reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ech niektórym to dobrzeJa właśnie wyszłam z pokoju dzieci. Miki padła wczesniej niż Olga,ale nie ma co się dziwić - on dziś nie spał, a Olga 2 razy ;-)
Chyba sobie strzelę herbatkę:-)

Jutro znowu jedziemy w świat, tym razem do Kowar do muzeum miniatur i nie będę już taka głupia, żeby ją z wózka wyjmować i zachęcać do chodzenia:-)
A, i umowa podpisana, więc przynajmniej na miesiąc mieszkanie wynajęte:-)
Dorka, siostrzenica leciała do taty do Irlandii, a że mama w szpitalu a tato nr 2 uwiązany przy Laurze, to myśmy ją ekspediowali.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków! Tosika, jako nieoficjalna członkini klubu wyrodnych matek, ja bym na wesele pojechała

Idę się pobyczyć, póki mała zasypia w miarę bez wrzasków;-) Miłego wieczoru!
My byliśmy na pogotowiu z małym
gorączka się utrzymuje ,amły marudzi nie chce jeść i dostał jakieś chrypy
ale pani dr mówi że to najprawdopodobniej zeby a chrypa od płaczau:-(najwazniejsze że płuca i oskrzela czyste bo u alergika to poważna sprawa:-(
jutro wam odpisze bo juz nie mam siły
Spokojnej nocki (szczególnie dla Madzi;-)
)

jutro wam odpisze bo juz nie mam siły
Spokojnej nocki (szczególnie dla Madzi;-)

Mondzi
Fanka BB :)
Madzia, Jula wstaje koło 6 rano, ok 12.00 idzie spać i śpi plus minus dwie godziny. W okolicach 20.00 pada jak mucha.
Izabelka, my mamy płytkę z kołysankami, ale Juli nie puszczam - wolę sama pośpiewać. Repertuar jest dość różnorodny - od typowych kołysanek, przez ogólno dziecięce pioseczki, po Barkę w chwilach bezradności. Mój M śpiewa kanony z Taize, nisko, ładnie - sprawdzają się super
Tosika, zdrowia! Pojechałaś?
Kicrym, no my też jeździmy sporo... I Wy zdrowiejcie!
Idę do M, bo wylazł z lazienki. Może uda mi się coś zdziałać. Dzięki za zrozumienie i wszelkie sugestie. Może jutro uda mi się napisać coś więcej.
Izabelka, my mamy płytkę z kołysankami, ale Juli nie puszczam - wolę sama pośpiewać. Repertuar jest dość różnorodny - od typowych kołysanek, przez ogólno dziecięce pioseczki, po Barkę w chwilach bezradności. Mój M śpiewa kanony z Taize, nisko, ładnie - sprawdzają się super

Tosika, zdrowia! Pojechałaś?
Kicrym, no my też jeździmy sporo... I Wy zdrowiejcie!
Idę do M, bo wylazł z lazienki. Może uda mi się coś zdziałać. Dzięki za zrozumienie i wszelkie sugestie. Może jutro uda mi się napisać coś więcej.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, Madzia trzymam kciuki za spokojniejsze noce! Dobrze, że u Kuby nic oddechowego nie wyszło...oby za to zęby wyszły w końcu!;-) Spokojnej nocy;-)
Maks już śpi, D poszedł do kuzynów pograć a ja się chyba zaraz położę.
Kicrym zdrówka dla Kubulka, biedactwo się męczy, dobrze że pojechaliście na to pogotowie.
Wszystkim życzę spokojnej nocki, sobie też bo wczoraj Maks budził się 2 razy.
PAbla u nas drzemki podobnie jak u was.
Surv miłego zwiedzania jutro życzę.
Kicrym zdrówka dla Kubulka, biedactwo się męczy, dobrze że pojechaliście na to pogotowie.
Wszystkim życzę spokojnej nocki, sobie też bo wczoraj Maks budził się 2 razy.
PAbla u nas drzemki podobnie jak u was.
Surv miłego zwiedzania jutro życzę.
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
hejka
wczoraj przyjechala kolezanka, przylaczyla sie druga ze studiow (mieszka od 3 lat w Malborku, sciagnelismy ja bo pracy nie mogla znalezc i mieszka od tamtego czasu w Malborku
) i bylo milo, wesolo, powspominalysmy stare czasy ;-)
wstalismy o 6-tej wygibasy zeby utrzymac dwojke w pokoju; wszyscy spia ;-) wybieramy sie na spacer, Malbork sie zmienil,trzeba sie pochwalic
aha i dzieki za wasze odpowiedzi o kolysankach
zycze udanej niedzieli
Kicrym zdrowka dla malego
wczoraj przyjechala kolezanka, przylaczyla sie druga ze studiow (mieszka od 3 lat w Malborku, sciagnelismy ja bo pracy nie mogla znalezc i mieszka od tamtego czasu w Malborku

wstalismy o 6-tej wygibasy zeby utrzymac dwojke w pokoju; wszyscy spia ;-) wybieramy sie na spacer, Malbork sie zmienil,trzeba sie pochwalic

aha i dzieki za wasze odpowiedzi o kolysankach

zycze udanej niedzieli
Kicrym zdrowka dla malego