reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

No to R się załatwił na cacy - ma złamaną jakąś kość między palcami i nadgarstkiem i 5 tygodni gipsu i zwolnienia:baffled: I już się głupek wykłóca, że może auto jedna ręką prowadzić...:wściekła/y: Mam pociąg po 17 i zgodnie z prawem Murphego wygląda na to, że Asia zaczyna rodzić, tym razem na poważnie:-) Jedzie do szpitala za godzinę, ale dzięki Bogu mąż jej wcześniej dziś wróci więc pojedzie z nią, no i weekend jest to może z nią rodzić, jakby co...gdybym wiedziała, że Ben taki dowcipasek jest, to bym już tydzień temu demonstracyjnie do sąsiedniego miasta wyjechała, żeby chłopaka podpuścić:-D:-D

I co pada gdzieś w PL? Tu jest 35 stopni:baffled: Nic, zbieram się pakować, mam nadzieję, że Asia jeszcze tę godzinkę wytrzyma nogi zaciskając:-p Odezwę się po powrocie, o ile znowu się coś niespodziewanego nie zdarzy:-p

reklama
Surv, tego nikt nie wymysliłyby... Zdrowia dla R, szybkiego porodu dla Asi!
U nas nie pada i się nie zanosi...
Kic, gratuluję ukończenia kolejnego roku!

Bardzo dziękujemy Werci i Maksiowi oraz Rodzicom za śliczne karteczki!!!

Jestem i ja.
Ledwo żyję po nocce i dwóch dniówkach z rzędu. W pracy tylko 30 stopni:no: Żywcem można się ugotować. Chyba na poniedziałek wezmę bikini;-):-) bo w tych fartuchach.... szkoda gadać.
Znów się opuszczam a tu akcja porodowa w toku:szok:

Oj niezły ma tupecik mały Ben:-D Postanowił nie rodzić się w ten paskudny upał i basta.
W brzuchu przynajmniej popływa ...i pampersiaków nie zakładają:tak:
Myślałam że już będę gratulować...a tu nic.

R życzymy szybkiego powrotu za kółko..... oburącz :)

Bardzo dziękujemy Tosi i Florce za piękne karteczki....nasze na 1000% się spóźnią ale też będą:sorry2:

NASZYM KOCHANYM DWULATKOM życzymy promiennych uśmiechów, zdróweczka i nieustającej zabawy :-D

BUZIAKI od Natasi:tak:

Kic gratki.

Ostatnia edycja:
Ostatnia tura karteczek wyszła od nas dziś :-) Niektóre to będą z niezłym wyprzedzeniem ;-)
Jutro jedziemy do znajomych na weekend, więc imprezowiczom życzę wspaniałych zabaw a Benowi ... wyskoczenia z brzuszka ;-)

witam z domu:-) Fajnie jest wyjezdżać, po to, żeby zobaczyć, jak rodzina się cieszy po powrocie:-p Flo co prawda spała, ale w nocy jak się obudzila i mnei zobaczyła, to taki uśmiech strzeliła, po czym oznajmila poważnym tonem "cześć, mama" i poszła dalej spać:-D A R zadowolony, jakby matka po 40 lat emigracji wróciła:-p

A Asia rzeczywiście rodzi..tzn. jest w spzitalu, w końcu wzięli się za wywołanie, bo ma rozwarcie bez skurczy i uwaga: W XXI wielu, w środkowoeuropejskim kraju, w klinice akademickiej, poród wywołuje się...olejem rycynowym zmieszanym z szampanem:-p:-p:-p Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać, bo wszystko fajnie, szampan jeszcze nikomu nie zaszkodził, na poprawę nastroju w 40 tygodniu ciązy na pewno się przyda...tylko, że boję się, że coś przeoczą bawiąc się w takie szamańskie metody:baffled: No nic, może Asia zdąży urodzić, zanim sprowadzą wróżkę, czy zaklinacza porodów:-p

MamaBin, no jak wparadujesz na oddział w bikini, to potwornie statystyki śmiertelności na oddziale zawyżysz, bo wszyscy panowie hurtem na wylew padną:-D

