reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

hej,
witam w końcu,
trochę poczytałam ale już nic nie pamiętam:sorry:
Surv - czekam z niecierpliwością na Srebrny Gaj!!
Iza - zdróweczka dla Werci i oby dzień dziś był miły!!
Dorka - zdrówka dla Was również!!
Renia - jak Tymuś? lepiej już trochę?
Post - a jak Twoja gromadka:-) Ika z Cinkiem chyba coraz lepiej się dogadują, co?:-p:tak:
Andula - witaj po przerwie!!
u nas ok, byłyśmy juz dziś na basenie rano, potem wstawiłam 2 prania, na spacerek i młoda teraz zjadła obiad i położyłam ją spać - narazie rozmawia z myszką....
Jejku, dni w pracy mijają błyskawicznie szybko! teściowa już dziś pojechała z rana do siebie, jakoś udało nam sie przetrwać ten tydzień.
Młoda już super, a jak je:szok::szok: normalnie co 2 godz woła mniam, mniam i przy lodówce stoi i wyje.....dziś już mi zjadła 200 ml kaszki około 04:00 rano, około 07:30 - 2 parówki, około 10:00 znów 200 ml kaszki i teraz duży słoik obiadu...
oby tak dalej:-):-)
my dziś same, bo M ma 2 mecze, wyjechał o 10:00 i wróci około 19:00, ale ładna pogoda to posiedzimy na dworzu.

reklama
witam i ja
u nas wolę nie zapeszać bo odezwałam się wczoraj, że wsio git i zaraz potem się popsuło
teraz poszedł na spacerek z babcią - wyśpi się i dotleni bo ileż można w domu siedzieć:cool2:
w sumie to nie wiem co mam robić i co o tym myśleć
gorączek nie ma, kupka sporadycznie się pojawi, dziś zwymiotował kaszkę:-(ale pożniej zjadł poł bananka, miśkopta i zwijane chrupki kukurydziane
teraz na obiadek zrobię mu ziemniaczka z marcheweczką
mam nadzieję, że po wszytskim będzie wcinał jak Lenka;-):-)
Izabelka super, że bierzesz się za naukę języka
zmykam do obowiązków
miłego dnia

Pabla to świetnie, że Lenka ma taki apetyt, zadziwiające ilości pochłonęło, ale jak to mówi moja babcia, jak dziecko ma apetyt to znaczy że zdrowe. Nadrabia zaległości.
Renia nie wiem czy robiłaś mu badania , bo może przeoczyłam, ale ja na twoim miejscu zrobiła bym morfologie, mocz i kał, zawsze z tych badań można się coś dowiedzieć, a jednak wymioty i biegunka to nie jest nic normalnego jak trwa więcej niż 1-2 dni, ja bym to sprawdziła, będziesz spokojniejsza.
Ja jeszcze chwila w pracy i do domku lecę, fajna pogoda to z młodym na dworze pospacerujemy

Wczoraj bylismy na tluczeniu butelek.

A co to takiego i czemu służy?
Super, że ze zdrówkiem lepiej:tak:

mam juz MP3 i zaczynam na poważnie nauke francuskiego :tak:

Izabelka powodzenia. Kiedyś Surv pisała, że nie trudny, wg mnie trudny;-) Uczyłam się 4 lata w licem i 4 na studiach - umiałam już co nieco ale co z tego jak nie używany zginął śmiercią naturalną. Na pewno podstawy zostały, ale z mówieniem - masakra! Co nie zmienia faktu, że szalenie mi sie podoba:tak:

Pabla, ale Lenka wcina. No super!

Moja po pobudce wczesno rannej padła dopiero po 13 :-/ Teraz śpi a ja gotuję...

Witam i ja:happy:
Post tak dla twojej informacji to dzisiaj jedynie 4 pobudki:confused2:a wstał po8:-ptakże super Wam Cinuś śpi, a w dzień no myślę że bym wolała waszego Cinka niż wariującego Kube:confused2:
Surv no a tak chciałaś żeby Flora zaczęła chodzić:-pudanego ibiadku:tak:
Kasia o nie o takiej porze wstać:szok:u nas niby słonko ale zimno jakoś, brrrr:cool2:
Izabelka oby w domu przeszło i było ok:tak:

My dzisiaj planów nie mamy, jakoś tacy rozlaźli jesteśmy:sorry:ja próbuje zainstalować drukarkę ale coś nie teges:crazy:

Miłego dnia!

witajcie!:tak:
U nas pobudka o 7:20 Misiek spi w nocy 12h wiec nie moge narzekac czasami tylko cos mu odbije ;-) i wstaje o 6 najczesciej przed moja nocka:tak:W dzien spi juz tylko raz ale najczesciej 1.5-2h.U mnie tez zero planow posprzatalam dom i sie troszke nudze:tak:Na dworze wieje wiec nawet na spacer nie pojde ,chyba zrobie porzadki w szafie bo nie ma miejsca na zimowe grube ubrania:tak:U mnie humor podly :-(z wiadomych powodow ale mam nadzieje ze z miesiaca na miesiac bedzie lzej:tak:

