kaja1978
Fanka BB :)
Ja też widzę... Chyba, bo rozmazane trochę
Ja miałam słabą, ale robiłam przed spodziewaną @. A surv piszesz, że 6 sierpnia mogło dojść, tak... Kup może test innej firmy

Madzia - zapomniałam wczoraj pogratulować zakupu mieszkania

Na swoim najlepiej
Zosia nawet zaakceptowała teściową i cieszę się, bo zawsze można komuś dziecko sprzedać;-) A tak była tylko moja mama... Niestety nie okazała entuzjazmu na mój widok
Niewdzieczna
Dziś już byłam w pracy, mała rano też z teściową... M. mnie wk....wił, bo przyszedł wczoraj na czworakach, a mieszkamy z tatą
Brak słów

Miłego dnia!
Ja miałam słabą, ale robiłam przed spodziewaną @. A surv piszesz, że 6 sierpnia mogło dojść, tak... Kup może test innej firmy

Madzia - zapomniałam wczoraj pogratulować zakupu mieszkania

Na swoim najlepiej
Zosia nawet zaakceptowała teściową i cieszę się, bo zawsze można komuś dziecko sprzedać;-) A tak była tylko moja mama... Niestety nie okazała entuzjazmu na mój widok
Niewdzieczna
Dziś już byłam w pracy, mała rano też z teściową... M. mnie wk....wił, bo przyszedł wczoraj na czworakach, a mieszkamy z tatą
Brak słów

Miłego dnia!

No ale mi się należy, prawda??? Jestem pewna, że to wszystko dla tatusia, który jest na urlopie i musi się wysypiać. Jak Marcin 1.09 pójdzie do pracy, to pobudki przed lub chwilę po 6 wrócą w tempie błyskawicy. Mam jakieś takie dziwne przeczucie
Na dodatek młoda znowu śpi, tak więc kawka na luzie, bb na luzie................cud, miód i orzeszki

Ostatnio zauwazylismy ze mala chodzi to stawia jedna nozke do srodka:-( Chyba bedziemy musieli odwiedzic ortopede:-(
(tylko ja powinnam nosić okulary, a one leżą teraz w szufladzie;-)) ale wiesz co, swego czasu (a bylo to z cztery lata temu) kiedy nie chcialam mieć jeszcze drugiego dzidziusia, bardzo pannikowalam przed każdą @