reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam, mam dzis podly humor:-(Poklocilam sie wczoraj z G i nie rozmawiamy ze soba:no:Oczywiscie poszlo o to jak mamy wychowywac Sebe:-(
U nas pogoda nijaka,nie pada ale tez slonce nie wyszlo,nic sie nie chce:-(
Survi fajnie ze m Ci pomaga:tak:Zycze zeby Florka tak zawsze sie budzila rano:tak:
Madzia zdrowkadla Macka i milego spacerku:tak:
Renia przyjemnego masazu:tak:
Kamu zycze slonka:tak:
Kaja 5,6 godzin snu? Ja tyle spie jak ide na pierwsza zmiane i jestem nieprzytomna:tak:
My wstalismy o 8.30. Troche krodko ale dobrze ze nie o 6:tak: Ja pewnie dzis juz nie zajrze o ide na noc, a jutro nie wiem. Jak mala pospi do 10 to pewnie wejde na chwile, a jak wstanie wczesniej to zajrze dopiero w piatak.
Milego dnia.

reklama
witajcie :-)
wiecie co , nie ma sprawiedliwosci na tym świecie:no: otóż, jak dzisiaj musiałam rano wstać a co by Kornela do szkoły zawieść, to mała bździągwa pierwszy raz od dwóch tygodni wstała o 8mej:crazy: małotego dała ojcu pospać jeszcze do 8.30:wściekła/y: a ja dzisiaj musiałam wpaśc do szkoly, ponieważ mam maly problem z malym i jako matka-polka musiałam dziecku pomóc;-) otóż wyobrazcie sobie, że mój maly odkąd siedzi w jednej ławce z takim narwanym chłopaczkiema (z dwa tygodnie) na matematyce to mu wskoczyly dwie tróje a ostatnio jedynka (a na koniec roku miał z tego przedmiotu 6):szok::szok::szok: no i wcześniejsze oceny z tego roku są spoczko, bo 5, 4 a tu nagle takie oceny:shocked2: Oczywiście wspominal mi maly, ze ten kolega non stop gada, zaczepia go, on nie slyszy pani, nie moze się skupic i proszę jaki efekt:no: Pani oczywiscie nie zauważyla tego do chwili rozmowy ze mną:cool: sama zaznaczyła, ze rzeczywiscie coś nie tak bo maly nalezy do najlepszy uczniow...no fajnie ale jakbym nie porozmawiała, to pewnie by nawet nie zwrócila uwagi na taki "malutki" szczególik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no nic mam nadzieję, ze przesadzi tego chlopaka i bedzie oki:tak:
Surv ja to wszystko od Ciebie kupię, nawet podszewkę od spódnicy:-D:-D:-D:-D i Kama ma rację, ze dobre zdjęcia to ponad połowa sukcesu:tak:
Kamu i jak wyszlaś na psioty?;-)
Madzia doskonale Ciebie rozumiem, bo mój tata jest taki, że zapomina o bozym świecie i ma być cicho jak są dzieci, a on robi taki raban:wściekła/y: i do tego od rana jak dzwonia telefony (a u niego to norma) to strasznie glośno mowi:crazy::crazy::crazy:
Dorka ja też wiem z autopsji, ze najwięcej kłotni wynika z róznicy poglądów w wychowaniu dzieci:-( my z M mamy często wojnę gangów jeśli chodzi o wychowanie Kornela:wściekła/y: ale staramy się to robić tak żeby dzieciorki nie słyszały:tak: wyobrażam sobie co będzie jak Tosia podrośnie:szok::szok::szok: normalnie pewnie ojciec jej gipiesa przymocuje do gumeczki od wlosów i będzie tym "twardym" i nieulegającym tatusiem:sorry: tiaaa;-);-);-)
ok uciekam, bo się umówilam z koleżanką na kawę jak Tosie na drzemkę położę:-) i oczywiście,tak sobie pomyślałam, ze jak pogoda do bani, to dołowac sie trzeba na maxa i umówiłam sie na tą kawę z koleżanką "idealną":confused2: chyba ze mnie jakaś masochistka? ale nie w duchy się z niej pośmieję i jej idealnego życia, idealnych dzieci i z niej takiej proomiennej i pięknej:sorry: (mniej więcej tak siebie przedstawia:eek:)

