reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja właśnie wyszłam z pokoju dzieci. Miki padła wczesniej niż Olga,ale nie ma co się dziwić - on dziś nie spał, a Olga 2 razy ;-)
Chyba sobie strzelę herbatkę:-)

reklama
Ja właśnie wyszłam z pokoju dzieci. Miki padła wczesniej niż Olga,ale nie ma co się dziwić - on dziś nie spał, a Olga 2 razy ;-)
Chyba sobie strzelę herbatkę:-)
Ech niektórym to dobrze:-p Florka szaleje w najlepsze, ale to nic dziwnego skoro uchetała się jak głupia na wycieczce (2 godziny chodzenia z krótkimi przerwami:szok:), po czym padła przed siódmą, a niedawno wstała jak młody bóg:wściekła/y: Ale dziś R ma dyżur przy zasypiającym potworze, bo ja się ledwo odgiąć mogę bo ganianiu z nią za rączki:baffled:

Jutro znowu jedziemy w świat, tym razem do Kowar do muzeum miniatur i nie będę już taka głupia, żeby ją z wózka wyjmować i zachęcać do chodzenia:-)

A, i umowa podpisana, więc przynajmniej na miesiąc mieszkanie wynajęte:-)

Dorka, siostrzenica leciała do taty do Irlandii, a że mama w szpitalu a tato nr 2 uwiązany przy Laurze, to myśmy ją ekspediowali.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków! Tosika, jako nieoficjalna członkini klubu wyrodnych matek, ja bym na wesele pojechała:tak: Mała jest zdiagnozowana, wiadomo jakie leki ma brać, a teściowa skoro się oferuje, to wie przecież że z chorym dzieciaczkiem zostaje:tak::tak:

Idę się pobyczyć, póki mała zasypia w miarę bez wrzasków;-) Miłego wieczoru!

Surv, czyli z tego wynika, że Florce sie podobalo i nie zasnęła z nudów;-) A brykającego o tej porze tygryska to współczuję:sorry2:
Fajnie, że mieszkanie wynajęte:tak:

My byliśmy na pogotowiu z małym:confused:gorączka się utrzymuje ,amły marudzi nie chce jeść i dostał jakieś chrypy:dry:ale pani dr mówi że to najprawdopodobniej zeby a chrypa od płaczau:-(najwazniejsze że płuca i oskrzela czyste bo u alergika to poważna sprawa:-(
jutro wam odpisze bo juz nie mam siły
Spokojnej nocki (szczególnie dla Madzi;-):tak::happy:)

Madzia, Jula wstaje koło 6 rano, ok 12.00 idzie spać i śpi plus minus dwie godziny. W okolicach 20.00 pada jak mucha.

Izabelka, my mamy płytkę z kołysankami, ale Juli nie puszczam - wolę sama pośpiewać. Repertuar jest dość różnorodny - od typowych kołysanek, przez ogólno dziecięce pioseczki, po Barkę w chwilach bezradności. Mój M śpiewa kanony z Taize, nisko, ładnie - sprawdzają się super :tak:

Tosika, zdrowia! Pojechałaś?

Kicrym, no my też jeździmy sporo... I Wy zdrowiejcie!

Idę do M, bo wylazł z lazienki. Może uda mi się coś zdziałać. Dzięki za zrozumienie i wszelkie sugestie. Może jutro uda mi się napisać coś więcej.

Kicrym, Madzia trzymam kciuki za spokojniejsze noce! Dobrze, że u Kuby nic oddechowego nie wyszło...oby za to zęby wyszły w końcu!;-) Spokojnej nocy;-)

Maks już śpi, D poszedł do kuzynów pograć a ja się chyba zaraz położę.
Kicrym zdrówka dla Kubulka, biedactwo się męczy, dobrze że pojechaliście na to pogotowie.
Wszystkim życzę spokojnej nocki, sobie też bo wczoraj Maks budził się 2 razy.
PAbla u nas drzemki podobnie jak u was.
Surv miłego zwiedzania jutro życzę.

reklama
hejka
wczoraj przyjechala kolezanka, przylaczyla sie druga ze studiow (mieszka od 3 lat w Malborku, sciagnelismy ja bo pracy nie mogla znalezc i mieszka od tamtego czasu w Malborku :happy:) i bylo milo, wesolo, powspominalysmy stare czasy ;-)
wstalismy o 6-tej wygibasy zeby utrzymac dwojke w pokoju; wszyscy spia ;-) wybieramy sie na spacer, Malbork sie zmienil,trzeba sie pochwalic :tak:
aha i dzieki za wasze odpowiedzi o kolysankach :-D
zycze udanej niedzieli
Kicrym zdrowka dla malego

Do góry