reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

mala byla dzielna i chwilke tylko plakala; za to wydarla sie na pania doktor bo miala okulary :cool2: zgubilismy tez butka :sorry: mala way 10 kg :happy2:
zaraz zrobie obiadek :tak: mala pojdzie chyba spac, to ogarne domek ;-)

reklama
no wreszcie dotarłam do Was:tak: ale po kolei
Post tak, tak jestem teraz blondynką:-D:-D:-D może jeszcze nie taką zimną (oczywiście chodzi mi o kolor:-p:-p) ale jest już blisko:cool2: mi się podoba, M się nie podoba:dry: powiedział, że za mocno mnie ściachał fyzjer- bo rzeczywiscie ściachal mnie konkretnie:szok: Napewno wkleję fotki, bo zapewne ciekawe jesteście jak wygląda teraz Wasza koleżanka- brunetka pod osłoną blondu:-D:-D:-D:-D:-p:-p
Kasia z tym paszportem to jesteś giganciara:-D:-D:-D
Kaja bądź twarda!! Jesczcze citkę i bedzie ganiać się po metrażach:-D:-D:-D
Surv fajnie mieć taką siostrę;-) a może macie ochotę zaoodoptować jeszcze jedną zbłąkaną istotkę:-p:-D:-D no i trzymam kciukasy za rewelacyjne pomysły!! Wywiad uruchomię w następnym tygodniu:-p:-p:-p:-p;-);-);-)
Renia kurcze 7 kilo:szok::szok::szok: no nieźle, ja muszę też się wziąć za swojego M, wiecie jemu wyszly teraz bardzo zle wyniki:-:)-:)-( ma bardzo duży cholesterol i trójglicerydy i lekko podwyższony cukier :no: i ta moja koleżanka-lekarka mówi, że to przez raptowne przybranie wagi (z tym raptownym to ja bym polemizowała, bo on od jakiś 10 lat taki papuśny jest:sorry2::-p) no ale poczytam sobie o Waszej metodzie:tak:
Fredka czyzbyscie jechali do Rucianego Nidy?? Bo jak tak to ja kiedyś naprawdę jak zlapię i przez kolano przetrzepie to popamiętasz i następnym razem wpadniesz na kawcię po drodzę:-p (tzn. trochę zboczysz ale mimo wszystko będziesz na naszym terenie:-D:-D:-D:-D:-D)
Iza no to pięknie waży Wercia!!

a u nas kiszka:no: dzisiaj mala wstała z temp. 38,1 więc zadzwonilam szybko do przychodni, aczkolwiek caly czas wydawalo mi się , ze to przez zęby (bo ślina cieknie niemilosiernie, paluszki w buzi) i co się okazalo?? zapalenie gardła:szok::szok::szok: wiec moze dlatego nie chciala jeść??:confused: aaaa i lekarz powiedział, zebym się nie martwiła, tym że nie je bo dla nich - lekarzy- sprawdzeniem czy wszystko gra w tych sprawach jest waga:tak: a mala waży 8900 (czyli w ciągu 2 m-cy przybrała 800 gram - nieiwem czy to dobrze) ale dr powiedział, ze mieści się na 25 centylu i jest oki:tak: no to tego się trzymam, ale przez to teraz znowu przesunięte będzie szczepienie:no: bo mała dostala antybiotyk:-( aaaa i lekarz jeszcze do mnie mówi, zeby ograniczyyć chipsy:szok::szok::szok: cukierki:szok::szok::szok: i fast foody:szok::szok::szok::szok: czaicie??? ja mówię, ze ona jeszcze takich przysmaków nie jada i zapewne dłuuuugo nie będzie jadla:sorry: no a potem spytal się czy mala jadla lody (jak zbadal gardlo) ja mówię, że też jeszcze lodów nie daję:szok: (a Wy dajecie??:confused:) aaaa i wiecie co sobie pomyślałam, ze wczoraj dawalam malej zupkę i wiadomo chcialam jak najszybciej a była gorąca i ogolnie dmuchałam ale na początku zapomnialam się i dałam jej nie tyle gorącą zupę ale w niej byl kawalątek gorącej marchewki i ona aż tak dziwnie przelknęła (moze od tego ten stan zapalny??????:zawstydzona/y: ale to był kawalątek , czyli raczej niemożliwe?? ale ja sie już nakręcam....:zawstydzona/y:)
no i podobnie jak Fredka nie mam w co sie ubrać na jutrzejsze wesele, aczkolwiek ono też stoi teraz pod znakiem zapytania:confused: jak maęla chora. NNo ale ma przyjechać teściowa do opieki, czyli da sobie pewnie radę, tylko najgorsze jest to, że wesel będzie jakieś 120 km od domu:confused: niewiem co mam robić.....

