czesć kochane
wybaczcie, ze nie było mnie trochu (kurka chyba z trzy dni

) no ale się wytlumaczę, że ruszyliśmy z remontem (tzn remont zacznie się w niedzielę w nocy) ale teraz trzba wszystko pozapinać

zgrać ekipy, ustalić kiedy przyjdą meble, towar itd

do tego z reklamą ganiałam i tak wieczorami padalam i zapewne jeszcze będę padać na pyszczek;-)
do tego mała też dzisiaj bez humorku chodzi, do tego katar się przypałętał więc strach mnie ogarnia, czy jakies badziejstwo się nie przypałętało
Post gratki dla Kiwaczki i syneczka!!!! Wieklaśne całusy przesyłamy dla całej rodzinki:-)
Kasiu jak złapie wenę to od razu na papier przeleję

ale ogólnie to też stawiam na Surv i Haszi
Madzia normalnie jesteś boskaaa

a K też bezbłędny

nie wspomnę o Maciu (oj co to będzie jak dojdzie do pierwsze kontaktu Tosia-Macio

bo Tosia to taka kokietka jedna

a co do medykamentow to ja dzieciom jesienią i wiosną serwuję cebulaczka

do tego młody jeszcze tran w tabletkach łyka
Surv to Ty wyrozumiała żona jesteś

no i przyjmij gorące życzenia, abyście dalej przez życie szli mocno trzymając sie za ręce, zawsze usmiechnięci, razem i pewni swoich uczuć!!!
MamoBiN zdróweczka!!
Dorka ależ ja Ci zazdroszczę!!!! Wypoczywaj i leniu**** ile wlezie:-)
Renia spóźnione życzonka!! Zdrowka i miłości:-)
Kamu masz rację, sprzedawca ma doczynienia z różnymi osobowościami i nie zawsze miłymi

no i kochana życzę poprawy w handlu
Kic ja to już zapomniałam, ze byłam na ducanie

ale pochwalę się, ze czoraj poszłam pierwyj raz na pilates

no i powiem Wam, że może tak jeszcze pięc lat systematycznego chodzenia to będę dla M miłym partnerem do nocnych rozmów

jak również z brzuszka zrobię kaloryfer, bo po wczorajszych zajęciach jestem załamana

normalnie ja sobie- ciało sobie

i mało tego pani instruktorka na moim przykładzie pokazywała innym uczestniczkom jak nie nalezy ćwiczyć

no ale, że ja ambitna, to będę chodzic, nic mnie nie zniechęci, a co!
Magdzik mam nadzieję, że byłaś twarda

Kate też Ci wściekle zazdroszczę takich możliwości i umiejętności

a M kiedy wraca? aaaa i juz wiem do kogo mogę Kornela wyslac na następne wakacje

też uwielbia frytki

Post oj to dzieje się u Was

czekam na fotki

aczkolwiek coś mi przemknęło, ze chyba już coś cyknęłaś, więc wieczorem nadrobię zaleglosci fotkowe