reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia tobie mcdonalds nie zaszkodzi :-) JA mam takie samo podejście jak jest D to mi się jakoś nie chce sprzątać, bo czemu ja mam to robić a on siedzi albo leży przed tv, wkurza mnie to, lepiej mi się sprząta jak go nie ma.
U mnie w pracy dziś strasznie zimno, jeszcze trochę i będą musieli nam ogrzewanie włączyć

reklama
Hej! Młodzież ogląda Krecika, to ja siadłam przed komp :p
Magdzik, strasznie żałuję, że Twoja wiara w siatkarzy nie przełożyła się na wynik. Zdemolowani... Mówisz, że Giba Ci się podoba? ;-)
Kurcze, u mnie też bajzel...
Madzia, mój m tez na taka pogodę w terenie robił i też z deczka przemoczony z zziębnięty

Kasia - no masakra jakaaaaaaaaaaaaaaaaaaśśśśśśśśśśśś:baffled::baffled::baffled::baffled: Baty takie przecież dostali, że aż żal było patrzeć. Co mnie jednak wkurzyło dość konkretnie to fakt, że trener Castellani (którego miałam za prawdziwego fighter'a) po tym wszystkim podał się do dymisji:szok: Nosz k...... mać, to takie typowo polskie. Jak się wali i pali to najlepiej rzucić i odejść. Widać, że chłopina w Polsce już trochę mieszka, to i cech narodowych nabrał!!! A potencjał siatkarski wielki. No ale jak będą tak często zmienić trenerów, to .................szkoda gadać. Giba...............:cool2: Gość z niego nieziemski...........od karku w dół. Tzn, jego uroda mnie nie powala, ale ciało ma takie...... do schrupania:tak:W ogóle lubię oglądać siatkarzy i siatkarki, bo to są dla mnie prawdziwi atleci. Bez przerostu poszczególnych partii mięśni, pięknie zbudowani. Do tego brazylijska karnacja:-D:-D:-D No i jestem ugotowana:sorry2: W szczególności ramiona i ręce przykuwają moją uwagę:-)

post - młoda godzina:tak: Jak dzieciaki położysz to możesz dziergać ile wlezie. W końcu urlop, zgadza się???

Marcin właśnie usypia Julindę. Sam chyba już z nią zasnął. Założę się, że on szybciej odleciał niż ona. Ale przynajmniej cicho, to znaczy, że śpią:tak::tak::tak: Ja w końcu odgruzowałam lekko chałupę, tzn. przede wszystkim poprasowałam. Mam trochę wolnego, więc się nie przemęczam;-)A propos: cały dzień siedziałam w domu, a wychodząc popołudniu w skrzynce zastałam awizo z DZISIAJ!!! Napisane było, że listonosz był, a ja nie! To nie pierwszy raz. Listonoszowi się d....y nie chciało ruszyć na górę, to napisał karteczkę. I teraz ja muszę zachrzaniać na pocztę. Pójdę, ale z awanturą. Trzymajcie kciukasy w poniedziałek:cool2:

Pozdrawiam Was serdecznie. Miłego wieczoru wszystkim:-);-):-D:tak:

Witam na szybko:)
Dzisiaj jakiś masakryczny dzień, dzieciaki szalały jak głupie (dosłwonie) :wściekła/y:odliczałam do końca dniówki bo juz wysiadałm nerwowo:cool2:do tego nasza przcudowna Rada Miasta zaakceptowała pomysł godzinnej opłaty za przedszkole i jest jeden wielki burdel:angry:a kto ma sie tym zająć...nauczyciele:wściekła/y:no żesz k**** jak coś wymyslili to niech ponoszą konsekwencji a nie ze ja muszę dzielić dosłownie 4mm kratke na pół bo cymbały nie pomyslałay że przedszkola sa 11godzin otwarte a nie 10:wściekła/y::wściekła/y:do tego te godziny są dzielone na pół czyli tą 2mm kratke dzielę w poprzek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i sprawdzam obecność co godzinę:angry:sory za takie nerwy ale normalnie dla mnie to jest skandal:confused:

Surv co ty nic nie posprzątałam:-ppobyczyłam się i tyle,ale co tam luzy mi sie tez należą:-)super że chociaż coś dostaliście z tego ubezpieczenia:tak:
Magdzik to wy Julke usypiacie w 1 łózku czy jak że M zasnął:-D
Kasia ja też nie mam polsatu, minusy Enki:dry:ale za to nagrać się da i to na plus:tak::-)
Madzia tez mam te karteczki:-p:-p:-pdo 17.10 możemy się obrzerać potem powró do Dukana:-p:-p:-p:-D:-D:-D
ok lece spać, bo nocka wiadomo jaka- nadal mam noworodka w domu:sorry2::cool2::-(
spokojnej nocki!

Hej a co tu taka cisza!!!!!

Sprząracie czy spacerujecie, że Was nie ma??;-):-D

Julia daj znać co u Ciebie? Jeszcze w 2 paku?

Kic nieźle z tymi godzinami powymyślali:angry: A dziecaki pewnie na pogodę reagują. U nas będzie jakieś przedstawienie o owocach i warzywach chyba? Coś mi Olka mówi, że gruszką będzie :-D:-D

Magdzik listosz pewno przyjął że Cię nie ma?? Skandal. Czekamy na winik awantury ;-)

Madziu pochwal się zakupami, a do McDonadsa to sama bym poszła :-p A Tobie na pewno nie zaszkodzi :tak:

Miłej soboty :-)

Hej!
Łooo a co tu tak cichutko???
Ja własnie wróciłam z apteki z Lipomalem...doczytałam że to stosujecie jak dzieciaki zaczynaja chorować, mam nadzieję że podwyzszona gorączka u Kuby to efekt wychodzącej kolejnej piątki, bo zwariuję jak to kolejna choroba:baffled:
Sylcia fajne takie przedstawienia,ale mimo że zazwyczaj trwaja ok 10/20min to roboty jest ze dwa miesiące przy tym:tak:

reklama
Widzę, że weekendowo.................;-)

My cały dzień spędziliśmy u moich rodziców, bo Marcin im meble pomagał zmontować. Wróciliśmy jakieś pół godzinki temu i dzisiaj się znowu usypiają:tak:

Kic - Jula już od kwietnia śpi w zwykłym łóżku, więc przed spaniem Marcin lub ja siadamy na krzesełku (tym dziecinnym z Ikei) i czytamy bajki, a potem czekamy aż młodzież zaśnie. Ja zostaję na krzesełku, a jak ją Marcin usypia, to siada na łóżku lub na nim obok Julki zalega i tak sobie razem zasypiają:-) Nie zawsze oczywiście, ale się zdarza:tak: Jeśli Julę zostawiamy samą do zasypiania, to kończy się to około 10-krotnym wymarszem z jej wyrka. A tak - 10 minut i po sprawie. Naturalnie bywa i dłużej, ale jest spoko:tak:
Ja zaraz meczyk siatkówki zapodam, a potem chyba idę spać:cool2:
Do jutra:-D

Do góry