survivor26
Mamy lipcowe'08
Zajrzyjcie na wątek o spotkaniach, bo w końcu coś załatwiłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak się nie śmiać

Brakuje rodzeństwa
Biologia fajny przedmiot

- obiecalam swojej psiapsiólce, bo potrzebowała iluś tam chomiczków doświadczalnych dla swoich magistrantek;-) więc co się nie robi dla koleżanek;-)
bo to oszczędnosć później wielka (jak np. za gazowe płacić bym miala 400 zl, to przy pompach ma mnie wynieść 100zł
) co do dotacji z UE, to nie tak halo, bo to są tak zwane kredyty
no a Twoj Tymi widac męcizna rośnie i do tego główka u niego pracuje

ale rzeczywiście trzeba pilnować Boba Budowniczego non stop;-) a jak tam kuchnia?

powiem Tobie tak, że jeśli chodzi o Flo - To uczeń przerósł miszcza (czyt. mamę)

agennciara do potęgi
i najbardziej marwti mnie fakt, jak to nas zaskoczy tam na miejscu, to jak wróccić??
a już mamy zaliczzkę wpłaconą
Wczoraj cały dzień burze z piorunami...kiepsko to rokuje na nadchodzące lato...a jeszcze gorzej dla mnei, bo zaraz muszę na tę wstrętną pogodę wypełznąć na pocztę
Mnie to ucieszyło nieco mniej, bo się nie rehabilituje, albowiem cytując pana doktora 'no i jak tu d*** zrehabilitować?"
Mam sobie kupić specjalną poduszkę do siedzenia i czekać...jak nie przejdzie, a będzie się zaostrzać, to operacja:-( Ale jest również nadzieja, że ucisk się cofnie tak samo nagle, jak się pojawił...więc w najbliższych miesiącach bedę do Was pisać z poduszki poporodowej

) - aha tam są łazienki wspólne - zapomniałam napisać, więc to też weźcie pod uwagę wybierając miejsce.

Trzymajcie kciuki,zeby wszystko było ok i nam juz klucze dali,plisss!