pabla27
Fanka BB :)
hej,
witam w końcu,
trochę poczytałam ale już nic nie pamiętam
Surv - czekam z niecierpliwością na Srebrny Gaj!!
Iza - zdróweczka dla Werci i oby dzień dziś był miły!!
Dorka - zdrówka dla Was również!!
Renia - jak Tymuś? lepiej już trochę?
Post - a jak Twoja gromadka:-) Ika z Cinkiem chyba coraz lepiej się dogadują, co?

Andula - witaj po przerwie!!
u nas ok, byłyśmy juz dziś na basenie rano, potem wstawiłam 2 prania, na spacerek i młoda teraz zjadła obiad i położyłam ją spać - narazie rozmawia z myszką....
Jejku, dni w pracy mijają błyskawicznie szybko! teściowa już dziś pojechała z rana do siebie, jakoś udało nam sie przetrwać ten tydzień.
Młoda już super, a jak je
normalnie co 2 godz woła mniam, mniam i przy lodówce stoi i wyje.....dziś już mi zjadła 200 ml kaszki około 04:00 rano, około 07:30 - 2 parówki, około 10:00 znów 200 ml kaszki i teraz duży słoik obiadu...
oby tak dalej:-):-)
my dziś same, bo M ma 2 mecze, wyjechał o 10:00 i wróci około 19:00, ale ładna pogoda to posiedzimy na dworzu.
witam w końcu,
trochę poczytałam ale już nic nie pamiętam

Surv - czekam z niecierpliwością na Srebrny Gaj!!
Iza - zdróweczka dla Werci i oby dzień dziś był miły!!
Dorka - zdrówka dla Was również!!
Renia - jak Tymuś? lepiej już trochę?
Post - a jak Twoja gromadka:-) Ika z Cinkiem chyba coraz lepiej się dogadują, co?

Andula - witaj po przerwie!!
u nas ok, byłyśmy juz dziś na basenie rano, potem wstawiłam 2 prania, na spacerek i młoda teraz zjadła obiad i położyłam ją spać - narazie rozmawia z myszką....
Jejku, dni w pracy mijają błyskawicznie szybko! teściowa już dziś pojechała z rana do siebie, jakoś udało nam sie przetrwać ten tydzień.
Młoda już super, a jak je

oby tak dalej:-):-)
my dziś same, bo M ma 2 mecze, wyjechał o 10:00 i wróci około 19:00, ale ładna pogoda to posiedzimy na dworzu.