witajcie z rańca:-)
Dorka trzymam kciuki a co by to byla reakcja poszczepienna
Surv owijaj M, owijaj;-) no i coś Ci się należy od życia, no nie?;-)Oj ile ja bym dala żeby w góry pojechać, a mam do nich tak daaaaleko:-( no ale mam nadzieję, ze w październiku, najpierw zapukam do bram Surv, a później podąże szlakiem państwa Florkowych

Renia no to ogromniaste gratulacje!!!!! Jak ja uwielbiam rajdy!!! Prosimy o fotki

i powiadasz, ze Holka masz w domu, ale tak na żywca?

no nieźle, bo z niego to naprawdę niezłe ciacho

miałam z nim do czynienia jak w pewnym momencie zacząl się udzielać politycznie (bo przecież on olszynianin
) aczkolwiek dobrze, że skończył z tym "sportem" bo zdecydowanie lepszy z niego rajdowiec

a ja zaraz ruszam w teren w koncu wybrać farby
i teraz musze zrobić małe kombinacje, ponieważ wybarałam z projektantką kolory Duluxa a budowlańcy mi powiedzieli, że nie polecają, że są beznadziejne i w tej cenie a bardzo dobre są farby tiqurili (nie wiem jak to sie pisze
)
no i znowu mam poprawkę tych ust (chyba już czwarty raz
) już mi sie odechciało tego permanentnego
znowu bedę przez trzy dni miala usta jak spod latarni
normalnie mowci mi dzisiaj - lafirynda

Dorka trzymam kciuki a co by to byla reakcja poszczepienna

Surv owijaj M, owijaj;-) no i coś Ci się należy od życia, no nie?;-)Oj ile ja bym dala żeby w góry pojechać, a mam do nich tak daaaaleko:-( no ale mam nadzieję, ze w październiku, najpierw zapukam do bram Surv, a później podąże szlakiem państwa Florkowych

Renia no to ogromniaste gratulacje!!!!! Jak ja uwielbiam rajdy!!! Prosimy o fotki

i powiadasz, ze Holka masz w domu, ale tak na żywca?

no nieźle, bo z niego to naprawdę niezłe ciacho

miałam z nim do czynienia jak w pewnym momencie zacząl się udzielać politycznie (bo przecież on olszynianin
) aczkolwiek dobrze, że skończył z tym "sportem" bo zdecydowanie lepszy z niego rajdowiec

a ja zaraz ruszam w teren w koncu wybrać farby
i teraz musze zrobić małe kombinacje, ponieważ wybarałam z projektantką kolory Duluxa a budowlańcy mi powiedzieli, że nie polecają, że są beznadziejne i w tej cenie a bardzo dobre są farby tiqurili (nie wiem jak to sie pisze
)no i znowu mam poprawkę tych ust (chyba już czwarty raz
) już mi sie odechciało tego permanentnego
znowu bedę przez trzy dni miala usta jak spod latarni
normalnie mowci mi dzisiaj - lafirynda

) no i już sie nie mogę doczekać Post w domciu i na bb