reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam!

Ja już obrobiona bo moje dziecie wstało koło 6 radosne jak skowronek,te młodsze oczywiście,starsza też w domu bo kaszle i się smarcze,zapodałam zestaw standardowy i zastanawiam się czy iść do doktorka czy jeszcze poczekać.
dzięki dziewczyny za porady już się zdecydowałam,że wytępię draństwo nie wiem czy tylko u nas w szpitalu (bo do niego mam ograniczone zaufanie) czy w prywatnej klinice gdzie chodziłam z Emilką w ciąży i wszystko było ekstra,koszty nie są powalające bo cztery stówki,no nic dość o mnie

Surv no proszę R się postarał,oj czekam na ten twój sklep z co raz większą niecierpliwością

Kicrym ja mam kodaka ale on też nie mały ale jestem zadowlona

Beea dużo dużo zdróweczka dla Was teraz będzie już tylko lepiej

Udanego dnia!

reklama
Witajcie , my jeszcze u teściów do domu wracamy po południu.
Fredka mnie mówili , że to wypalanie nie boli.
Pabla super taka kawiarenka gdzie są animatorzy, można sobie posiedzieć spokojnie i pogadać.
Surv moja koleżanka też miała ten na czoło i temperatury kosmiczne pokazywał.
Tosika bardzo ci dziękuję, będę wiedziała o co pytać, podoba mi się ten model megan, obejrzałam go sobie na necie, aczkolwiek z moimi gabarytami to w rurkach się nie widzę. Dalia też ładny, trzeba przymierzyć i coś wybrać.
Kasia z jednej strony fakjnie jak się wstaje o 6 i jest widno ale jak o 17 jest ciemno to dla mnie już fatalnie.
Kicrym my też mamy lustrzankę nicona, ale znajomi mają malutki canona i super zdjęcia robi.
Bea dużo zdróweczka dla małej, oby jak najszybciej doszła do siebie

witam sie i ja!!
Kasia wiesz co powiem Ci szczerze, ze ja tak sie oduczyłam rannego wstawania i szykowania, że niewiem jak bym to teraz przeżyła:-D:-D:-D:-D
Surv oj bedzie się działo:cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D bardzo sie cieszę i ...już się nie mogę doczekać:-p ale moze zanim zaciążycie to odwiedzicie nas na Mazurach??:tak:
Kamu bardzo sie cieszę, ze mogłam pomóc:tak:a gdzie kupujesz? (sprawdzę kto ma ten sklep:-p)ale kochana przymiez te co ja teraz noszę, pomimo, ze biodrówkowate:tak: a wiesz co ja noszę od urodzenia Tosi i przy okazji w plecy mi nie zimno w takich spodniach? majteczki wyszczuplające, taki wyyysokie i tak troćkę szczuplej wyglądam a po drugie cieplo mi w plecy:-p ale ciiiii:cool2:
Fredka to biegusiem mi tu do lekarza:wściekła/y: bo jak nie to ja tam do Ciebie pojadę i takie manto spuszczę, że własna mama Ciebie nie pozna:-p
Kic ja mam canona a620 stary ale jary:-) zdjecia spoczko wychodzą:tak:
Pabla super taka kawieranka!!!! nasze miasto to takie zadup*** i nie ma takich atrakcji:dry:
dobra idę się szykowac i pstryknąc fotki, bo tak Wam nagadałam i o spodniach i o butach a tu nic;-)

Pabla super taka kawieranka!!!! nasze miasto to takie zadup*** i nie ma takich atrakcji:dry:
no właśnie u nas też:no:

Survivor no to czekamy na jakiegoś dobrego newsa:tak: Ja bym się też już zdecydowała,nawet bardzo chcę,ale póki co u nas z pracą licho no i po prostu nie możemy:no:
Beaa uściski dla was! trzymam kciuki,zeby szybko się polepszyło.Strasznie mi szkoda tej twojej królewny:-(
Tosika no to ja lecę na zamknięty,mam nadzieję,że już się obfotografowałaś:tak:Fajnie wiedzieć,że tu tkiego eksperta spodniowego mamy,pewnie się do ciebie o poradę zgłoszę,jak trochę udżet podreperujemy:tak:
Kicrym ja mam Sony DSC W300,mały i fajny,ale chyba bym tyle kasy za niego nie dała:sorry2:No chyba,że ja ciemna masa jeszcze wszystkich funkcji nie obcykałam,a być może jest wart swojej ceny:confused:Ja dostałam w prezencie,a wiadomo darowanemu koniowi...

Pogoda fatalna:wściekła/y:,a miało byc ciepło.Może i jest,choć chyba nie bardzo:no:,ale po co ten deszcz:confused::confused::confused:
Rano byłam na odzczulaniu,a tam do poradni jakiejs innej zawsze tyle małych dzieciorków jest,aż sie samemu zachciewa jeszcze raz takie maleństwo mieć:sorry2:
Młody śpi,ja posmażyłam krokiety,ogarnęłam chałupę i tak chyba będziemy się dzisiaj kisić:baffled:
Wczoraj wybrałam zdjęcia do wywołania -nazbierało się ze 200 samych Maćkowych,a jeszcze z wesela trzeba coś wywołać. No i mam dylemat gdzie wywołać??? Coś kiedyś pisałyście gdzie wywołujecie,ale nie pamiętam.

