reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dziękujemy Misi, Tymusiowi oraz Kubisiowi i Maksowi
Całusy od Tymka przypomnialy jej o Maciusiu
ogląda i mówi to Misi, to TImusia, masia i Kubucia..śmieszna jest
będę póżniej albo rano bo teraz sajgon
Całusy od Tymka przypomnialy jej o Maciusiu
będę póżniej albo rano bo teraz sajgon
Witam, padanieta jestem po dwoch dniowkach
Ale jutro wolne, tylko ze jedziemy na pogrzeb wujka:-(Zmarl w niedziele szczeze to za bardzo go nie lubilam ale ciocia i jego corki sa super.
Post Misia tez oglada karteczki i musze jej mowic co od kogo a najlepiej pokazac zdjecie
Na Ike mowi ze to Olga:-)
Kic dziekujemy za sliczna karteczke, zeby pobyt tescia szybko zlecial
Iza my takie ogorki mamy juz prawie zjedzone, musimy wypic wode i beda nastepne
Kamu super ze macie juz samochod, bez samochodu jak bez reki
Kaja ale masz sily
Ja jestem slabeusz
Survi ale sie u Was porobilo.

Post Misia tez oglada karteczki i musze jej mowic co od kogo a najlepiej pokazac zdjecie

Kic dziekujemy za sliczna karteczke, zeby pobyt tescia szybko zlecial

Iza my takie ogorki mamy juz prawie zjedzone, musimy wypic wode i beda nastepne

Kamu super ze macie juz samochod, bez samochodu jak bez reki

Kaja ale masz sily

Survi ale sie u Was porobilo.
Hej hej!
Wpadłam na chwilę ,bom u rodziców a u nas ciagle netu brak,ale tak to niestety mój mąż ma,że "na spokojnie",a ja nie mam jak ofert jakichś sprawdzić,bo mam urlop i dostepu do netu brak
Kółko sie zamyka.
Survivor gratulacje dla Siostry !! Ben w końcu jesteś! Oj czytałam jakie były emocje.
Dziekujemy bardzo za życzenia i karteczki od Olgi,Tymusia,drugiego Tymusia,Florki,Misi,Maksia, Kubusia, Iki,Werci,Tosi,...yyy boszsze nie pamietam
chyba doszły wszystkie co miały dojść.
Post co do karteczek to Macius nie pozostaje dłuzny i z Ika chodzi spać
Także wiesz,jakaś chemia chyba jest między nimi
U nas spoko,oprócz tego,ze ciagle jesteśmy od świata odcięci,bo ani netu ani tv i jeszcze od wczoraj do soboty nie mamy cieplej wody.Zyć nie umierać,ale jest pieknie na swoim w końcu.:-)
Od soboty sie nocnikujemy z ksiażeczka taka co keidyś linka podałam i powiem Wam,że masakra
Bo tam jest zasada,że pampers tylko do spania,a Maciek nie mówi,że chce siku czy kupe i wali gdzie popadnie,to jak mam z nim na dwór wychodzić?? jak mu podstwie nocnik w pore to sie uda ,a jak nie to nie,wiec siedzielismy w domu,ale młody nie wytrzymuje,a ja z nim też ,ciagle chce na balkon,a tam nie chce znów na nocniku siedziec ani majtek załozyć, tylko z gołym siuiakiem paraduje i się drze do robotników "ej,panowie,cześć!!!"
no i sie poddałam poniekąd i na dwór wychodzimy w pampku,ale plus taki,ze wracamy z pielucha sucha albo prawie sucha.
Tak sobie myslę,że pójdzie w poniedziałek do żłobka i tam panie nie bede sie cackać i ciagle na niego patrzec czy aby nie leje.Zsika sie raz czy drugi i mu i tak pieluche założą.
Trudno bedziemy sie jakos pomału odpieluchowywać,wg ksiązki miało byc siedem dni,no ale u nas bedzie może i 7 miesięcy,bo młody uparty w tym temacie nieprzeciętnie.Niby mówi,że będzie siusiu robił do nocnika i że pieluchy juz nie nosi tylko majteczki,a jak przyjdzie co do czego to zonk
Musze Wam jeszcze napisać,że Macio przesypia całe nocki !!! YES YES YES!!! no wstaje 5 -6 ,ale za to po nocach nie musze kwitnąc przy łóżeczku.
Aż się poważnie zaczęłam zastanawiać nad drugim,bo sie w koncu wysypiam,ale ide od pażdziernika na studia i chyba bedziemy musieli jednak poczekać
Dobra uciekam jakiegoś netu poszukać.
Pozdrawiam Was kochane i wracam w poniedziałek na pełnej rozczochranej;-)
Wpadłam na chwilę ,bom u rodziców a u nas ciagle netu brak,ale tak to niestety mój mąż ma,że "na spokojnie",a ja nie mam jak ofert jakichś sprawdzić,bo mam urlop i dostepu do netu brak

