reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
surv...zdrówka
Kasia, sto lat sto lat...a dziękuję, można składać zamówienia..a Dla solenizantki to nawet w formie prezentu będzie:tak::tak:..a co do życzeń od Surv...no wiesz....:-):-):-):-):-):-):-) i tak dalej :)
My lepiej
młody jak zdrowy bóg, jeszsze piszczy ale już ładnie spał całą noc. to jakiś kijowy wirus bo ja mam jeszcze chrypke także dajemy radę :):)
Madzia....mama bajerant?? nigdy w życiu
wieczorem bedę na dłużej
buziaki:-):-):-)
Tosika....oj oj oj...to kiedy parapetówa?

KASIA STO LAT SAMYCH POGODNYCH DNI

Witam, ja po nocy ok. Umowilam sie z opiekunka na 9 a zaspalam z Misia:eek: Ona dobiljala sie do drzwi a my twardo spalysmy:laugh2:Przyszla o 9.30. Teraz sie budze patrze ktora godzi a tu 14.30 a ona mowila za mala przyprowadzi o 12.30:szok: Okazalo sie ze G szybciej przyszedl z pracy i przeja mala:tak: A rano jeszcze nie zasnelam a mala sie obudzila i mowi ze chce mleko i bajke:baffled: Wypila mleko i spalysmy dalej bez bajki:tak:
Survi zdrowia, no to rodzina teskni:tak:
Madzia zdrowka dal Was:tak: Co do nastepnego dziecka to ja chce bardzo ale nie wiem czy akurat teraz:tak:Jak bedzie to bedzie:tak:
Kamu powodzenia ze stazystka oby sie sprawdzila:tak:
Tosika to juz oddaliscie mieszkanko:tak:Jak tam w nowym lakum?
Post Cinek bez glosu nawet potrafi bajerowac? Super to poradzi sobie w zyciu:-D

No to jeszcze @ nie przyszla jak jutro nie bedzie to w niedziele robie test. Troche sie stresuje ale damy rade(chyba). Dam Wam znac jutro a teraz koncze wykorzystam ze malej nie ma i sie zdrzemne jeszcze:tak:

Hejka!
Ja znowu przelotem :)
Dorka no to niech się dzieje po waszej mysli :)
Surv oj oby choróbsko odpuściło:tak:
Sylcia fajne cudeńka ma ta dziewczynka z linka:tak:
Kamu no toz jej wina że jest ładna????byle by dobrze pracowała:tak:
Post no ale ci podrywacz rośnie:-p
Kasia sto lat!spełnienia marzeń i pociechy z rodzinki :)

Kasiu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :tak:

Surv zdrówka dużo :tak:

Tosika to kiedy parapetówka, może wpadniemy z winkiem ;-):-)

Kic dzięki, mi też się podobają jej pomysły,a dziewczyna jest lipcówką, bo jej bliźniaki urodziły się tak jak Wiki 21 lipca, a miały być sierpniowe :tak::-)

Dorka to czekamy na wieści od Ciebie :tak:

A my 3 dni siedzenia w domu, Wikusię też kratań dopadła i mamy antybiotyk, i kupę syropów, a dziewczę ledwo gada :-(

Oj co to za plaga tej krtani??u mnie dzieciaki z przedszkola tez krtań albo tchawica:sorry:co nie przeszkadza żeby ich chodziło 21:sorry::confused2:
Sylcia zapomniałam odpisać ci wczesniej, ja takiej diagnozy jeszcze nie robiłam,ale u nas to jest bardziej ukryte:tak:na zasadzie obserwacji podczas zajęć a potem n-l wypełnia ten formularz, no i każda placówka sobie to sama ustala, np. w jednej może to byc na zasadzie opisu wg punktów i zajmie to z X stron ,a w innej sa te punkty wypisane i n-l daje tylko x w danym poziomie które dziecko wykazuje. Zazwyczaj przeprowadza się to min. 2 razy w roku czyli na początku i na końcu roku szkolnego. w mojej placówce jest 3 razy:sorry:no i jak placówka chce to sie tym "dzieli" później ze szkołą,ale zazwyczaj jest tak, że jest ta obserwacja bo "guru" wymaga,a szkoły tego i tak nie dostają:confused2:kolejny papierek otak bym napisała, bo przecież n-l który pracuje z dziećmi widzi kto jaki poziom wykazuje :)
no to się napisałam :p
mały juz zasypia :)
ja lece jeszcze na forum wózkowe :D
spokojnej nocki :)

Dziękuję Kochane Babeczki!!! :-*
Tosika, obfotografuj wszystko! ;-)
Surv, zdróweczka!
Post, to szybko Czarus się uwinął z choróbskiem. Mówisz, że mogę składać zamówienie? Wiesz co, chyba nie mam serca ;-)
Kic, niezły szyfr n-l:-D
Piję winko. Za Wasze zdrowie!

reklama
Witam rankiem :)
Wszyscy śpią???
My jak na weekend przystało wstalismy o 6.30:wściekła/y:M małego wziął do nas i troche jeszcze przy drzemałam bo trudno spać jak ktoś po głowie skacze:dry:
Kasia a coś jest nie zrozumiałe;-):-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
My dziś do teściowej na grób idziemy, troszke oporządzić, po drodze zaliczymy długi spacer bo na cmentarz długa droga przez park:tak:
Jutro do Aqua Parku jedziemy-wiem że taka rozrywka troszkę nie na miejscu do zbliżającego się święta ale M zawsze w pracy i nigdy nie mamy czasu na takie wypady:zawstydzona/y:
U nas słonko wychodzi to może coś będzie z tej pogody :)
Aaaa nie pisałam Wam ale "założyłam" akwarium u mnie w sali i M mi podarował na razie dwie rybki:-)dzieci je nazwały "żółtek" i "milla":tak::-D:-D:-D:-D:-D zdziwią się jak po weekendzie będzie ich więcej pływało:-p(M widząc że przeżyły kilka dób dołoży jeszcze kilka:-D:-D:-D)
KAMU wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, pociechy z rodzinki i duuużo klientów w sklepie;-):-):tak::tak:
miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry