reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

to ja wam pokarze jakie kupilam
Łóżko piętrowe KUBUŚ INTERBEDS letnia PROMOCJ (1151750354) - Aukcje internetowe Allegro
ze wzgledu na to, ze mozna je potem rozlozyc :) i beda spac oddzielnie; i ta barierka dla Werci co bedzie sopac na dole jest fajna
w Ikei nie podobalo mi sie to pietrowe lozko drewniane, tandetne bylo i materace sprezynowe
te z baldachimem tez takie se; bylo jedno smieszne ze osoba spiaca na dole spi na materacu na ziemi, a drugie u gory jest na wysokosci moich ramion; smieszne...
Surv mi tez sie takie lozko bardzo podoba
takie podwojne sa fajne :) jest gdzie kajdanki zaczepic :d

reklama
Izbelk,głodnemu chleb na myśli , my tu o łóżkach a ty o kajdankach:-)
Fajne te łóżka co zamieściłaś i z miejscowości moich teściów. Właśnie nam się przyda takie podwójne jak oni sprzedają
Ja z siostrą miałyśmy łóżko piętrowe,ja spałam na górze a Aga na dole,i tak wiecznie lądowała na podłodze, ja nigdy nie spadłam.Ale fajnie się spało na tym łóżku.
Po południu byłam u siostry robiła sobie tipsy żelowe i przy okazji mnie też zrobiła:-) to mam ładne pazurki

Izabelka, o własnie takie moją znajomi dla swoich chłopaków. Wygląda bardzo solidnie. No ale tak jak pisałam, u nas to odpada i wersja "rozdzielna" też, bo dwa łóżka do za dużo przez cały dzień ;-)
Kamu, faaajna siostra :-)

Zrobiłam tort! ale jaki...co zajrzę do lodówki, to sikam ze śmiechu, bo wyszedł jakby to powiedzieć....oryginalnie dość i bez wątpienia dostarczy jutro i gościom sporo radości:-) Zdjęcia porobiłam oczywiście bo wart jest osobnej historii na blogu:-p, to jutro wkleję. Flo też własnoręcznie zrobiła, z niewielką pomocą mamy, ciacha no i calość przyjęcia wygląda jak przygotowana przez dwulatka:-D

Dorka, ale to w sumie lepiej, że masz wszystkie naraz w znieczuleniu rwane, bo parę dni po przemęczysz i będzie z głowy:tak:

Ja się łóżek piętrowych do tej pory panicznie boję, choć nigdy nie spadłam:-p To 'moje' negocjuję z panią na allegro - wstępnie się zgodziła sprzedać szybciej, ale jak jej napisałam proponowaną cenę to milczy...pewnie ostro główkuje, co jej się bardziej opłaca:-p No a mnie się z kolei nie opłaca używanego kupować w jakiejś przesadnej cenie, więc zobaczymy.

Dobra, mykam spać, zlecenie wobec przygody z tortem leży, ale mam jeszcze całer 3 dni, to się kiedyś zrobi:-p

Mówisz Surv, że zaszalałas kulinarnie? ;-)
A my pospaliśmy dziś do 8.30 - szok po prostu! Tatus poszedł rano do pracy a mi kimonko...
A własnie wczorja dopiero zauważyłam na tablicy, że przybyła nowa kartka dla Olgi - nie mam pojęcia kiedy przyszła i kto ją przypiął, ale serdecznie dziękujemy Natasi i Rodzince za pamięć!
Kurcze cos pochmurno dziś... Ja chcę słoneczko!

Witajcie, a miało być słonecznie od rana a tu leje i leje.
My w planach mieliśmy dziś działkę i grillowanie, nie wiem czy coś z tego będzie. A tak mi się nie chce siedzieć w domu:wściekła/y: Miłego dnia

Witam, u nas od rana super pogoda. Rodzinka wlasnie wybyla na urodzinki a ja sama:-(
Survi pochwal sie tortem, pochwal:tak:
Kasia my tez do 8.30 spalysmy, bo tata wczesniej wyszedl na zakupy:baffled:
Madzia osemki wyszly mi juz z dziurami i teraz na przemian bola, nad ranem tak mnie bolala jedna ze nie moglam spac po tabletce przeszlo:tak:Jedna po ciazy mi sie cala ukruszyla:baffled: Tak wiec jedyne wyjscie wyrwac:tak:
Kamu i jak wypogodzilo sie?

Smutno tak samej w domu:-(Rodzinke zobacze dopiero jutro, G tylko przywiezie mi auto do pracy:tak:Zaraz ide wyprowadzic psa mojej siostry wyjechala i nie mogla go zabrac ze soba.Jutro mam wolne i jedziemy na urodzin y G chrzesniaka
Milego wekeendu

Izabelka fajne to łóżko tak dla dwójki:tak: Ale my narazie mamy jedynaka i niewiadomo jak to dalej będzie,więc jakbyśmy kupili to z Ikei to na górze sobie może sapć a na dole mieć "bazę" jakby mu np jakieś zasłonki tam zrobic,a i to z baldachimem też ma tak,ze ta osoba na dole śpi na samym materacu.
No ale pomyślimy,zobaczymy.Jak się w niedalekiej przyszłości wybierzemy do Wrocka do Ikei to może przy okazji kupimy.

Survivor już się noe mogę fotek tortu doczekać!
Aaa widzicie,mamy internet w domu:-D!!!!!
I jeszcze nam meble do sypialni przywieżli:tak:teraz trza skręcać bleee.No ale to nie dzisiaj,bo idziemy na roczek na 16.
Już zaliczyliśmy tez z rana odwiedziny babć i cioć ,Macio teraz padł to mam chwilę spokoju.Idę się malnąć.

reklama
Witam szybciochem:-p
U nas weekend roboczy tzn ja w ramach zapędów społecznych maluje sobie salę w przedszkolu:-)tzn M pomagam bo jego zaprzęgłam do roboty:-p:-pco tam że kolor nie wyszedl taki jak chciałam byle by było odświerzone bo ze 20 lat nie było malowane:szok::baffled:miał być słoneczny będzie brzoskwiniowy:-p
Mama Kubusia wzięła na wieś więc mamy luz..sami....:-p:-p:-D
Ok lece bo przyleciałam do domu po kawę (tak tak bardzo blisko pracuje:-p:-D:-D)

Do góry