Survivor gratulacje dla Siostry !! Ben w końcu jesteś! Oj czytałam jakie były emocje.
Dziekujemy bardzo za życzenia i karteczki od Olgi,Tymusia,drugiego Tymusia,Florki,Misi,Maksia, Kubusia, Iki,Werci,Tosi,...yyy boszsze nie pamietam

Post co do karteczek to Macius nie pozostaje dłuzny i z Ika chodzi spać

U nas spoko,oprócz tego,ze ciagle jesteśmy od świata odcięci,bo ani netu ani tv i jeszcze od wczoraj do soboty nie mamy cieplej wody.Zyć nie umierać,ale jest pieknie na swoim w końcu.:-)
Od soboty sie nocnikujemy z ksiażeczka taka co keidyś linka podałam i powiem Wam,że masakra

Tak sobie myslę,że pójdzie w poniedziałek do żłobka i tam panie nie bede sie cackać i ciagle na niego patrzec czy aby nie leje.Zsika sie raz czy drugi i mu i tak pieluche założą.
Trudno bedziemy sie jakos pomału odpieluchowywać,wg ksiązki miało byc siedem dni,no ale u nas bedzie może i 7 miesięcy,bo młody uparty w tym temacie nieprzeciętnie.Niby mówi,że będzie siusiu robił do nocnika i że pieluchy juz nie nosi tylko majteczki,a jak przyjdzie co do czego to zonk

Musze Wam jeszcze napisać,że Macio przesypia całe nocki !!! YES YES YES!!! no wstaje 5 -6 ,ale za to po nocach nie musze kwitnąc przy łóżeczku.
Aż się poważnie zaczęłam zastanawiać nad drugim,bo sie w koncu wysypiam,ale ide od pażdziernika na studia i chyba bedziemy musieli jednak poczekać

Dobra uciekam jakiegoś netu poszukać.
Pozdrawiam Was kochane i wracam w poniedziałek na pełnej rozczochranej;-)
Na Madzia, gdybałam sobie co z Tobą. Fajnie, że się odnalazłaś. Masz rację co do pieluchy panie w żłobku i tak założą... Spokojnie, przyjdzie i na Maciusia czas.
Wiecie co, z tymi kartkami, to nie jest za fajna sprawa, bo moje dziecko myśli, że codziennie ma urodziny. Jak otwieramy koperty, to jest "to jest moja! Olga ma urodzinki!" ;-)
Misia uściski od Olgi! :-)
Wiecie co, z tymi kartkami, to nie jest za fajna sprawa, bo moje dziecko myśli, że codziennie ma urodziny. Jak otwieramy koperty, to jest "to jest moja! Olga ma urodzinki!" ;-)
Misia uściski od Olgi! :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
he he Kasia...moja zawsze pyta...a to od dzieci???? 
Madzia..a to się chłopcy z budowy musza nacieszyć...
powiem Ci że u nas to samo było, założyłam pieluchę spowrotem ale starałąm się wysadzać i potem znowu ściągnełam..może lepiej jak w majtasach polata a nie na golasa bo jak się zleje to wiesz nic przyjemnego.moja szybko odkryła że jak ona to mówi "mokke mamasy" to nic przyjemnego i już zawsze teraz mówi ....mama siusiu idzie....i co najwyżej ciut zmoczy..no ale to normalka
A co do Maciusia to może coś w tym jest...hmm powiadasz że śpią razem co???...o kurna..w trójkącie raczej
jak ktoś jej mówi o buziakach to ona mówi...Masiuś tez