U nas pogoda fajna, poszaleliśmy na polku :)
Straszny mamy wysyp grzybów na trawniku- trochę strach z dzieckiem chodzić, zastanawiam się czy towarzystwa do sanepidu na przebadanie zanieść.
pabla zarąbista sprawa taka knajpka.
U nas jest tylko pizzernia z placem zabaw z kulkami ale samemu trzeba pilnować, więc niewiele zjem a co jednak zjem -to zaraz spale.
surv ty to jesteś agentka :] Gdzie ty ładujesz te swoje baterie, że nie dość że dajesz rade ze wszystkim to jeszcze myśli o Potwornickiej 2 w głowie ^^
madzia przesyłam ci troche mojej pogody- nie słoneczna ale dość ciepła, bezwietrzna i miła- podziele się, a co!:-) Ja zdjęć nie wywołuje w sómie:zawstydzona/y:. A puste ramki na coś czekają.
beaa Oczywiście, że Zeinab sobie poradzi z choróbskiem. Nie ma jak w domu z mamą. Zobaczysz, niedługo będzie już silniejsza. Trzymaj się, buziaki dla malutkiej ksieżniczki.
Tymciu też był leczony na zapalenie płuc którego nie było słychać w osłuchu w sómie chyba na zapas, ale podobno przebieg choroby na to wskazywał.
tosika przerąbane miałaś z nocną zabawą. ładny z ciebie spodniowy ekspert:-D
kic u mnie najleiej sprawdza sie aparat w komórce :-pJego przynajmniej nie zapominam :)
U nas dzisiaj dzień na luzaka (prawie). Miałam porobić rękodzieła ale mi zabrakło czegoś :/. Zaraz Tymi wstaje i jedziemy do przedszkola po Pysia a ja nie wykorzystałam czasu spokoju.
Na szczęście mam wzgledny porządek (do czasu obudki Tymka), am-am zrobione, węc moge sie pobyczyć. No dobra odłogi do mnie wołają-"umyj mnie, umyj" ale teraz nie mam ochoty babrać się w wodzie bo mi zimno. Maniana :-D:-D:baffled:

Witam wieczorkiem:happy2:
Narazie z małym wiszącym u nogi:sorry2:
Madzia ja wywołuje w Media Markcie i jestem zadowolona:tak:mojej mamie wywoływałam takie duże i też super wyszły:tak:
Surv no no cóż za zmiany:-pczekamy na zdjęcie testu;-):-p:tak:
Haszi ja mam taki mały telefon że zdjęcia wychodzą bardzo marne:sorry2:
Fredka no taki czas kaszląco smarkający w przedszkolu:baffled:

Spokojnej nocki!

Witam na chwilke. Rano wstalam ciemno,przed chwila wrocilam z pracy ciemno:szok:
Beaa zdrowka dla malej. Oby chorobsko poszlo precz i mala byla wesola:tak:
Fredka mnie wypalanie nie bolalo. Potem chyba przez 2tyg nie moglam dzwigac:tak:
Tosika to poszalalas do rana:-D
Survi powodzenia w staraniach:-)
Madzia u nas pewnie wiecej by sie znalazlo zdjec ostatnio wywolywalam jak Misia miala chyba 2 miesiace:-p
Kircym my mamy Canona, mi bardzo odpowiada, ma opcje "dzieci i zwierzeta" gdzie mozna robic zdjecia w ruchu i nie sa zamazane:tak:
Kamu powodzenia w szukaniu spodni:tak:
Wiecej nie pamietam:-(Jutro ide do rano do pracy. Wiec do jutra.

A co tu taka cisza??? mały już wykąpany i zasypia, ja zasiadam do pisania planu na listopad:baffled:czekolada już przygotowana a miała byc dieta:-p
Dzięki dziewczyny za info o aparatach:tak:wkońcu na coś się muszę zdecydować:dry:wogóle na tym się nie znam więc ja oglądam wizualnie:-pJutro na 6:baffled:
Dorka jejku po ile ty godzin robisz?:szok:
Spokojnej nocki:-)

reklama
witam się z wieczora

a ja mam takiego nerwa na M, że wszystkich chłopów bym wycięła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie bez wyjątku:-p
Kasiu ja to na razie spasuję z nowymi biznesami;-) te na razie wystarczą:-p aczkolwiek masz rację pomysł baaaardzo fajny:tak: jednakże to by było dobre gdybyś po pierwsze siedzieła w gastronomii, a po drugie miała swój własny lokal:tak:
Haszi a no właśnie cościk ostatnio brakowało mi z Twoich cudowianek;-) proszę nam tu zaprezentować cuś nowego:-) no a z grzybami to nie przelewki:no:
Kic ja też od dzisiaj mialam się wziąć za siebie, ale tak się zdenerwowałam (wiadomo na kogo:dry:), że wpierdzielilam miseczkę sałatki jarzynowej:zawstydzona/y: i chyba zaraz znowu do kuchni ruszę:dry:
no i chcialam dzisiaj zdjęcie wkleic spodni i butów i d****:wściekła/y: ponieważ te buciorki które mi M kupił to dzisiaj ubralam i fleka zgubilam:wściekła/y: więc do szewca zanioslam (jutro na szczęście będą) a jak syna poprosiłam a co by mamusi zdjęcia zrobil , to pstrykał mi zdjecia butów, ktore w sumiie jakieś ciemne wyszły, a jak poprosiłam a co by później zrobił zdjęcie ze zbliżeniem na spodnie, to co zrobił? zdjęcie mojej pupy:dry: i tym sposobem jutro pstryknę fotkę, bo M nie poproszę, a napewno:wściekła/y:
oki uciekam na serial:-)

Do góry