reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
oj powiem Ci, że miejsce na świetowanie idealne - pewnie dobrym winkiem zroszone życzenia:-)

Surv podłamka
szkoda waszej pracy
jak się już otrząśniesz to pójdz sama i wygarnij paniom za biurkiem - sufitu nie naprawi ale może ciut ulży
a zrobić sufit to trzeba umieć coby kiedyś na głowę nie zleciało więc jak R nie robił to może niech się nie uczy na Florkowym pokoiku:baffled:

Tosika uuuu ale masz zawirowania
nowy sklepik otwierasz? gratulejszyn:-)

Pogoda do bani
ja zaraz do US muszę się zebrać, później obiecałam koleżance ze pojadę z nią do Ikei
żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to byłoby fantastiko:-p
idę na kawkę
kto chętny?
miłego dzionka

reklama
Hej

Dorka wszystkiego najlepszego z okazji 18 ;-) urodzin, i pochwal się prezentem. A zdjęć z twoich wakacji to się doczekać nie mogę, bo na pewno piękne są :tak: Ach ja ja bym chciała tak wyjechać i pozwiedzać, no może za jakiś czas się uda :tak::-D

Surv kurcze tyle pracy na marne, i szkoda Flo, mam nadzieję że uda Wam się coś załatwić z tym dachem.

Madzia to dużo zdrówka dla Ciebie. I nie zazdroszczę jutrzejszego dnia :no: Choć u mnie na razie nie pada, pochmurno oczywiście jest :crazy:

Tosika to czekamy na twoje długaśne posty :tak::-)

Survivor czyli rozumiem tak na chłopski rozum,ze macie sufit podwieszany a nad nim ida rury wentylacujne ,które ów sufit ma zakryc tak? No ale jak deszcz zalatuje do rur i wam na sufit kapie to znaczy,ze rury przeciekają,a niepowinny,bo to znaczy,ze dym z pieca się też nimi przedostaje do mieszkania:baffled: Czyli trza by było rury wymienić ew.zaizolowac tak jak napisałaś,bo dym też niebezpieczny i teraz pytanie w czyjej to kwestii leży,ale wnioskując po Twoim poście,to deweloper powinien się tym zająć albo z funduszu remontowego od wszystkich mieszkańców powinno pójść,jeśli to nie jest Wasza samoróbka. No wiem,nic mądrego nie wymyśliłam,ale chyba innego wyjścia nie ma,bo ciągle Was będzie zalewać.
Renia uwierz,że chętnie się zamienię na Ikeę a Ty posiedzisz tu za mnie co?
Sylcia u nas leje juz od wczoraj non stop:crazy:.

Witam!
Surv:szok::szok:współczuję, oj jaką bym awanturę zrobiła:wściekła/y:skandal, może pisemnie niech ci napiszą co i jak wg nich z tym sufitem...
Renia a pojechałabym do Ikeii bo parę rzeczy potrzebuję:-p
Madzia no nie zazdroszczę takiej wycieczki:baffled:
Dorka sto lat!zdrówka,radości i spełnienia marzeń!
Tosika wow co za wichura!:-p
Ja dziś na konferencji byłam odnośnie ewaluacji,ale nuuuudy:dry: mały już położo
ny, ja zaraz zasiadam przed Majką,a potem lulu :)
spokojnej nocki!

Hejka!
Survi przykro mi, trzymam kciuki zeby udalo sie jakos to naprawic! My mamy problem z zimnem w zime w sypialni, ze spoldzielni mysla juz 3 rok i nie moga wymyslec:no:
Madzia ,Sylcia zdrowka!
Renia winko jest codziennie a wczoraj bylo takie jakies lepsze:tak:

Tych wakacji by nie bylo gdyby nie moja siostra. Nie musimy placic za noclek, czesc jedzenia i tak mamy za darmo(Hania dostaje od swojego chlopaka cioci co mieszka na wsi, wiecie swieza jajeczka,pomidory, mieso itp.) A prezent taki
Thierry Mugler Alien 40ml W Woda perfumowana z możliwością napełnienia | Perfumy damskie | Thierry Mugler | Perfumy-Perfumeria.pl
Dziekuje za zyczenia. Pozdrawiam

Piękny prezent, Dorka! sama swego czasu byłam od tego zapachu uzależniona:tak:

U nas jutro przychodzi kolejna komisja...tymczasem R porobił próbne odwierty i polało się po calości...cała płyta od góry zalana:wściekła/y: Nawet strop przemoczony, czyli jakby nie z tych rur....w sumie zwisa mi to i powiewa, mają naprawić natychmiast, mojej zmarnowanej pracy już nie odzyskam, ale nie zamierzam kolejny rok czekać i pozwę ich tak czy inaczej:-p

Miłego wieczoru! Idę spać, bo serce nadal kiepsko:baffled:

Jestem, doczytałam i mykam do łózia. Wróciłam z kina - byłam z mamą na Street Dance ;-)
Surv, nie denerwuj się... Nic to nie da. Twoje zdrowie najwazniejsze!

melduje ze jestem i zrobię jeszcze wiekszy wiatr od Tosiki bo już odpadam
ostatnia noc średnia bo ząb sie przebija i ciut śnięta jestem
surv////....NOSz..K.... oni powinni to naprawić i mieszkanie Wam malnąć za friko:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wyobrażam sobie jak Ci się ciśnienie podniosło
dobra lece i mi oczy się sklejają
odrobię kiedyś obiecuję

ps Dorka..no no no...super prezent:tak:

u nas remont na ukończeniu, jescze lampa, kanapa niestety będzie inna ciut bo nie ma oczywiście w sklepie:angry::angry:
no ale nic to
chyba sobie pokrowiec uszyję na nią w przyszłości:tak::szok:
aa i mamy słodkiego małego kotka i młoda cały czas chce się z nim bawić (tak po prawdzie to bacia ma)..strasznie szczęśliwe to moje dziecko biegające ze wstążeczką a kotek za nią...
dobranoc

reklama
Ja też jestem wkurzona (nie tak jak Surv, bo u mnie to w sumie błachostka). Miałam być dzis na szkoleniu w Krakowie i .. trakcja zerwana i nigdzie nie dojechałam, tzn. autobusem do pracy:wściekła/y:Mąż sugerował, żebym na piwo poszła;-)

Do góry