Kic...
a może
surv...Ty to jednak pracocholik jesteś....przypominam się jak bardzo się nudziłaś jeszcze tak niedawno
Kamu...ano skwar..a masz klimę w sklepie??? oj małżonek to drogi wydatek okazuje się

u nas najwięcej na pampersy i mleko idzie 
Dorka...ale zasuwasz...to dwie dniówki po 12???
dobra to idę się do m przytulić
dobranoc
Madzia..a to się chłopcy z budowy musza nacieszyć...
powiem Ci że u nas to samo było, założyłam pieluchę spowrotem ale starałąm się wysadzać i potem znowu ściągnełam..może lepiej jak w majtasach polata a nie na golasa bo jak się zleje to wiesz nic przyjemnego.moja szybko odkryła że jak ona to mówi "mokke mamasy" to nic przyjemnego i już zawsze teraz mówi ....mama siusiu idzie....i co najwyżej ciut zmoczy..no ale to normalka
A co do Maciusia to może coś w tym jest...hmm powiadasz że śpią razem co???...o kurna..w trójkącie raczej
jak ktoś jej mówi o buziakach to ona mówi...Masiuś tez
Kic...
surv...Ty to jednak pracocholik jesteś....przypominam się jak bardzo się nudziłaś jeszcze tak niedawno
Kamu...ano skwar..a masz klimę w sklepie??? oj małżonek to drogi wydatek okazuje się
Dorka...ale zasuwasz...to dwie dniówki po 12???
dobra to idę się do m przytulić
dobranoc
Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Zaspaliśmy, to fakt...z paniką w oczach o 8.50 wstałam, bo mnei klientka telefonem obudziła
ale czuję się usprawiedliwiona, bo Flo w nocy show robiła, od paru dni budzi się po kilka razy, najpierw na picie, a potem to już tylko potruć d*** i wpakmować nam się do łóżka...zatem tym bardziej gratulujemy Maciusiowi przespanych nocek, bo u nas to chwilowo przeszło do historii
Jak tak czytam o Waszych sukcesach nocnikowych to się lekko podłamuję, bo u nas ni huhu...puszczanie w majtasach nie daje nic, oprócz smetnego zawołania "o, siusiu" jak już młoda stoi w kałuży. Na razie sobie trochę odpuszczam, bo i u nas w żłobku panie nie bedą się bawić w łapanie siuśków, więc może w sierpniu, jak mala bedzie w domu...
Post, dzięki za przypomnienie o nudzie, tego mi było trzeba:-) A kiedy nam w końcu pokażesz to co szyjesz??
I my też dziękujemy za karteczki - nie bedę już wymieniać, ale z tego co widzę, to doszły wszystkie
nic, czas się brać do roboty, bo znowu upał... na szczęście klimatyzator R w końcu naprawił, ale i tak chlodzi tylko jeden pokój, więc siedzimy na kupie jak Cyganie w taborze
zaraz chyba jeszcze zaciągnę R na zakupy, bo niepełnosprawny jest jakoś bardziej spolegliwy i może w końcu uda się przekonać do wymiany bielizny na modele nowsze niż z końca lat 90-tych