Lenka ale z Ciebie maly odkurzacz super ze apetyt wrocil:tak:
Izabelka zycze szybkiej poprawy atmosfery w domku oraz owocnej nauki:tak:
Dorka super ze ze zdrowkiem lepiej:tak:
Kasiu widze ze nic sie nie zmienilo nadal masz w domu ranne ptaszki:-)

Olga posapał pół godziny:eek: Cyborg nie dziecko:szok: Aha i wstała w wiesielczym humorze. Teraz na szczęście lepiej:tak:
Andula, dużo pomyslności! Brakuje mi wieczornego jedzenie serka z Tobą, zapijanego winkiem:sorry:

Andula, dużo pomyslności! Brakuje mi wieczornego jedzenie serka z Tobą, zapijanego winkiem:sorry:
Dzieki Kasiu mi rowniez brakuje tego winka najbardziej i oczywiscie dobrego towarzystwa:tak::tak:Wieczorem mam najmniej czasu poniewaz kapie dzieciorki,robie kolacje klade spac ..

Misiek spal 3h :szok::szok::szok:az poszlam sprawdzic czy wszytsko ok i oczywiscie go obudzilam:wściekła/y:

Witam,
w końcu nieco nadgoniłam ten wątek i co nieco wiem, a resztę jakoś nadrobię:-p dziś mam wolne i jutro też:-D posprzątałam w domu, zrobiłam sobie na kolacje pysznego kutaka, którego już zjadłam i ledwo siedzę bo dodatkowo zrobiłam sobie frytki i sałatkę z pomidorów:-D:-D:-D Mały już śpi, ale nie mógł coś zasnąć bo straszny kaszel go męczy:wściekła/y: taki odrywający - ale to chyba moja wina bo dałam Mu rano Mucosolvan i od tamtego czasu kaszel z suchego zrobił się mokry i teraz nie wiem czy to dobrze i czy jutro znowu Mu podać???:eek:
Renia ale miałaś przeboje z Tymim:szok: szczerze to nie wiem co myśleć, chodzi mi po głowie, że może to jakiś wirus lub jak napisała Kasia może Mały musiał się oczyścić:sorry: życzę zdrówka i spokojnej nocy;-)
Pabla gratuluję apetytu Lenki, oby tak Jej zostało:-D
Andula my powinnysmy sobie podac rękę w kwestii frekwencji na forum;-) widzę, że zaszły u Ciebie wielkie zmiany, mam nadzieję, że na lepsze - czego z całego serca Ci życzę:tak:
Iza podziwiam Cię za chęci do nauki, ja nie mam weny do nauki testów na prawko a o językach to mogłabym pomarzyć:-)
tyle co zapamietałam, lecę poczytać inne wątki:laugh2: spokojnej nocy;-)

reklama
cześć dziewczynki:-)
melduję, że już wrociłam na dobre;-);-);-) teraz to mnie się nie pozbedziecie:-p Post - będziesz miala dużeeee zaległości:rofl2:
ale wszystko po kolei.....sklepy otworzone, my bardzo zadowoleni, jednym słlowem interes jiidzie;-) zaraz fotki wrzucę:tak: ale powiem Wam, że po otwarciu jeszcze mieliśmy przez parę dni mętlik, ale już jest ok. Dzisiaj nawet przyjechala do mnie Ola Szwed (ta murzyneczka z Rodziny zastępczej) , bo ona jest twarzą jednego mojego sklepu i powiem Wam, że jak o 14tej wyjechałam to wróciłam pól godziny temu:tak: ale tłumy były:-D:-D:-D no i mój syn się chyba zakochał...w Oli:zawstydzona/y: aczkolwiek zaznaczylam jej, ze nie zaaprobuję ich związku, ponieważ jest dla niego za stara:-p:-p:-p ale dziewczyny pierwszy raz moje dziecko mialo takie maslane oczy, malo tego przy obiedzie zamiast jesć to wpatrziny w Olę jak obrazek (fakt, śliczna z niej dziewczyna) a na podpisywaniu autograf ów siedzział obok niej niczym jej osobisty bodyguard:-D:-D:-D i po co ja zamawialam ochroniarzy?:cool2: zresztą też wkleję fotki:-):-):-)
zczytalam wszystko i co najważniejsze spamietałam - Florka wielieeee gratki:tak::tak::tak::tak:
no i tylko tym razem:zawstydzona/y: bom coś pamieć mi nawala;-) ale to chyba z natłoku informacji jakie do mnie z a jednym razem dotarły, po przeczytaniu:zawstydzona/y::-p

Do góry