Witam dziewczyny
Tosika kciuki zacisniete
Haszi i jak,kciuki pomogly?
Madzia super ze juz nocujecie na swoim
My z G tez jak najszybciej chcielismy nocowac w naszym mieszkaniu. Jeszcze smierdzialo farba ale nam nie przeszkadzalo
Kasia dziekujemy za karteczke
Kamu to wiecej taki klientek Ci zycze
Survi pierogi robisz w takim upale
Ja ide na latwizne i kupuje gotowe
Ale robisz dla ciezarnej to sie nie dziwie
My mamy dluzszy urlop dopiero pod koniec wrzesnia, 24 w nocy wyjezdzamy do Wloch. Najpierw do Monachium do G kolegi przenocujemy i jedziemy dalej. Hania nie moze sie doczekac
Wracamy chyba 4 pazdziernika i 5 Misia i ja lecimy do Irlandii do mojej siostry Justyny,ktora ma urodzic na poczatku wrzesnia
Ciekawy urlop nam sie szykuje oby nam kasy starczylo
Wczoraj bylam z mala u alergologa dostalismy nowa masc i mamy obserwowac od czego moze byc ta wysypka. Powiedziala ze na testy jest za mala.
Dzis mam wolne a jutro i pojutrze na noc do pracy, potem wekeend wolny
Jak mi wariatka nie wcisnie dodatkowego dnia
Trzymajcie teraz kciuki zebym nie miala dodatkowego dnia w tym tygodniu
Tosika kciuki zacisniete

Haszi i jak,kciuki pomogly?
Madzia super ze juz nocujecie na swoim
My z G tez jak najszybciej chcielismy nocowac w naszym mieszkaniu. Jeszcze smierdzialo farba ale nam nie przeszkadzalo
Kasia dziekujemy za karteczke

Kamu to wiecej taki klientek Ci zycze

Survi pierogi robisz w takim upale
Ja ide na latwizne i kupuje gotowe
Ale robisz dla ciezarnej to sie nie dziwie
My mamy dluzszy urlop dopiero pod koniec wrzesnia, 24 w nocy wyjezdzamy do Wloch. Najpierw do Monachium do G kolegi przenocujemy i jedziemy dalej. Hania nie moze sie doczekac
Wracamy chyba 4 pazdziernika i 5 Misia i ja lecimy do Irlandii do mojej siostry Justyny,ktora ma urodzic na poczatku wrzesnia
Ciekawy urlop nam sie szykuje oby nam kasy starczylo
Wczoraj bylam z mala u alergologa dostalismy nowa masc i mamy obserwowac od czego moze byc ta wysypka. Powiedziala ze na testy jest za mala.
Dzis mam wolne a jutro i pojutrze na noc do pracy, potem wekeend wolny
Jak mi wariatka nie wcisnie dodatkowego dnia
Trzymajcie teraz kciuki zebym nie miala dodatkowego dnia w tym tygodniu

wlazł pod rynne
i wiecie co w tym najgorsze, ten garaż wynajmowaliśmy i co się okazalo, że babka go nie ubezpieczyła
) i mało tego wody było tyle, że pierwsze dwie klatki mialy jej po pas (wejść nie było można
) nasza na szczęście byla trzecia, ale ni cholery nie mogliśmy wjechać pod blok, bo był z każdej strony zalany
my to my ale niektorzy ludzie mieli w garażach samochody