Witam!

i się rumienię z powodu straszliwych zaniedbań:zawstydzona/y:

U nas też ,,cudowna,, pogoda........aż głowa mi pęka

Dorka oby humorek wrócił i z G się poprawiło

Madzia współczuję nocki,oj masz się z tymi teściami że hej

Surv normalnie już mnie paluszki świerzbią do tych cudeniek,fajnie,że masz tak zaangażowanego pomocnika

Heksa dużo zdrówka,naprawdę dużo przeszłaś

Kamu ja też za opcją Młody & Babcia

Renia oby masażyki pomogły

U nas wariacje zdrowotne,dzieci wprawdzie zdrowe ale ja ciągle biegam z sobą po ginach i wyniki różne robie,jutro z całym kompletem jadę do dobrego specjalisty.Jakby tego było mało to i mojemu tacie zdrówko zaczyna szwankować i o niego bardzo się martwię bo namówić go do kekarzy to sztuka straszliwa,a wcześniej nic nie powiedział ,że mu coś dokucza

Miłego dzionka!

Witam i ja:happy:
Co do wyjazdu to ja też bym najchętniej mamę z Kubą wzięła bo taka rozłąnka nie wchodzi w gre, mam nadzieję że nie będą się nudzić a mama już nigdy z nami nigdzie nie pojedzie:-p
ja zaraz do pracy smigam, mały w żłobku, ja przynajmniej jakieś żarcie kupiłam bo z nim do sklepu iść to masakra:sorry:

MAdzia no się nie dziwie że mały się budzi jak dziadki się "tłuką":sorry:
Surv ach trzymasz nas w napięciu, czekam na ten twój sklep:tak:
Renia oby ten masażysta pomógł:tak:
Fredka zdrówka dla ciebie i taty:tak:
Tosika u nas jest to samo, jak ja jestem w domu to mały wstaje wcześniej, a jak ja mam na 6 to M msi go budzić do żłobka:sorry:

witam z rana - wymasowana i zadowolona (pani prócz masaży leczniczych robi np drenaże limfatyczne, pilingi i wiele zabięgów upiększających więc ..... :-):-):-))
syn na spacerek a jak już nic nie załatwiam bo mi leniwie
zrobię jeszzcze jeno pranie i pomyję podłogi:tak:
wczoraj prasowanie odbębniłam (1,5h myślałam, że kręgosłup pęknie)
Tosika dobrze, że masz kontrolę nad syt w szkole Kornela:tak: oj ta oświata:sorry:
Kic nie będą się nudzić będą na świeżym powietrzu się bawić i lepić balwanka a wy pośmigacie na ślizgach:-)
Dorka szybkiego pogodzenia i jak najmniej cichych dni;-)
Fredka zdówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Ehh jak pisałam -dołek mi się wiosenny zaczyna a u mnie tak to się objawia, że na później lubię odkładać :cool:.
Tak więc właziłam na bb -dużo czytania i pisania było więc stwierdzałam-juuutro :-p no i teraz mam taaaaaaaaakie zaległości.
Ale dzisiaj jest leiej bo -pochwale się- Tymi pierwszy raz w życiu wstał po 10!!!.
W dodatku ja zaspałam, m. Pysia zawiózł do przedszkola, wrócił i kawą mnie obudził! Ehhhh :-D
Wczoraj okna umyłam mały zdążył tylko raz wiadro z wodą wylać i raz nogę do niego wsadzić:-D:rofl2::cool:) no ale chyba więcej światła dzisiaj wpada i lepiej mi.
Tosika no cóż, tak to jest z kolegami i towarzystwem. Pewnie będzie lepiej ale najgorsze pewnie jeszcze cię czeka :rofl2:. Dziewczyny=wagary ;-)
Mi też się to zaczyna. Ostatnio młody zapytany dlaczego ma guza, przyznał się, że z Grzesiem się zderzrył kiedy w "ściąganie spodni się bawili" :eek:.
ps. jakos nie pisałam wcześniej- pięknie ci w blądzie.
Dorka dacie radę :) Ty jesteś ta zła czy tatuś?
Fredka cóż, tylko zdrówka wam wszystkim tzreba życzyć. Głowa do góry.
renia daaaj troche energii. Albo podłogi też za mnie pomyj, plssssss. A masaż też chce. Uwielbiam masaż.
kicrym hmmm trudny wybór masz. Ja ne wiem co bym zrobiła a też uwielbiam białe szaleństwo na 2 i jednej desce. Jakie atrakcje tam będziecie mieli w hotelu? Jakiś basen jest? Sanki? Jest gdzie spacerować? gdzie to w w ogóle jedziecie bo nie doczytałam?
surv nie dziwie sie twojemu, zdjęcia są waazzne
koniec mały wstał i ryczy, buziaki

