reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Post przekaż gratulacje dla Kiwaczki!!!
Kasia ale Lipomal dajesz zapobiegawczo czy jak coś się dzieje? my tez mamy,ale daję mu tylko jak jest jakiś taki niewyraźny.Tabletke połyka bez problemu,wszystkie syropy też -lekoman jeden,zawsze się śmiejemy jak mu podaję,bo K komentuje : "i połknąłbym jak zwierz co tylko chcesz"

reklama
Lipomal daję jak coś się dzieje - a teraz miała katar. Aaa, nie napisałam, że zaczełam dawać witaminki - chyba Sanostol. To zapobiegawczo. Jak nie zapomnę ;-) Choc sami sie upominają, bo im smakuje ;-)

Post, to Kiwaczka rodziła naturalnie?? To musiała być niezła niespodzianka, a Michałek widzę, ze zdecydowanie mniejszy od brata;) Przekaż całej rodzince serdeczne gratulacje!

A ja własnie uszyłam spodenki ze świnką peppą....nienawidzę tej świnki serdecznie...po szyciu jeszcze bardziej...ale mała się pewno ucieszy (o ile dziś nie okaże się, ze już świnki nie lubi;P)

surv..uszyłas świnke pepę ????? woooow szacung...zdjęcie poproszę aby mnie dzika zazdrość wzięła na Twoje zdolnosci szyciowe :):):):)
mój chłop pańszczyzniany się chowa przy tym co robisz...

czesć kochane

wybaczcie, ze nie było mnie trochu (kurka chyba z trzy dni:no:) no ale się wytlumaczę, że ruszyliśmy z remontem (tzn remont zacznie się w niedzielę w nocy) ale teraz trzba wszystko pozapinać:tak: zgrać ekipy, ustalić kiedy przyjdą meble, towar itd:tak: do tego z reklamą ganiałam i tak wieczorami padalam i zapewne jeszcze będę padać na pyszczek;-)
do tego mała też dzisiaj bez humorku chodzi, do tego katar się przypałętał więc strach mnie ogarnia, czy jakies badziejstwo się nie przypałętało:dry:
Post gratki dla Kiwaczki i syneczka!!!! Wieklaśne całusy przesyłamy dla całej rodzinki:-)
Kasiu jak złapie wenę to od razu na papier przeleję:tak: ale ogólnie to też stawiam na Surv i Haszi:-p
Madzia normalnie jesteś boskaaa:-D:-D:-D:-D a K też bezbłędny:-D:-D:-D:-D:-D nie wspomnę o Maciu (oj co to będzie jak dojdzie do pierwsze kontaktu Tosia-Macio:confused: bo Tosia to taka kokietka jedna:-p a co do medykamentow to ja dzieciom jesienią i wiosną serwuję cebulaczka:-D:-D:-D:-D do tego młody jeszcze tran w tabletkach łyka:tak:
Surv to Ty wyrozumiała żona jesteś:-p no i przyjmij gorące życzenia, abyście dalej przez życie szli mocno trzymając sie za ręce, zawsze usmiechnięci, razem i pewni swoich uczuć!!!
MamoBiN zdróweczka!!
Dorka ależ ja Ci zazdroszczę!!!! Wypoczywaj i leniu**** ile wlezie:-)
Renia spóźnione życzonka!! Zdrowka i miłości:-)
Kamu masz rację, sprzedawca ma doczynienia z różnymi osobowościami i nie zawsze miłymi:sorry2: no i kochana życzę poprawy w handlu:tak:
Kic ja to już zapomniałam, ze byłam na ducanie:zawstydzona/y: ale pochwalę się, ze czoraj poszłam pierwyj raz na pilates:-p no i powiem Wam, że może tak jeszcze pięc lat systematycznego chodzenia to będę dla M miłym partnerem do nocnych rozmów :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak również z brzuszka zrobię kaloryfer, bo po wczorajszych zajęciach jestem załamana:sorry2: normalnie ja sobie- ciało sobie:dry: i mało tego pani instruktorka na moim przykładzie pokazywała innym uczestniczkom jak nie nalezy ćwiczyć:cool::-p no ale, że ja ambitna, to będę chodzic, nic mnie nie zniechęci, a co!:-p
Magdzik mam nadzieję, że byłaś twarda:-p:-p:-p:-p:-p
Kate też Ci wściekle zazdroszczę takich możliwości i umiejętności:-p a M kiedy wraca? aaaa i juz wiem do kogo mogę Kornela wyslac na następne wakacje:-p też uwielbia frytki:-D:-D:-D:-D:-D
Post oj to dzieje się u Was:szok: czekam na fotki:tak: aczkolwiek coś mi przemknęło, ze chyba już coś cyknęłaś, więc wieczorem nadrobię zaleglosci fotkowe:tak:

witam!
robie wiatr...
Kuba trochę pzreziębiony, ma katar i marudę włączona na całego. Byliśmy u lekarza, gardło trochę rozpulchnione ale to podobno normalne przy katarze...osłuchowo czysto:)
Post gratki dla Kiwaczki :)
Madzia ja daję 5ml dziennie multisanostolu +8 kropel wit C
Surv woo swinka, niezłe wyzwanie :)
KATE super ze z zębami ok:)
Tosika oj to widzę że ruszacie pełna parą z remontem :)
idę kłaść małego potworka
spokojnej nocki!

Hejka,
Post - ogromne gratki dla Kiwaczki!!!!
ja daję lenie uodparniająco syrop imonogluken i teraz jak ma trochę kaszlu i kataru to sok z buraka i na noc Lipomal.
u mnie zapieprz, może w weekand odezwę się więcej.
Testowałam znów w poniedziałek i piękne, wyraźne II :-)
Wstępny termin na 26 maja 2011:tak::-D moje 31 urodziny:-D

Pabla, no pięknie! Wstaw kolejny suwaczek, żebyśmy były na bieżąco.
Tosika, znów widze ostro działasz. Chyba jestes w swoim żywiole ;-)
Surv i jak Peppa? Nadal jest miłość?
Jak tam koleżanki prasowanie? Ja już jestem na bieżąco - tira rira, tira rira ;-)

reklama
Do góry