Tosika no widzisz, ladnie wazy :tak: biedna,moja tez dopiero miala zapalenie gardla; na pewno nie jest od goracego; predzej ja owialo- np., klimatyzaja w samochodzie i upal na dworze; a co do jedzenia chipsow i reszty to :szok::szok::szok: nie spodziewalabym sie takiego pytania od pediatry, szok; ja nic z tych rzeczy nie daje, po co zreszta :no: lodow tez nie, wafelka to tak, bardzo lubi; po szczepieniu dostala w nagrode :-p

Tosika, całkiem ładna waga - na pewno wyższa niż Olgi:-) Zdrówka dla Malutkiej!
Z niecierpliwością czekam na blond piękność:tak:
Olga lody jadła, ale nie dało się jej nie dać jak zajadaliśmy z Mikusiem w domu;-) No chyba, że zdecydowalibyśmy się na jedzenie w łazience z wyjącym maluchem pod drzwiami :p

śpiewacie maluszkom kołysanki?a może macie jakieś fajne?
napisalam artykul o kolysankach, jak chcecie to przeczytajcie, jest pare tekstow do nauczenia jakby ktoras chciala:) a moze znacie inne? chetnie sie naucze i wykozystam w artykule :tak: krytyka mile widziana :-p
nie patrzcie na grafike,dopiero sie ucze i nawet nie wiem jak kolor czcionki zmienic :-)

Wercia jesteś dzielna dziewczynka i super ważysz:tak:
Tosika mi się wydaję że Tosia fajnie waży, myslę że Kuba więcej wazyć nie będzie (a to chłopak)co do lodów to ja dałam liznąć takiego wodnego, a jak jemy w domu to w ukryciu, bo u nas dochodzi skaza:dry:co do chipsów czy fast foodów to też nie dajemy. No dałam kilka razy frytki z piekarnika:-p
Jak mówisz że teściowa przyjedzie i się małą zajmie to jedź na to wesele:tak:
Izabelka ja mam gdzieś płytę z kołysankami, a artykuł zaraz przeczytam:tak:

U nas trochę słońca wyszło, ale Kuba śpi:sorry2:ja więc robię na jutro obiad-papryki faszerowane:tak:
do wieczora:tak::-)

tylko się witam, jutro Was nadrobię.
ja cały dzień w rozjazdach ale załatwiłam wymeldowanie, stomatologa dla Lenki i troche pojeździłam autem.
jutro się odezwę, lecę ogarnąć rodzinę....

reklama
i ja się witam
mąż dziś ma dyżur przy synku
powinnam się szykować do jutrzejszego wyjazdu ale kompletnie nie mam weny
wilałabym żeby koncert był w chorzowie a nie w warszawie bo bliżej by było, a ten dojazd mnie totalnie zniechęca i jeszcze bolący od @ brzuch
ale na bank będzie fajnie jak mi się tak nie chce:-)
Tosika jak teściowa przyjdzie to możesz być spokojna, a pobawicie się bynajmniej No i ładna waga pannicy - życzymy dużo zdrówka naszej pięknej Tosi w lokach:-)
Pabla ty jak zwykle motorek w ... nogach;-) Kobieta wulkan energiii:tak:
Wercia brawa za odwagę no i wagę
miłego popiątku dla wszytskich:-):-):-)

Do góry