pabla27
Fanka BB :)
i ja się witam!
wszytskich chorowitkom dużo zdrówka życzę!! przy tej obrzydliwej pogodzie to infekcja za infekcją goni
Surv - kuruj się Kochana i Florka też niech szybciutko zdrowieje!
Kicrym - to pięknie Kubuś wcina! moja też a apetytem super, tylko teraz przy tej gorączce trochę gorzej, ale nie jest źle.
Tosika - Pani do sprzątania nie może być śliczną, czarującą dziewczyną!
:-) nie kuś złego Kochana;-)
u nas chyba lepiej - ja ok, jeszcze dziś trochę mnie kręciło w brzuchu ale ogólnie ok. Młoda miała przed południem około 39 stopni, dał jej M paracetamol około 12:00 i dopiero teraz na noc miała 38 stopni, wczesniej bez temperatury, ale pospala dużo, bo najpierw około 10:00 sama wlazła do łóżeczka i zasnęła na godzinkę, potem M ją położył około 13:00 i wstała przed 17:00:-) wyspana, bez gorączki i w dobrym humorze. Na kontroli byłyśmy rano, lekarka stwierdziła że osłuchowo ok, lekko zaczerwienione gardło, nic nie dała, kazała obserwować, bo powiedziała że 4 zęby naraz idą i to może być też przyczyna. Jutro rano jadę jeszcze prywatnie na wizytę. to chyba tyle u nas....
zaraz zmykam spać, bo ostatnio na rzęsach chodzę normalnie.
wszytskich chorowitkom dużo zdrówka życzę!! przy tej obrzydliwej pogodzie to infekcja za infekcją goni

Surv - kuruj się Kochana i Florka też niech szybciutko zdrowieje!
Kicrym - to pięknie Kubuś wcina! moja też a apetytem super, tylko teraz przy tej gorączce trochę gorzej, ale nie jest źle.
Tosika - Pani do sprzątania nie może być śliczną, czarującą dziewczyną!
:-) nie kuś złego Kochana;-)u nas chyba lepiej - ja ok, jeszcze dziś trochę mnie kręciło w brzuchu ale ogólnie ok. Młoda miała przed południem około 39 stopni, dał jej M paracetamol około 12:00 i dopiero teraz na noc miała 38 stopni, wczesniej bez temperatury, ale pospala dużo, bo najpierw około 10:00 sama wlazła do łóżeczka i zasnęła na godzinkę, potem M ją położył około 13:00 i wstała przed 17:00:-) wyspana, bez gorączki i w dobrym humorze. Na kontroli byłyśmy rano, lekarka stwierdziła że osłuchowo ok, lekko zaczerwienione gardło, nic nie dała, kazała obserwować, bo powiedziała że 4 zęby naraz idą i to może być też przyczyna. Jutro rano jadę jeszcze prywatnie na wizytę. to chyba tyle u nas....
zaraz zmykam spać, bo ostatnio na rzęsach chodzę normalnie.
W pracy duuużo roboty, po pracy z dziećmi to wiadomo i dopadł mnie jeszcze ból głowy, więc zmykam do łóżeczka. Aha, pogoda oczywiście dobija
zdrowia dla was
ja dluugo nie mialam listew, lamp itp do tej pory sporo brakuje,ale wszystko po kolei przeciez ;-)

i tak sobie dziewczyna hasała, chodziła po nas, gadała, śpiewała a my jak te roboty jeszcze do tego nienaoliwione pilnowaliśmy a co by sobie krzywdy nie zrobiła
ale żebyście nie myślaly sobie, że ja tak sobie sama go puszczam na sarenki dwunożne...ups.... cztero