reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no nie może być
a koleżanki to gdzie??
Kasia...prasuje??? e nie dopiero prasowałaś
śpią????
ja w oczekiwaniu na rozmrożenie mięsiwa, zaglądam do Was :)
zdjęcia kulinarno remontowe wrzuciłam :)
Surv..i jak tam Twój remoncik??? i małżonek olśniony :)????
Dorka..ale fajnie...miłych wakacji
Izabelka...a Ciebie to gdzie wsysło????
Fajnie ze poniedziałek już za nami uffff, remont w pełni, ja biegam za dziećmi a małżonek, stuka puka i zaciera...:)
a i grzecznie sobie dłubię conieco na drutach...tak dla zachowania zdrowia psychicznego :)
Kamu...ano praca z ludźmi bywa baaardzo ciekawa to prawda.:)...
oki..to idę działać

reklama
Cześć kto się ze mną kawki napije? Dziś mi syn nie dał pospać 6.20 pobudka:-(
Ale to nawet dobrze,bo mam więcej czasu,dziś już muszę podjechać dourzędu pracy,wczoraj nie dałam rady. A D się rozłożył,gardło i katar:wściekła/y:

a ja bardzo chętnie :):)
6:20 powiadasz??? u mnie tak 10 minut póżniej :):)
wstawanie takim bladym świtem ma tylko właśnie tą zaletę że dłuższy dzień się robi :):):)
to powodzenia w urzędach...brrrr
Kasia..i jak Szymon??? bo mój obiad całkiem całkiem...tzn wygląda nieźle a jak reszta nie wiem he he
Renia a Ty gdzie???
No i Izabelki dawno nie było prawda???
no i dwie nowe dziewczyny...wszyscy się obijają bb-mowo...nieładnie nieladnie
no dobrze, prysznic już był to teraz czas by zbierać się....shrekowe kocie oczy patrzą na mnie z uwagą...hmmm mój mały bajerant słucha fasolek i negocjuje z mamą wyciągnięcie z łóżeczka...oooo...negocjacje nabrały w sile..to idę bo widzę że żarty się skończyły :

Renia, sto lat i jeszcze dłużej :-*
Post, Szymon spoko ;-) Przydałoby sie pośturać kilka koleżanek...
Kamu, własnie piję. Duzo zdrowia dla m i cierpliwości i wyrozumiałości dla Ciebie ;-)

Jest jeszcze ta kawka? to ja chętnie....czekoladkę mogę dorzucić, bo mnie pan w żabce przekonał do promocji:-D Myśmy wstały przed siódmą do żłobka, ale mnie tak kości po robocie bolą, żeśmy się prawie 45 minut wlokły i dopiero do domu dotarłam:-p

Flo znowu zasmarkana, rano mówiła, że ją gardło boli, mam nadzieję, że nie będzie znowu chora, bo nam się tegomiesięczne czesne żłobkowe w dotację charytatywną przekształci:-p

Kasia, R wraca jutro, ma 2 dni dyspensy....a ja lecę po zgrzewkę kefiru na kaca, bo będzie go miał z pewnością gigantycznego:-p

Remoncik w części podstawowej dobiega końca, została tylko góra kuchni....dół mi wyszedł zajerzyście błękitny ale trochę odratowałam białą przecierką....przynajmniej w zimie na świetle zaoszczędzimy, bo kuchnia jaśnieje własnym blaskiem:-D Post, widziałam w zdjęciach, ze Wy to taki solidny remont z ryciem ścian robicie?

Madzia, eeee...też myślałam, ze jednak dwie kreski wyjdą. Byłby kolejny argument po znikającej spirali Julii, ze nie ma sensu inwestować w antykoncepcję, bo i tak nie działa:-p

A dzis chyba sobie robię fajrant od cieżkich robót, bo już kręgosłup nie wyrabia i może nawet maszynę odkurzę?:sorry:

Renia, wszystkiego najlepszego, pociechy z rodziny i ślicznej córeczki za jakiś czas:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Renia wszystkiego najlepszego :tak:

Post buciki doszły są piękne, i czapeczka też cudna. Jeszcze raz dziękuję :tak::-)

A tak poza tym to nie wiem co pisać :zawstydzona/y: czytałam ale nie pamięta, a pogoda cudna to siedzimy na dworze całymi dniami :tak:

reklama
Straszna posucha dzisiaj. Co tez koleżanki porabiają?
U nas pięknie dziś było i tak ma być do końca tygodnia, dlatego po pracy spacerujemy i korzystamy z pogody

Do góry