reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ech niektórym to dobrzeJa właśnie wyszłam z pokoju dzieci. Miki padła wczesniej niż Olga,ale nie ma co się dziwić - on dziś nie spał, a Olga 2 razy ;-)
Chyba sobie strzelę herbatkę:-)
Florka szaleje w najlepsze, ale to nic dziwnego skoro uchetała się jak głupia na wycieczce (2 godziny chodzenia z krótkimi przerwami
), po czym padła przed siódmą, a niedawno wstała jak młody bóg
Ale dziś R ma dyżur przy zasypiającym potworze, bo ja się ledwo odgiąć mogę bo ganianiu z nią za rączki
Jutro znowu jedziemy w świat, tym razem do Kowar do muzeum miniatur i nie będę już taka głupia, żeby ją z wózka wyjmować i zachęcać do chodzenia:-)
A, i umowa podpisana, więc przynajmniej na miesiąc mieszkanie wynajęte:-)
Dorka, siostrzenica leciała do taty do Irlandii, a że mama w szpitalu a tato nr 2 uwiązany przy Laurze, to myśmy ją ekspediowali.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków! Tosika, jako nieoficjalna członkini klubu wyrodnych matek, ja bym na wesele pojechała
Mała jest zdiagnozowana, wiadomo jakie leki ma brać, a teściowa skoro się oferuje, to wie przecież że z chorym dzieciaczkiem zostaje

Idę się pobyczyć, póki mała zasypia w miarę bez wrzasków;-) Miłego wieczoru!
My byliśmy na pogotowiu z małym
gorączka się utrzymuje ,amły marudzi nie chce jeść i dostał jakieś chrypy
ale pani dr mówi że to najprawdopodobniej zeby a chrypa od płaczau:-(najwazniejsze że płuca i oskrzela czyste bo u alergika to poważna sprawa:-(
jutro wam odpisze bo juz nie mam siły
Spokojnej nocki (szczególnie dla Madzi;-)
)
gorączka się utrzymuje ,amły marudzi nie chce jeść i dostał jakieś chrypy
ale pani dr mówi że to najprawdopodobniej zeby a chrypa od płaczau:-(najwazniejsze że płuca i oskrzela czyste bo u alergika to poważna sprawa:-(jutro wam odpisze bo juz nie mam siły
Spokojnej nocki (szczególnie dla Madzi;-)

)Mondzi
Fanka BB :)
Madzia, Jula wstaje koło 6 rano, ok 12.00 idzie spać i śpi plus minus dwie godziny. W okolicach 20.00 pada jak mucha.
Izabelka, my mamy płytkę z kołysankami, ale Juli nie puszczam - wolę sama pośpiewać. Repertuar jest dość różnorodny - od typowych kołysanek, przez ogólno dziecięce pioseczki, po Barkę w chwilach bezradności. Mój M śpiewa kanony z Taize, nisko, ładnie - sprawdzają się super
Tosika, zdrowia! Pojechałaś?
Kicrym, no my też jeździmy sporo... I Wy zdrowiejcie!
Idę do M, bo wylazł z lazienki. Może uda mi się coś zdziałać. Dzięki za zrozumienie i wszelkie sugestie. Może jutro uda mi się napisać coś więcej.
Izabelka, my mamy płytkę z kołysankami, ale Juli nie puszczam - wolę sama pośpiewać. Repertuar jest dość różnorodny - od typowych kołysanek, przez ogólno dziecięce pioseczki, po Barkę w chwilach bezradności. Mój M śpiewa kanony z Taize, nisko, ładnie - sprawdzają się super

Tosika, zdrowia! Pojechałaś?
Kicrym, no my też jeździmy sporo... I Wy zdrowiejcie!
Idę do M, bo wylazł z lazienki. Może uda mi się coś zdziałać. Dzięki za zrozumienie i wszelkie sugestie. Może jutro uda mi się napisać coś więcej.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, Madzia trzymam kciuki za spokojniejsze noce! Dobrze, że u Kuby nic oddechowego nie wyszło...oby za to zęby wyszły w końcu!;-) Spokojnej nocy;-)
Maks już śpi, D poszedł do kuzynów pograć a ja się chyba zaraz położę.
Kicrym zdrówka dla Kubulka, biedactwo się męczy, dobrze że pojechaliście na to pogotowie.
Wszystkim życzę spokojnej nocki, sobie też bo wczoraj Maks budził się 2 razy.
PAbla u nas drzemki podobnie jak u was.
Surv miłego zwiedzania jutro życzę.
Kicrym zdrówka dla Kubulka, biedactwo się męczy, dobrze że pojechaliście na to pogotowie.
Wszystkim życzę spokojnej nocki, sobie też bo wczoraj Maks budził się 2 razy.
PAbla u nas drzemki podobnie jak u was.
Surv miłego zwiedzania jutro życzę.
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
hejka
wczoraj przyjechala kolezanka, przylaczyla sie druga ze studiow (mieszka od 3 lat w Malborku, sciagnelismy ja bo pracy nie mogla znalezc i mieszka od tamtego czasu w Malborku
) i bylo milo, wesolo, powspominalysmy stare czasy ;-)
wstalismy o 6-tej wygibasy zeby utrzymac dwojke w pokoju; wszyscy spia ;-) wybieramy sie na spacer, Malbork sie zmienil,trzeba sie pochwalic
aha i dzieki za wasze odpowiedzi o kolysankach
zycze udanej niedzieli
Kicrym zdrowka dla malego
wczoraj przyjechala kolezanka, przylaczyla sie druga ze studiow (mieszka od 3 lat w Malborku, sciagnelismy ja bo pracy nie mogla znalezc i mieszka od tamtego czasu w Malborku
) i bylo milo, wesolo, powspominalysmy stare czasy ;-) wstalismy o 6-tej wygibasy zeby utrzymac dwojke w pokoju; wszyscy spia ;-) wybieramy sie na spacer, Malbork sie zmienil,trzeba sie pochwalic

aha i dzieki za wasze odpowiedzi o kolysankach

zycze udanej niedzieli
Kicrym zdrowka dla malego