reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cześć, nie mam weny do pisania,bo ta pogoda jakoś sennie na mnie działa i weny do pisania brak.
Kic jak Kubuś taki miłośnik zwierząt to pewnie podobało by mu się na zlocie
Madzia widzisz,może jednak doczekasz się fototapety:-)
Kate współczuję ci z tym aparatem, ale czego się nie robi aby być ładniejszą:-)
Dobrze,że pojechaliśmy wczoraj do tego lekarza,bo widać,że go to gardło boli. Zaniedbałam podawanie tranu Maksowi i się przyplątało

reklama
Kamu, my dawaliśmy strzykawką do buzi Cinkowi, ale on fakt nie za ciekawy smak ma. Pani doktor nam mówiła żeby raczej nie mieszac ale jak pisała Izabelka sprawdź na ulotce może coś tam na ten temat piszą?
Izabelka...wakacje się skończyły co??? :) i dobrze bo ile można sie wakacjować kobieto, nie będzie mnie skręcało przy czytaniu o kolejnych wojażach:-):-):-):-D
Kate....piękno cierpienia wymaga i proszę tu częściej pisać bo ja nic nie wiem co sie u prezesa dzieje a Ty jako jego główna asystentka powinnaś jakieś relacje zdawać...a co do m....to dasz radę, przypomnij sobie sytuację kiedy doprowadzał Cię do białej gorączki :-D:-D:-D:-D:-D...a tak poważnie to współczuję...jak się nie mogę wieczorem przytulić do mojego osobistego grzejnika to też mi źle:baffled:
dobra...dziergam dalej:tak::tak::tak::tak:, miłego popołudnia

Kamu ja dawałam strzykawką albo tą miarką z nurofenu i dawałam do popicia sok,jakoś mały zawsze dawał się oszukać;-)
Izabelka w środę do pracy co... ja od poniedziałku ale od środy z dzieciakami:-p
Myśmy wrócili z aquaparku, jak zawsze było git :) mały uwielbia wodę jak rodzice no i zjeżdzalnie też są hitem :) teraz śpi:)
pogoda brzydka więc popołudnie raczej w domu:baffled:

Hej,
Kamu ja kilka razy podawałam ten lek, ale nigdy go z niczym nie mieszałam;-) zdrówka dla Maksia:tak:
Mały miał rano znowu temperaturę i już sama nie wiem co Mu jest, wcale nie wygląda na chorego tylko ta cieplejsza główka - no już mi ręce opadają:baffled:
Kasia i i Kic udanych wypadów:-D:-D:-D
Surv Antoś też jak nie uśnie w ciągu dnia to po 20ej ładnie zasypia i śpi do 8-9 rano:-):-) ogólnie nie mogę narzekać bo nawet jak drzemnie się w ciągu dnia to maksymalnie do 21.30 zasypia:-D

co do mojego aparatu to ja liczyłam się z wszelkimi atrakcjami, ale zapomniałam od drobnym szczególe, otóż tydzień przed okresem dostaje aft i teraz to się zbiegło z założeniem aparatu no i masakra gotowa:szok: na dodatek ta moja nie wyleczona anemia, muszę się wziąć za siebie bo niedługo znikne:zawstydzona/y: przez te przymusowa diete schudłam 4 kg i nie jest to dla mnie powód do radości bo wyglądam jak szkieletor:szok: na szczęście już jem, ale znowu biorę się za słodycze a to idealna pożywka dla próchnicy:wściekła/y: nic na razie sobie poszaleje, ale jak podlecze paszcze solidnie to odstawiam słodkie:-p

my siedzimy w domu bo cała rodzinka gdzieś sie rozproszyła, nie ma kogo odwiedzić, tak więc ja siedzę na necie a Syn setny raz ogląda Listonosza Pata:-p zmykam poczytać resztę i może jakieś fotki wrzucę bo niedługo zapomnicie jak wyglądamy:-D miłej niedzieli:-)

Izabelko, dużo szczęścia, pociechy z dzieci własnych i uczonych i grzecznego męża:tak::tak:
Z opóźnieniem lekkim, bo skleroza, ale dzięki Bogu za fejsbuka co sklerotykom przypomina:-D

Ja siedzę nad tłumaczeniem i oczy same mi się zamykają, taka pogoda bez sensu:baffled: Chyba bez 4 kawy się nie obejdzie....no chyba, że zamkniemy Flo w łazience, a sami pójdziemy spać:blink:

Hej

Ja tez dzisiaj nie mam weny do pisania, ale to chyba przez lenistwo, chociaz pogoda tez taka sobie.

Powoli sie pakuje bo w srode wracam do szarej rzeczywistosci (okradziony dom i nieciekawe towarzycho w pracy). Okazalo sie, ze jednak mielismy jakies pieniadze (300 f) w domu, ktorych juz oczywiscie nie ma.

Kate- tez mi sie marzy aparat, jednak w Anglii musialabym wydac 3500 funtow, wiec podziekowalam. Moze na starosc wyprostuje sobie zeby:-D. Ile placisz za swoj aparat i jak dlugo bedziesz go nosila?

Jejku ja to dzisiaj nadrabiam za wszelkie zaległości:-p
Beaa ja płacę za jeden łuk (na razie mam górę) 1700zł:szok: podobno to nawet przyzwoita cena:sorry2: aparat mam nosić około 1,5 roku a bałam się że będzie tego ze 3 lata:-p no i co miesiąc wizyta 100zł:baffled: ale Kobieto co Ty chcesz prostować, przecież masz elegancką klawiaturę:-D:-D:-D trzymaj się dzielnie:tak:

ja sobie siedzę i dojrzewam do decyzji usmażyć frytki czy nie:-D normalnie aż mnie nosi, ale na razie podjadam serek wiejski, jednak coś czuję, że i tak odpalę patelnię:-p w ogóle to dzisiaj znalazłam przepis na bułeczki drożdżowe co kiedyś podła nam Roni i chyba sobie jutro zrobię:-D Mały już wykąpany wyleguje się w moim łóżku, ale sądząc po ziewaniu zaraz padnie:tak: niestety nie ma nic ciekawego w tv i chyba obejrzę coś na kompie lub dvd:-D dobra lecę posmrodzić olejem:-p miłego wieczoru:tak:

reklama
Hej. My juz w domu, wczoraj pogoda lepsza Seba sie kapal a my robilismy zamek z piasku.

Iza sto lat

Haszi gratulacje, oby bol szybko minal:tak: Zinka witaj na swiecie!
Cinus dla Ciebie tez gratulacje zuch chlopak!

Padnieta jestem, wiecej juz nic nie napisze, zdjeice wklekje moze jutro, ale nie obiecuje bo jutro na dzien do pracy i we wtorek tez. Mala znowu wysypalo, mam nadziej ze szybko jej przejdzie.
Dobranoc

Do góry