Kasia - no masakra jakaaaaaaaaaaaaaaaaaaśśśśśśśśśśśś

Baty takie przecież dostali, że aż żal było patrzeć. Co mnie jednak wkurzyło dość konkretnie to fakt, że trener Castellani (którego miałam za prawdziwego fighter'a) po tym wszystkim podał się do dymisji

Nosz k...... mać, to takie typowo polskie. Jak się wali i pali to najlepiej rzucić i odejść. Widać, że chłopina w Polsce już trochę mieszka, to i cech narodowych nabrał!!! A potencjał siatkarski wielki. No ale jak będą tak często zmienić trenerów, to .................szkoda gadać. Giba...............

Gość z niego nieziemski...........od karku w dół. Tzn, jego uroda mnie nie powala, ale ciało ma takie...... do schrupania

W ogóle lubię oglądać siatkarzy i siatkarki, bo to są dla mnie prawdziwi atleci. Bez przerostu poszczególnych partii mięśni, pięknie zbudowani. Do tego brazylijska karnacja

No i jestem ugotowana

W szczególności ramiona i ręce przykuwają moją uwagę:-)
post - młoda godzina

Jak dzieciaki położysz to możesz dziergać ile wlezie. W końcu urlop, zgadza się???
Marcin właśnie usypia Julindę. Sam chyba już z nią zasnął. Założę się, że on szybciej odleciał niż ona. Ale przynajmniej cicho, to znaczy, że śpią

Ja w końcu odgruzowałam lekko chałupę, tzn. przede wszystkim poprasowałam. Mam trochę wolnego, więc się nie przemęczam;-)A propos: cały dzień siedziałam w domu, a wychodząc popołudniu w skrzynce zastałam awizo z DZISIAJ!!! Napisane było, że listonosz był, a ja nie! To nie pierwszy raz. Listonoszowi się d....y nie chciało ruszyć na górę, to napisał karteczkę. I teraz ja muszę zachrzaniać na pocztę. Pójdę, ale z awanturą. Trzymajcie kciukasy w poniedziałek
Pozdrawiam Was serdecznie. Miłego wieczoru wszystkim:-);-)