Jak tak czytam o Waszych sukcesach nocnikowych to się lekko podłamuję, bo u nas ni huhu...puszczanie w majtasach nie daje nic, oprócz smetnego zawołania "o, siusiu" jak już młoda stoi w kałuży. Na razie sobie trochę odpuszczam, bo i u nas w żłobku panie nie bedą się bawić w łapanie siuśków, więc może w sierpniu, jak mala bedzie w domu...
Post, dzięki za przypomnienie o nudzie, tego mi było trzeba:-) A kiedy nam w końcu pokażesz to co szyjesz??
I my też dziękujemy za karteczki - nie bedę już wymieniać, ale z tego co widzę, to doszły wszystkie

nic, czas się brać do roboty, bo znowu upał... na szczęście klimatyzator R w końcu naprawił, ale i tak chlodzi tylko jeden pokój, więc siedzimy na kupie jak Cyganie w taborze

To nie źle sobie pospaliście:-)
Madzia też o tobie myślałam, czemu się nie odzywasz. Maks jest podobnie jak Maciuś z sikaniem i też lata z gołym tyłkiem na balkonie:-)
Post na szczęście mamy klimatyzację w pracy, także jest bardzo przyjemnie.
Ja dziś też cały dzień w pracy bo nasza pracowniczka ma dziś in vitro, drugie podejście, tak bym chciała żeby jej się udało.
Madzia też o tobie myślałam, czemu się nie odzywasz. Maks jest podobnie jak Maciuś z sikaniem i też lata z gołym tyłkiem na balkonie:-)
Post na szczęście mamy klimatyzację w pracy, także jest bardzo przyjemnie.
Ja dziś też cały dzień w pracy bo nasza pracowniczka ma dziś in vitro, drugie podejście, tak bym chciała żeby jej się udało.
reklama
Witam!
Upał okropny, ledwo żyję
jak mały wstanie to idziemy do basenu
Madzia ja bardzo długo walczyłam z pieluchą u Kuby...Na początek kupiłam pieluchomajtki z Pampersa (takie zielone opakowanie że niby dla chłopców,ale to jeden kit bo koleżanka kupiła dla dziewczynki i niczym się nie rózniły no oprócz szaty graficznej
) W domu chodził w majtkach i wysadzałam go co 30-40min. na dwór te pieluchomajtki i to samo - pod krzaczek co 30-40min. Do żłobka też kupiłam te pieluchomajtki i poprosiłam żeby też go często wysadzały. Z czasem wydłuzałam przerwy aż pięknego dnia Kuba sam zawołał siku i tak po 2 miesiącach walki jest odpieluchowany do połowy - do spania ma pampersa. Ale nadal mu się wpadki zdarzają tak jak dzisiaj - zawołał w banku że chce siku ja się nie zdarzyłam zapytać o WC a on już był cały zlany
Także głowa do góry jednym idzie dłuzej - tak jak nam innym szybciej - tak jak Oldze od Kasi
, chociaż moja koleżanka ma synka z października i też już nosi majtki
Kamu dobrze że chociaż klimę tam masz
Post ty chyba na bezsenność cierpisz;-) o której ty spać chodzisz
Surv oj też bym jakąś nową bieliznę kupiła,ale u mnie to przynajmniej 150zł za biustonosz
Dorka współczuje takich zmian
miłego popołudnia
Upał okropny, ledwo żyję

Madzia ja bardzo długo walczyłam z pieluchą u Kuby...Na początek kupiłam pieluchomajtki z Pampersa (takie zielone opakowanie że niby dla chłopców,ale to jeden kit bo koleżanka kupiła dla dziewczynki i niczym się nie rózniły no oprócz szaty graficznej

Kamu dobrze że chociaż klimę tam masz

Post ty chyba na bezsenność cierpisz;-) o której ty spać chodzisz

Surv oj też bym jakąś nową bieliznę kupiła,ale u mnie to przynajmniej 150zł za biustonosz

Dorka współczuje takich zmian

miłego popołudnia