reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej:-)

Szybki meldunek z codziennego pola bitwy:tak: Żyjemy, znowu zakatarzone co prawda, ale wszystko do przodu:-) W pracy szaleństwo, czasu po prostu brak:eek: Jula harcuje na całego:tak::tak::tak: Dobre wieści są takie, że dziecina NIE jest uczulona na ani białko mleka krowiego, ani na pszenicę, ani na jajko. Zrobiłam jej te trzy alergeny, bo są to rzeczy, które dostaje w miarę regularnie. Pani doktor stwierdziła, że wszystko pod tym kątem ok i zakazała zmieniać dietę:cool2: Mamy dawać wszystko co do tej pory i wprowadzać nowe rzeczy tak, jak to robiłyśmy. Naturalne zaleciła pilną obserwację, ale bez szaleństw Na plamy dostała Pimafucort i jakieś robione mazidło i jest dużo lepiej:-):-):-)

19.10 idziemy szczepić na pneumokoki. Mam nadzieję, że do tego czasu "gilowo" pójdzie w zapomnienie:happy:

Tyle bym chciała napisać................... o nas, o Julce, o dzieciowych zakupach, o planach.............. nie mam cholerka kiedy:no::no::no: Postaram się krok po kroku. Może troszkę jutro.

Trzymajcie się ciepło, nie zapomnijcie o nas i do szybkiego:cool2::cool2::cool2:

ja na chwilkę się melduję...
po pracy, gościach w domu, sprzątaniu...dopiero co położyłam młodą spać. jestem skonana, sama idę zaraz do wyrka.
nic nie odpiszę, przepraszam:zawstydzona/y::-( może w weekand na spokojnie usiądę i poczytam.
u nas zdrowotnie, odpukać, znacznie lepiej. Od wczoraj stosuję tylko homeopatię na ten katar i reszki kaszlu i odpukać, cudownie jest:-) oby tak dalej:-)
buziaki Kochane!

Renia, miętka jesteś?;-)Ja wyprasowałam:tak:
Ja też:tak::tak::tak::-)

Magdzik super,że to nie uczulenie.Współczuję braku czasu,chociaż dziś stwierdziłam,że ja juz tez tak chcę:-p
Pabla a co stosujesz,w sensie jakie leki?
Izabelka ale numer:szok:

Ale dzisiaj pieknie na dworze było,normalnie jak lato:tak::-) Byliśmy na spacerku,przy okazji obcziłam w smyku jakieś zabawki dla chrześnicy i chyba będzie plecaczek:tak:
A tak w ogóle to dzięki za pomysły i prosze o więcej.
Oglądne zaraz Naznaczonego i do wyrka.
Dobranoc!

W południe napisałam takiego długiego posta do was, ale widzę ,że go nie ma. Musiałam nie wcisnąć jakiegoś przycsku i wyłączyłam kompa.
Madzia najlepeij zapyytać rodzica,bo jedne dziewczynki bawią się lalami a inne samochodami.
Pabla dobrze że u Lenki lepiej.
Dorka i Magdzik oby dzieciakom przeszły te przeziębienia.
MamaBiN wspaniale że trafiliscie na dobrego lekarza to jest bardzo ważne, myślalam ostatnio o was.
Tosika i jak pojawiła się profesjonalna niania?
Iza ale mieliście przygodę
Nie mam weny do pisania jakaś do kitu jestem.
W ogóle to tak się przyzwyczaiłam że chodzę do pracy, że dziś jak miałam wolne to tak jakoś dziwnie się czułam. Już mi brakuje pracy i mojego trybu dnia.
Mamcia jest w klinice jutro zabieg, może też dlatego mam takie nastrój i podświadomie myślę o tym zabiegu. Nie mogłam sobie dziś miejsca znaleźć

Ostatnia edycja:
Dzień dobry a co to ja dziś pierwsza?:-)
Syn mój to już o 6.20 chciał wstać, ale nie poszłam do niego, łam tytko butle i zrozumaiał , że jeszcze pora spać, śpi do tej pory. Dziś znowu u nas piękna pogoda, a od przyszłego tygodnia zimnica podobno, bo ok 6 stopni.:wściekła/y:
Miłego dnia wszystkim

Dzien dobry. Ja druga o 10?:szok:
Kamu trzymam kciuki za Twoja mame:tak:
Iza ale numer, m najadl sie pewnie strachu:tak:
Madzia,Kasia dalyscie rade wyporasowac,brawo. Ja zabieram sie za sprzatanie kuchni i jakos nie moge:sorry:Wczoraj G troche pogarnal, a mnie czeka mycie podlogi:zawstydzona/y:
Pabla jak prauje sie codziennie to nie ma sie czasu na BB:tak:Oby do wekeendu(a ja wekeend w pracy na pierwszej zmianie:wściekła/y:)
Madzik super ze to nie alergia:tak:
Ale dzis mala miala koszmarna noc. Jak nie kaszel ja budzil to katar, o 6.30 spala ze mna. G na 7 poszedl do pracy.Idzemy do lekarza na 17.30 zobaczymy co malej jest. Juz cztery tyg mala bierze jakies leki. Juz mam dosc:wściekła/y::crazy:Wczoraj pozyczylismy inchalator i mala nie chciala siedziec. Dzis musze sprobowac.

Witam!
Iza ale historia,zawału można dostać

Magdzik dobrze,że to nie alergia i że smarunki działają

Dorka zdróweczka,moje dzieciaki też ciągle zagilowane

Tosika widać różnie można pojmować profesjonalizm,ploteczki udane?

Madzia ja także wprost pytam rodziców o czym marzy dziecko,swojej chrześniaczce (też ma 3 lata) kupywałam domek Fifi taki w kształcie konewki i jej się podobał.Moje własne dziecko w tym wieku szalało za :ciastoliną i plasteliną,lalkami bobasami do karmienia butelką i z pampersem najlepiej bawiła się Anabel ni szał był na kuchnię i akcesoria i to dłuugo
Powiem wam ,że moja chrześniaczka i ja mamy urodziny tego samego dnia 21 listopada i charakterki podobne.
U nas dalej buro i popaduje,gdyby nie było wiatru byłoby nawet ciepło,a może uda się spacerek wykroić.Przybija mnie te siedzenie w domu ile to można sprzątać i pichcić.
Miłego dnia!

reklama
Do góry