reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej Laseczki!
U nas wcale nie tak pięknie, no ale narzekac nie można.
Haszi, jest agent z tego Twojego synka:szok:
Madzia, pięknie się Maciuś rozgaduje

witajcie
strasznie was zaniedbalam i sie stesknilam
jutro ide znowu z dziecmi do lekarza, bo kaszla:( nie mam na nic czasu (norma) tylko tesc z nami rozmawia -wiec klotnia na maksa...w mojej pracy tez mam klopoty z wychowankami, wiec mam sporo na glowie
mam nadzieje,ze ten kociol sie skonczy i wroce :d

Madzia - tekst Maciusia niezły:-D I jak się nie śmiać:tak:
Haszi - Tymek jest niesamowity:tak:
Post - fajnie z takimi małymi bąblami:-) To musi słodko wyglądać... I fajnie, że Marcinek bedzie się bawił z Iką... Zawsze to trochę odciąża... Zosia bywa czasem bardzo absorbująca, a ostatnio podeszła i powiedziała "nudzem się":szok: Brakuje rodzeństwa:sorry2:
Kamu - biologii uczę:-)
A co wy macie takie traumatyczne przeżycia ze szkoły:-D Biologia fajny przedmiot:tak:
Tosika - cena za ogrzewanie niezła:szok:
Madzia - i jak, umyli te okna w waszym mieszkanku:-) Kurcze, ja z tych niecierpliwych i pewnie nie mogłabym juz o niczym innym mysleć:-D

witajcie moje miłe:-)
alez miałam dzisiaj "ruchliwy" dzionek i do tego na koniec wieczorem pojechalam na uczelnie uczestniczyć w badaniach konsumentów:baffled::-p - obiecalam swojej psiapsiólce, bo potrzebowała iluś tam chomiczków doświadczalnych dla swoich magistrantek;-) więc co się nie robi dla koleżanek;-)
Haszi no właśnie my pompy będziemy montować, razem z ogrzewaniem podlogowym:tak: bo to oszczędnosć później wielka (jak np. za gazowe płacić bym miala 400 zl, to przy pompach ma mnie wynieść 100zł:tak:) co do dotacji z UE, to nie tak halo, bo to są tak zwane kredyty:dry: no a Twoj Tymi widac męcizna rośnie i do tego główka u niego pracuje:-D:-D:-D:-D ale rzeczywiście trzeba pilnować Boba Budowniczego non stop;-) a jak tam kuchnia?
Kaja a ja melduję, że biologię lubiłam:-p
Surv no się posik... jak przeczytałam o tym listonoszu:-D:-D:-D:-D:-D:-D powiem Tobie tak, że jeśli chodzi o Flo - To uczeń przerósł miszcza (czyt. mamę):-D:-D:-D:-D:-D agennciara do potęgi:-p
Kic się rozumie szefowo, jutro se ulożę wlosków pięc i zdjęcie zrobię;-)
Renia ja też Ci zazdorszczę:-) wiecie co a ja się boję tego naszego wyjazdu w lipcu do Efiptu, ponieważ prognozują, że na początku lipca może nastąpić wybuch tego większego wulkanu i wtedy ten pył wulkaniczny po stokroć będzie dłużej:baffled: i najbardziej marwti mnie fakt, jak to nas zaskoczy tam na miejscu, to jak wróccić??:nerd: a już mamy zaliczzkę wpłaconą:dry:
Iza życzę poprawy nastroju:-)

witam wieczoeową porą
już kładę się spać ale musiałam zajrzeć:)))

Flo - po prostu brak słów
Twoje pierwsze zdania są nie do pobicia

Tosika super takie ogrzewanie podłogowe
mam w kuchni holu i łazience i muszę przyznać, że więcej ciepła daje niż kaloryfer (trochę bardziej kurz przyciąga ale plecam "roombe" sama bynajmniej odkurzy:)))
jedyny minus u nas to ogrzewanie gazowe

Macuś ale Ty się rozgadałeś - normalnie zazdroszczę takiej komunikacji

ja dziś resztki zakupow wyjazdowych (Surv lecimy do Turków na 2 tyg - mam nadzieję, że oni mają ciepło i słonecznie)
oczywiście Tymi najwięcej korzysta - dziś był nalot na HM i m.in. zakupiłam majtusie bo chyba czas pomyśleć o odpieluchowywaniu

oki spadam jeszcze na wątek spotkaniowy
dobrej nocki

Witajcie! A u nas 5 dzień z rzędu leje:baffled: Wczoraj cały dzień burze z piorunami...kiepsko to rokuje na nadchodzące lato...a jeszcze gorzej dla mnei, bo zaraz muszę na tę wstrętną pogodę wypełznąć na pocztę:-p

Byłam wczoraj u ortopedy i sprawiłam mu dużą przyjemność prezentując schorzenie mało spotykane, a mianowicie zwyrodnienie kości ogonowej:-p Mnie to ucieszyło nieco mniej, bo się nie rehabilituje, albowiem cytując pana doktora 'no i jak tu d*** zrehabilitować?":-D Mam sobie kupić specjalną poduszkę do siedzenia i czekać...jak nie przejdzie, a będzie się zaostrzać, to operacja:-( Ale jest również nadzieja, że ucisk się cofnie tak samo nagle, jak się pojawił...więc w najbliższych miesiącach bedę do Was pisać z poduszki poporodowej:-p:-p:-p

Renia, no jaka by pogoda w Turcji nie była, to raczej takich ulew, jak tutaj nie należy się spodziewać, więc na pewno będziecie mieć lepszą pogodę:tak:

Tosika, no to sprawdzajcie pogodę na bieżąco i najwyżej zaplanujcie dłuższy urlop...:-)

Dobra, zmykam adresować paczki, zbieram sztormiak i kalosze i ruszam przez kałuże w świat:-p

Przypominam o wątku spotkaniowym - może ktoś jeszcze zechce dołączyć? Pan w Agrofarmie twierdzi, ze ma miejsc sporo (o ile sobie przypomni, czy miał inne rezerwacje, czy nie:-p) - aha tam są łazienki wspólne - zapomniałam napisać, więc to też weźcie pod uwagę wybierając miejsce.

reklama
Survivor zmokłaś? u nas też straszna ulewa była rano,teraz nie pada,ale coś już się święci-wiadomo,jak z pracy mam wychodzić to pewnie lunie:baffled:

O 14.30 mamy odbiór mieszkania:tak::tak::tak: Trzymajcie kciuki,zeby wszystko było ok i nam juz klucze dali,plisss!

Do góry