a u nas się zapowiada ciekawa noc, ponieważ poszłam razem z małą na drzemkę o 17tej i ja wstałam teraz a gwiazda dalej śpi

no nic brykać będziemy do 24tej
a ja czuje się dzisiaj fatalnie, bo mam @
normalnie w tych dniach chlopemm zawsze chcę być;-);-);-)
Kate moja tez nieprzytulaśna
też bym nie raz chciała a co by sie przytulila albo dała buzi
ale bździągwa jest taka okropna, że jak tatuś mówi do niej "daj mamie buzi" to nie da,ale ojcu sama daje, nie raz bez gadania

nie muszę pisać jaką minę ma M, a jak się później panoszy

Kicrym mój Kornelek uwielbia faszerowaną paprykę
i moja mama dzisiaj mu to robi, a że jutro będzie w Olsztynie załatwiac sprawy, to mi się jej też trochę kopsnie
a ja dzisiaj za to będę robic rybę po grecku, bo się mężowi zachcialo tzn. on smaży rybę a ja robię farsz
oki idę dzieciora budzić:-)

no nic brykać będziemy do 24tej
a ja czuje się dzisiaj fatalnie, bo mam @
normalnie w tych dniach chlopemm zawsze chcę być;-);-);-) Kate moja tez nieprzytulaśna
też bym nie raz chciała a co by sie przytulila albo dała buzi
ale bździągwa jest taka okropna, że jak tatuś mówi do niej "daj mamie buzi" to nie da,ale ojcu sama daje, nie raz bez gadania

nie muszę pisać jaką minę ma M, a jak się później panoszy

Kicrym mój Kornelek uwielbia faszerowaną paprykę
i moja mama dzisiaj mu to robi, a że jutro będzie w Olsztynie załatwiac sprawy, to mi się jej też trochę kopsnie
a ja dzisiaj za to będę robic rybę po grecku, bo się mężowi zachcialo tzn. on smaży rybę a ja robię farsz
oki idę dzieciora budzić:-)

Głowa do góry - będzie dobrze. Kto ma sobie poradzić jak nie Ty???
Nie koniecznie jej wina, ja jestem jakaś nerwowa i przemęczona... Pół dnia prześladowała mnie myśl, że przez cały dzień nic nie robię tylko usypiam i wpycham jedzenie