reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Renia...lista na zamkniętym jest :):):):):):)
powiem krótko
spaaaaaać idę bo wszyscy już śpią a nie wiadomo jaki grafik ma zapisany na dysku na dzisiejszą noc młody :) oby taki jak wczoraj :) cała nocka przespana....wow wow ...normalnie święto lasu :)
ja chcę jeszcze rrrraaaazzzzzzzz
Tosika...Matko...do Turcji jedziesz????? tam tak gorąco.... zresztą u nas podobno jutro 35 stopni zapowiadają :)

reklama
Witam po weekendzie;-) W sobotę miałam wolną chatę, bo młoda u dziadków i takiego lenia, że nawet na BB nie zajrzałam:-p A wczroaj pojechaliśmy do Zawiercia spotkać się z moją przyjaciółką, która do rodziców z Finlandii na wakacje przyjechała - Flo dzielnie zniosła towarzystwo kupy kilkulatków, tylko w drodze była nieznośna - zaczyna jej się w aucie zdecydowanie nudzić na dłuższych trasach, wiec koniecznie musimy to DVD zamontować:tak:Kic, Renia, MamaBin - przejeżdżaliśmy koło Was...a mało brakowało, a byśmy i koło Post przejeżdżali, tak żeśmy się na Śląsku zaplątali:-D

Post, no ja bez wykrojów to duperelki szyję, i widać, że wychodzi z różnym skutkiem, na siebie bym się też bała:-p

Tosika, a badałaś rynek zbytu maszyn dziewiarskich? Bo to droga sprawa dość - musiałabyś dzianych (dosłownie i w przenośni) klientów złapać:-) Może zacznij od zwykłych do szycia? Teraz każdemu się zdaje, że szycie to prosta sprawa- mnie na przykład:-p

zmykam Flo budzić do żłobka, ale czuję, że przegrana sprawa i dotrzemy tam kolo obiadu, bo wczoraj poszla spać o 24:szok: Miłego dnia!

Hej!
Niezywa jestem dzisiaj:-p Bylismy na weselu i powiem Wam ,ze się tak wybawilismy ,że nóg do dzisiaj nie czuję:-p ,bo ja całą noc na szpilach przetańczyłam,a do domu juz na bosaka wracałam,bo mądre głowy dwie nie wzięły sobie kasy na taxi:baffled:
Ale tych butów to przez następny tydzien nie chcę widzieć:no:

Młody super grzeczny był i nawet jakby sie nie wstydził,później pojechał z moja mama do domu i tym sposobem mieliśmy nocke wolną,a i do 13 pospaliśmy wczoraj:tak: No a później poprawiny:rofl2: Ech wolne by się dzisiaj przydało:-D

Post wyspana? JA taaaaaak:tak: Ale nie zapeszam i nic więcej nie piszę.
Tosika ty to masz głowę do inetersów,ja sie kompletnie do tego nie nadaję,więc nic nie doradzę:baffled: Daj znać co u lekarza i jak Tosia.
Kicrym tak czytam,że ty juz po sesji i normalnie uwierzyć nie mogę,że ten rok tak szybko zleciał.Bo wiesz,ja się teraz tez zastanawiam czy aby od października nie zacząć,ale tak mi się nie chce :zawstydzona/y: W sumie 5 lat przerwy miałam i cięzko teraz na studia wrócic,ale jak widze jak tobie sprawnie idzie to mnie to motywuje.
Survivor to mieliście wycieczke krajoznawczą:zawstydzona/y: Flo wstała? czy na spiąco do żłobka pojechała:confused::-D;-)
Maciek ma ostatnio problemy ze wstawaniem o 6 (oczywiście pomijając weekend:-p),ale i chodzi sapć o 21,a nie jak zawsze o 20.Coś mu cięzko idzie zasypianie ostatnio i zanim zaśnie to się chłop jeszcze nagadac musi,a to trwa prawie godzinę:rofl2:

