Witam!
Ja już obrobiona bo moje dziecie wstało koło 6 radosne jak skowronek,te młodsze oczywiście,starsza też w domu bo kaszle i się smarcze,zapodałam zestaw standardowy i zastanawiam się czy iść do doktorka czy jeszcze poczekać.
dzięki dziewczyny za porady już się zdecydowałam,że wytępię draństwo nie wiem czy tylko u nas w szpitalu (bo do niego mam ograniczone zaufanie) czy w prywatnej klinice gdzie chodziłam z Emilką w ciąży i wszystko było ekstra,koszty nie są powalające bo cztery stówki,no nic dość o mnie
Surv no proszę R się postarał,oj czekam na ten twój sklep z co raz większą niecierpliwością
Kicrym ja mam kodaka ale on też nie mały ale jestem zadowlona
Beea dużo dużo zdróweczka dla Was teraz będzie już tylko lepiej
Udanego dnia!
Ja już obrobiona bo moje dziecie wstało koło 6 radosne jak skowronek,te młodsze oczywiście,starsza też w domu bo kaszle i się smarcze,zapodałam zestaw standardowy i zastanawiam się czy iść do doktorka czy jeszcze poczekać.
dzięki dziewczyny za porady już się zdecydowałam,że wytępię draństwo nie wiem czy tylko u nas w szpitalu (bo do niego mam ograniczone zaufanie) czy w prywatnej klinice gdzie chodziłam z Emilką w ciąży i wszystko było ekstra,koszty nie są powalające bo cztery stówki,no nic dość o mnie
Surv no proszę R się postarał,oj czekam na ten twój sklep z co raz większą niecierpliwością
Kicrym ja mam kodaka ale on też nie mały ale jestem zadowlona
Beea dużo dużo zdróweczka dla Was teraz będzie już tylko lepiej
Udanego dnia!

ale moze zanim zaciążycie to odwiedzicie nas na Mazurach??
bo jak nie to ja tam do Ciebie pojadę i takie manto spuszczę, że własna mama Ciebie nie pozna

No chyba,że ja ciemna masa jeszcze wszystkich funkcji nie obcykałam,a być może jest wart swojej ceny
Ja dostałam w prezencie,a wiadomo darowanemu koniowi...
. A puste ramki na coś czekają.