Witam, mam dzis podly humor:-(Poklocilam sie wczoraj z G i nie rozmawiamy ze soba
Oczywiscie poszlo o to jak mamy wychowywac Sebe:-(
U nas pogoda nijaka,nie pada ale tez slonce nie wyszlo,nic sie nie chce:-(
Survi fajnie ze m Ci pomaga
Zycze zeby Florka tak zawsze sie budzila rano
Madzia zdrowkadla Macka i milego spacerku
Renia przyjemnego masazu
Kamu zycze slonka
Kaja 5,6 godzin snu? Ja tyle spie jak ide na pierwsza zmiane i jestem nieprzytomna
My wstalismy o 8.30. Troche krodko ale dobrze ze nie o 6
Ja pewnie dzis juz nie zajrze o ide na noc, a jutro nie wiem. Jak mala pospi do 10 to pewnie wejde na chwile, a jak wstanie wczesniej to zajrze dopiero w piatak.
Milego dnia.
Oczywiscie poszlo o to jak mamy wychowywac Sebe:-(U nas pogoda nijaka,nie pada ale tez slonce nie wyszlo,nic sie nie chce:-(
Survi fajnie ze m Ci pomaga
Zycze zeby Florka tak zawsze sie budzila rano
Madzia zdrowkadla Macka i milego spacerku

Renia przyjemnego masazu

Kamu zycze slonka

Kaja 5,6 godzin snu? Ja tyle spie jak ide na pierwsza zmiane i jestem nieprzytomna

My wstalismy o 8.30. Troche krodko ale dobrze ze nie o 6
Ja pewnie dzis juz nie zajrze o ide na noc, a jutro nie wiem. Jak mala pospi do 10 to pewnie wejde na chwile, a jak wstanie wczesniej to zajrze dopiero w piatak. Milego dnia.
małotego dała ojcu pospać jeszcze do 8.30
a ja dzisiaj musiałam wpaśc do szkoly, ponieważ mam maly problem z malym i jako matka-polka musiałam dziecku pomóc;-) otóż wyobrazcie sobie, że mój maly odkąd siedzi w jednej ławce z takim narwanym chłopaczkiema (z dwa tygodnie) na matematyce to mu wskoczyly dwie tróje a ostatnio jedynka (a na koniec roku miał z tego przedmiotu 6)
Oczywiście wspominal mi maly, ze ten kolega non stop gada, zaczepia go, on nie slyszy pani, nie moze się skupic i proszę jaki efekt
sama zaznaczyła, ze rzeczywiscie coś nie tak bo maly nalezy do najlepszy uczniow...no fajnie ale jakbym nie porozmawiała, to pewnie by nawet nie zwrócila uwagi na taki "malutki" szczególik
tiaaa;-);-);-)
chyba ze mnie jakaś masochistka? ale nie w duchy się z niej pośmieję i jej idealnego życia, idealnych dzieci i z niej takiej proomiennej i pięknej
)

...mojego ukochanego syneczka i wagarach (to to jestem jeszcze w stanie znieść, ale dziewczyny