JA myślę że Tosika chce coś szyć czy cóś???????? mam rację??? i stowrzy własną linię ubrań dla dzieci...."Tosia&Kornel" :)
surv...jasne jasne nie wychodzi, już ja tam swoje widziałam
madzia...ja też wyspana :)

No pięknie wszyscy wyspani oprócz mnie. Ale to z własnej winy, bo późno poszłam spać.
Madzia, to zabawa przednia mówisz? Super!
Tosika, Ty to masz pomysły. Daj głowie odpocząć ;-)
Surv, nasze dvd wypróbujemy w trasie w piątek - jedziemy na weekend do Kościeliska. Zobaczymy jak się dzieciaki spiszą.

My już po imprezce urodzinowej. Fajnie było. Pogoda dopisała, dzieciaki wybawione...
A w przyszły tydzień załatwię bilanse 2 i 4-latka

witamy z rana
Olgunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
rośnij zdrowo i radośnie:-):-):-):-):-):-)
a kartka dojdzie jak te adresy odszukam

Post to Cinko dorośleje i jak przystało na chłopa lubi pospać;-) oby tak mu juz zostało:tak:
Madzia super, że wesele udane i poszaleliście
surv to wycieczka chyba udana;-) następnym razem zawitaj w naszych progach:tak:

miłego dzionka

aaaaa...skleroza! byłam pewna, że 28 to jutro:-p ale skoro jednak dziś, to Wszystkiego Najlepszego, Olgusiu! Dalszych sukcesow naukowych na polu rozwoju mowy!:-D

reklama
Olgusiu Wesołych urodzinek i dużo uśmiechu!

kasia super skoro zabawa udana :-)
tosika ehh ty to masz energię. A chcesz szyć dla dzieci czy dorosłych? A może dla ciut biuściastych? O jak tu Bravissimo Clothing Designed Especially for D - KK Cup Women
Ręczę, że fajnych ciuchów na 100 w klacie i 70 w pasie niedobór a babek takich sporo. Wszystko na szczupłe tu i tam albo szersze i tu i tam.
Ja termin mam z @ na 8.09 ale teściowej się śniło, że w sierpniu urodzę, na tarocie wyszedł nam lewek (a w tarota wierzyć muszę) no i po 2 cc trzecią szybciej zwykle robią więc wątpię że na ten wrzesień poczekam. No i wolała bym żeby dzidzi lata liznęło. :-D
madzia to się pięknie wybawiliście. Ehh ja mam za miesiąc ślub ulubionej kuzynki ale to daleko i w ogóle więc odpuszczamy:-(
surv u as też ostatnio w aucie już po 20 min masakra ale i dvd by pewnie ie pomogło. A z Patrykiem to jechaliśmy do Szczecina i nawet nie jęknął:baffled::-D
renia oj my się już do krk wybieramy i wybieramy...
kic eee tam na pewno zdałaś śpiewająco
post co to za impreza z tym nietopyrkiem?:-D

My wczoraj i przedwczoraj się basenowaliśmy. Moim rodzicom coś odbiło, że wnuki ucieszą:sorry2::-D. W pierwszym dniu Tymi po takiej przerwie płakał:sorry2: ale w niedziele byliśmy na fajniejszym basenie i było git. Tymi na rolbie z dziadkiem zjeżdżał a potem na nią uciekał:szok: tak mu się spodobało. Potem jeszcze na pizzie w lokalu z placem zabaw byliśmy. Chłopaki wniebowzięte. Normalnie szok jak dla mnie, że moim rodzicom chciało się tyle czasu nam poświęcić ale fajnie. I jeszcze popołudniu imieniny teściowej, Jak zwykle dzieciaki obsiadły babcie i mogłam poleniuchować.:-D
No ale niestety wieczorem okazało się, że Tymi kaszlem dzisiaj szpiki po brodę:-(

Do góry