reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzień Dobry!
Post jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik ;-)
Magdzik, u mnie na szczęście nie kuli kafelek, wiec tyle dobrze:sorry2: Aha i w mogliśmy się nie zgodzić. Np. mój wujek mieszkający w tym samym bloku zrezygnował, bo właśnie niedawno remontował przedpokój i łazienkę:sorry2:
Jakie piżamki kupiłaś? Też muszę kupić Oldze:tak:
Izabelka, fajnie że spotkanie z koleżankami udane:tak:

U nas znów słoneczny, ciepły dzień. Miłego!

reklama
a ja dopiero z łóżka się zwleklam:zawstydzona/y: ale to wszystko przez naszą zołzę;-)
Maagdzik ja miałam w lodowce desperadosika, ale nie chciałam patologii uprawiać jak nasza slodziutka kruszynka buszowała do 23 ciej:baffled::baffled::baffled: i wiesz co, też juz nie będę kładła po 16tej na drzemkę, bo to nie robota;-)
i żeby wstała o 8mej, nie wstała o 6tej:crazy: ale później poszła o 8mej spać a ja z nią:-p
Post a wiesz, że codzinnie o Tobie myślę, czy już :confused: ale trzymam kciukasy i czary mary robię aby w poniedzielnik Łucek zawital na świecie, a co byś mogla jeszcze najeść się do woli i M wylewkę zrobił:tak::tak::tak:
Iza ależ masz fajnie, normalnie laba:-D:-D:-D a co do M, to oni wszyscy takie małe zazdrośniki są:-D:-D:-D:-D no i gratki dla Werci za pierwszy kroczek i za cape:-D:-D:-D:-D no i fajosko, że więcej etatu się kopsnęło:tak::tak::tak::tak: Musisz uczcić ten dzień- tyle wyjątkowych rzeczy sie wydarzylo:szok:;-):-):-):-)
a ja dzisiaj idę na chyba 50tą poprawkę makijażu;-) z jednnej strony to fajnie, bo dłużej się utrzyma ale z drugiej to strasznie k**** boli:no: oj co my kobiety jesteśmy w staanie zrobić dla poprawienia sobie urody:-p

Witam,
Tosika ale mialas noc:baffled:
Kate nie przejmuj sie gadaniem(wiem latwo powiedzec) ale ja tez nie jestem super kierowca. Tam gdzie chce dojade:tak: Ty tez dasz sobie rade:tak:Trzymam kciuki:tak:
Madzia no to Twoj m sie obudzil. Fajnie ze babcia wrocila troszke zajmnie sie wnukiem a Ty odpoczniesz:tak:
Kaja trzymaj sie na pewno dasz rade:tak:Potem ile radosci bedzie z nowego mieszkania:tak:
Iza ja bylam w Flisaku:tak: Gratulacje dla Werci:tak:Fajnie ze dobrze sie bawisz.Przyjedziesz do mnie w piatek?
Beaa korzystaj z wakacji:tak:
Post no to czekamy z nierpliwoscia:tak:
Madzik powodzenia w walce z Julcia:-D
Survi smaczne piwko bylo?
Kasia to mialas sprzatanie:baffled:
Wiecej nie pamietam. Dzis ide na ostatnia nocke i 3 dni wolne:happy:

Post jak tam się trzymasz????:-):-):-):-)

My przed chwilą zrobiliśmy ciach-ciach i moj syn wygląda jak chłopak:-)
Ciężko było z wiercipiętą ale uszy całe, żadnych ran ciętych;-) jednym słowem mąż spisał się na medal:tak:
No i postanowiliśmy - za tydzień jedziemy do Gdyni czyli urlopik:-)
Pabla jak dietka??? Zaczęłaś??

Dopiero teraz miałam czas tu zajrzeć, myslałam, że może Post już rodzi, ale widzę, że nie a przynajmniej się nie odzywa:-p

Jakoś nie mam weny do pisania, właśnie siostrę na pociąg odwiozłam i mi nastrój sklęsł:-( Florka do tego dziś wyjatkowo paskudna, więc może to właśnie dziś nastąpi ten dzień, kiedy wyślę wniosek do agencji adopcyjnej:-p:-p:-p Na szczęście katar i kaszel zelżały, więc w końcu w niedzielę ten roczek nieszczęsny odbębnimy....

Iza, doczytałam, że Wercia jednak po namyśle zdecydowała się na raczkowanie:-) Gratulacje!;-)

Miłego wieczoru!;-)

spokojnie
narazie zaciskanie nóżek daje dobre efekty:tak::tak::tak::tak:
skurcze mam nieregularne i delikatne narazie..
Lenię się z młodą...póki się da:tak::tak::tak::tak:...
Już jestem tak wyluzowana że szok:-D niech się dzieje wola nieba...tylko petycję mam żeby w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek:-D:-D:-D:-D
Jak nic się nie zadzieje to w piątek idę na KTG do szpitala bo lekarz zlecił...to się okaże czy brama się uchyliła więcej czy nie:tak::tak::tak::tak:
coś mało tu aktywnie dzisiaj:szok:...gdzie jesteście???

a ja dzisiaj chyba zdeczka przyszalałam, bo wykąpałam dziecko i położyłam na luli o godz. 18tej:baffled: - dopiero później zerknęłam na godz.:-p ale chodzila taaaaka marudna:no: oczka caly czas tarła i niewiem dlaczego wydało mi się, że jest 18.30:zawstydzona/y: no nic zobaczymy co to będzie:tak:
a ja po dzisiejszej kosmetyczce jestem jakaś obolała;-) no i zaszalałam i zrobilam sobie kontur ust:baffled: pstryknę fotkę...za tydzień:-p bo chyba jakoś krzywo mi zrobiła:szok::szok::sorry2::sorry2::baffled::baffled: a za tydzien mam poprawkę, to mam nadzieje, ze skoryguje;-) ale wiecie co, po tych brwiach i kreskach na oczach czuje taki komfort:tak: wstaje rano z łóżka i dalej jestem w miarę atrakcyjna:rofl2::rofl2::rofl2: na razie musiałam kupić heviran, bo podobno po tym wyskakuje multum opruszczek:wściekła/y: i może jakiś kilogram mi ubędzie, bo wszystko mogę jeść i pić ale tylko przez rurkę:-p:-p:-p to już oczyma wyobraźni widzę jak wciągam schabowego:-D:-D:-D:-D
Renia a na ile jedziecie do Gdańska? bo mój M chce abysmy dopieli wszystko z architektami i wpuścili ekipy budowlane na sklepy i gdzieś sobie nad morze pojechać na pare dni:tak::tak::tak:
Surv ja tam mogę Florkę adoptować;-);-);-)
Dorka to wybyczysz sie teraz;-)
Iza gratuluję "jaja":-D:-D:-D:-D

i co ja mam robić -kuchnia mnie woła 'posprzątaj ' mnie :-p a ja mam totalnego lenia:sorry2:

reklama
witam wieczorkiem:-)
właśnie leci "Miasto Aniołów" więc nie mogę odpuścić - mój ulubiony film setki razy oglądany i setki razy zaryczany:zawstydzona/y:
Tosika my do Gdyni chcemy bo tam też w niedzielę 30go mamy chrzciny malutkiej znajomych
właśnie jestem na etapie szukania noclegowni;-):-):-):-)
więc z Gdyni do Gdańska bliziuteńko - jak i wam sie uda wypadzik nad morze to koniecznie musimy się spotkać:-)

Do góry