wiecie co moja mała gwiazdka poszła na drugą drzemkę po 15tej i wstała teraz:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jesiuuuu a zawsze o 19tej jest spanko nocne!!!! co my teraz będziemy robić?????:eek:
Haszi no pięknie, ja tez przyłapałam małego doła, a Ty mnie tu piszesz już o dziewczynach dla Kornela:growl:...mojego ukochanego syneczka i wagarach (to to jestem jeszcze w stanie znieść, ale dziewczyny:eek::-p nie na moje nerwy;-)) no ale później poprawiłaś mi nastrój moimi włloskami:rofl2: więc przesylam Tobie cmok cmok:-D:-D:-D:-D
Kic ja mam to samo jak idę z małą do sklepu, wszystko by chciała dotknąć, wszystko zjeść:cool:
Renia ale Ci fajnie!!! a co to te drenaże???:-)
Fredka koniecznie daj jutro znać, po wizycie u specjalisty!! Bo my się tu denerwujemy:-( no właśnie i klaps, że ostatnio nas zaniedbalaś:cool::-p
kurcze mały zołzik sie dopomina aby z łóżeczka Go wyciągnąć;-) to do nocki;-)

uff moje już gotowe do snu:)))
tatuś twierdzi, że to jeszcze nie pora a ja myślę, że da radę;-) dzis usypia P:-)
kurna tyle rzeczy muszę pozałatwiać jutro, że pewnie dnia nie starczy
najbardziej to ten remont mnie przygniata - wszystko jakby na mojej głowie a męża jedynie informuję, że blat w kuchni na 70 cm, że kominek to, że okna tamto - normalnie jakby go to nie interesowało:-(
no ale w sumie taki problem to nie problem więc co ja narzekam???:sorry:

też jakaś depresyjka jesienna - za mało słonka choć dziś było ładnie:-)
Tosika te drenaże to takie cuś co powoduje, że jesteś ciut smuklejsza po zabiegu:tak: moja znajoma, która z tych zabiegów co jakiś czas korzysta po prostu jest zachwycona
jak już to przeżyję to opiszę o co kaman;-)
ok idę na winko, któraś ma ochotę??:-)
aaaaa Kasiu dziś znowu 2 suszarki prania zebrałam:eek: i wiadomo co z tym trzeba zrobić:-p bleeee

tylko melduję się, ze Was podczytuję, ale już dziś nei popiszę... roboty huk, i tłumaczenia i sklep naraz, 3 zlecenia dziś trzasnęłam, zaraz bierzemy się dalej za zdjęcia, a dziecko wychowuje kot i telewizor:-( No nic, byle do 1-go;-) Miłego wieczoru!

reklama
Tosika to udanej zabawy wieczorkiem.Aż sama jestem ciekawa o której niunia padnie:tak:No ale w sumie to ładnie spała,tyle godzin:szok: u nas to niespotykane:no:
Haszi do 10?:szok::szok::szok: Boże kiedy u nas te czasy nastną:sorry:
Renia a że niby po co ty się masz wysmuklać????? chcesz całkiem zniknąć z powierzchni ziemii?

No ja sie właśnie zabiaram za te 4 tury prasowania.Odpalam Na Wspólnej i będę działać.Młody właśnie padł:tak:,wprawdzie z płaczem,bo wyciąganie kóz było i psikacz do noska,ale cóż zrobić :-:)sorry:
Pa

Do góry