania
jak maęla chora. NNo ale ma przyjechać teściowa do opieki, czyli da sobie pewnie radę, tylko najgorsze jest to, że wesel będzie jakieś 120 km od domu
niewiem co mam robić.....

Post tak, tak jestem teraz blondynką

Kasia z tym paszportem to jesteś giganciara

Kaja bądź twarda!! Jesczcze citkę i bedzie ganiać się po metrażach

Surv fajnie mieć taką siostrę;-) a może macie ochotę zaoodoptować jeszcze jedną zbłąkaną istotkę

Renia kurcze 7 kilo

Fredka czyzbyscie jechali do Rucianego Nidy?? Bo jak tak to ja kiedyś naprawdę jak zlapię i przez kolano przetrzepie to popamiętasz i następnym razem wpadniesz na kawcię po drodzę

Iza no to pięknie waży Wercia!!
a u nas kiszka

no i podobnie jak Fredka nie mam w co sie ubrać na jutrzejsze wesele, aczkolwiek ono też stoi teraz pod znakiem zapytania

Izabelka
Oski i Wercia
Tosika no widzisz, ladnie wazy
biedna,moja tez dopiero miala zapalenie gardla; na pewno nie jest od goracego; predzej ja owialo- np., klimatyzaja w samochodzie i upal na dworze; a co do jedzenia chipsow i reszty to 

nie spodziewalabym sie takiego pytania od pediatry, szok; ja nic z tych rzeczy nie daje, po co zreszta
lodow tez nie, wafelka to tak, bardzo lubi; po szczepieniu dostala w nagrode 

Tosika, całkiem ładna waga - na pewno wyższa niż Olgi:-) Zdrówka dla Malutkiej!
Z niecierpliwością czekam na blond piękność
Olga lody jadła, ale nie dało się jej nie dać jak zajadaliśmy z Mikusiem w domu;-) No chyba, że zdecydowalibyśmy się na jedzenie w łazience z wyjącym maluchem pod drzwiami
Z niecierpliwością czekam na blond piękność

Olga lody jadła, ale nie dało się jej nie dać jak zajadaliśmy z Mikusiem w domu;-) No chyba, że zdecydowalibyśmy się na jedzenie w łazience z wyjącym maluchem pod drzwiami
Izabelka
Oski i Wercia
śpiewacie maluszkom kołysanki?a może macie jakieś fajne?
napisalam artykul o kolysankach, jak chcecie to przeczytajcie, jest pare tekstow do nauczenia jakby ktoras chciala
a moze znacie inne? chetnie sie naucze i wykozystam w artykule
krytyka mile widziana 
nie patrzcie na grafike,dopiero sie ucze i nawet nie wiem jak kolor czcionki zmienic :-)
napisalam artykul o kolysankach, jak chcecie to przeczytajcie, jest pare tekstow do nauczenia jakby ktoras chciala

nie patrzcie na grafike,dopiero sie ucze i nawet nie wiem jak kolor czcionki zmienic :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Izabelka...a gdzie te kołysanki??
Izabelka
Oski i Wercia
nie wkleilam linka, sorki 
kołysanki na dobranoc - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.

kołysanki na dobranoc - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
Wercia jesteś dzielna dziewczynka i super ważysz
Tosika mi się wydaję że Tosia fajnie waży, myslę że Kuba więcej wazyć nie będzie (a to chłopak)co do lodów to ja dałam liznąć takiego wodnego, a jak jemy w domu to w ukryciu, bo u nas dochodzi skaza
co do chipsów czy fast foodów to też nie dajemy. No dałam kilka razy frytki z piekarnika
Jak mówisz że teściowa przyjedzie i się małą zajmie to jedź na to wesele
Izabelka ja mam gdzieś płytę z kołysankami, a artykuł zaraz przeczytam
U nas trochę słońca wyszło, ale Kuba śpi
ja więc robię na jutro obiad-papryki faszerowane
do wieczora
:-)

Tosika mi się wydaję że Tosia fajnie waży, myslę że Kuba więcej wazyć nie będzie (a to chłopak)co do lodów to ja dałam liznąć takiego wodnego, a jak jemy w domu to w ukryciu, bo u nas dochodzi skaza

Jak mówisz że teściowa przyjedzie i się małą zajmie to jedź na to wesele

Izabelka ja mam gdzieś płytę z kołysankami, a artykuł zaraz przeczytam

U nas trochę słońca wyszło, ale Kuba śpi

do wieczora

reklama
i ja się witam
mąż dziś ma dyżur przy synku
powinnam się szykować do jutrzejszego wyjazdu ale kompletnie nie mam weny
wilałabym żeby koncert był w chorzowie a nie w warszawie bo bliżej by było, a ten dojazd mnie totalnie zniechęca i jeszcze bolący od @ brzuch
ale na bank będzie fajnie jak mi się tak nie chce:-)
Tosika jak teściowa przyjdzie to możesz być spokojna, a pobawicie się bynajmniej No i ładna waga pannicy - życzymy dużo zdrówka naszej pięknej Tosi w lokach:-)
Pabla ty jak zwykle motorek w ... nogach;-) Kobieta wulkan energiii
Wercia brawa za odwagę no i wagę
miłego popiątku dla wszytskich:-):-):-)
mąż dziś ma dyżur przy synku
powinnam się szykować do jutrzejszego wyjazdu ale kompletnie nie mam weny
wilałabym żeby koncert był w chorzowie a nie w warszawie bo bliżej by było, a ten dojazd mnie totalnie zniechęca i jeszcze bolący od @ brzuch
ale na bank będzie fajnie jak mi się tak nie chce:-)
Tosika jak teściowa przyjdzie to możesz być spokojna, a pobawicie się bynajmniej No i ładna waga pannicy - życzymy dużo zdrówka naszej pięknej Tosi w lokach:-)
Pabla ty jak zwykle motorek w ... nogach;-) Kobieta wulkan energiii

Wercia brawa za odwagę no i wagę
miłego popiątku dla wszytskich:-):-):-)