Bardzo dziękujemy za wszystkie karteczki, jeszcze nie patrzyłam od kogo przyszły, ale widzę, że jest ich mnóstwo:tak::tak:

nic, idę ratować farmę na facebooku, bo przez brak porządnego netu podupadła:-p:-) A spać i tak nie mogę, bo się porodem denerwuję no i gorąco od świtu, choć dzięki bogu R klimatyzator naprawił...

ha ha ha...surv....nieźle....to ja kciuki trzymam....ale się złożyło z tym porodem, nasiedziałaś się i co , powinnaś była wcześniej zasymulować wyjazd to by Ben sie zdedydował....a czyżby Asie zbadali że wiedzą ze rozwarcie jest???...Oh Ben wyskskuj...nie bądź taki facet i nie męcz matk dłużej....no już....hopla,,,
Flo...niezmiennie jestem twoją Fanką :)....a to mama nie wie że jak ktoś przychodzi to się trza przywitać?? :)
mambin..pomyślałam to samo co Surv... :) he he
Kamu...no niezły dzień miał Maks...full wypas że tak się wyrażę,,,ja ostatnio również jakby lubię bardziej w pracy siedzieć :) klima klima klima..ale jak wracam do domu to czuję się jak w saunie
Kasia..poszturcham opierniczę i takie tak..a może wpadniecie jak będziecie w okolicy, co??? jak dacie radę to zapraszamy :)

U nas wczoraj była fryzjerka i jesteśmy obcięci i mama jaśniejszy kolor ma:) ..młoda negocjowała żeby Cinek sie też załapał ale cóż..nie było czego ciąć :)..
popracowałam jeszcze nad chłopem pańszczyźnianym ale hmm trochę źle pierwsze szfy obrzucułam i jak babcia twierdzi...ciągnie...cóż...na czymś muszę sie nauczyć :) dzisiaj wykończeniówka....
no i muszę menu na jutro skompletować i dokupic parę produktów.machnąć szybki torcik a może i dwa coby wystarczyło i miec nadzieję że w niedzielę nie będzie ciurkiem lać jak zapowiadają bo jak nie w ogrodzie to zrobimy imprezę w naszej sypialni :)...bo salon schnie czekając na nową podłogę :)
..to miłego dnia, idę pod prysznic a potem na zakupy

i jeszcze jedno chciałam
surv...żeby ręka się szybko wyleczyła...patrz jak m za Tobą tęsknił..żeby rękę załatwić to już musi być żarliwe uczucie bardzo...oj romantyzmem powiało;-)

Witam parnym popołudniem:)
Mały spi z tatą, a ja objedzona plotkuje z mamusią:tak::-)
Surv oj to widze akcja w pełni, kciuki za szybki poród na trzeźwo:-p;-)
Post udanej imprezki :)
MamaBiN hmmm obiecujące takie bikini:-p
ooo śpiochy wstają, szybki obiad dla małego i wybywamy nad wodę:tak:

hej mamusie
wrocilismy, Oski sie rozbrykal na wyjezdzie-chodzil pozno spac i teraz puzzle uklada :d maz na kawalerskim, czekam jak maly sie polozy to zimne piffko zapodam
od 2 godzin grzmi i wieje ale ani kropla nie spadla
siedze w stroju kapielowym hehe
wyjazd sie udal na maksa
dziekujemy za kolejne kartki:) Wera od razu wie,ze to dla niej i skrupulatnie oglada, dzisiaj od Iki i Cinka i od Prezesa:)
zmykam, buziaczki
Surv trzymam kciuki, wspolczuije polamanej reki, niech wybije sobie z glowy prowadzenie auta!!!

reklama
Witam:)
SPÓŹNIONE ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH JUBILATÓW:-D:-D:-D:-D
dziękujemy za wszystkie dotychczasowe karteczki:-):-):-):-)

standardowo chciałam się odmeldować i powiedzieć, że jakoś u nas leci;-) mam monstrualne zaległości, jednak nadrobię je w najbliższym czasie to wtedy wszytskim odpiszę:-p napąknę tylko, że dzisiaj wyprawiałam M na Saksy:-D:-D:-D trochę pusto bez Niego, ale przyzwyczaję się:-p Mały jest na antybiotyku bo oczywiscie kaszle i są już jakieś szmery na płucach:baffled: duszno u nas strasznie i nic się nie chce:no: jutro mam ranną zmianę, a po południu imprę urodzinową Antka;-) odezwę się niedługo:-) buziaki:-)

Do góry