reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

oo a co tu taki pomór???
Mnie rozłożyło na maksa:-(byłam na pogotowiu bo noc była koszmarna:sorry:dostałam antybiotyk i tydzień L4, mam tylko nadzieję że nie zarażę małego:confused2:
ok wskakuję o wanny i lulu:confused:
spokojnej nocki!

reklama
Kicrym to nieźle Cię rozlożyło:-( Ale może na zwolnieniu uda się trochę odpocząć, bo zapracowana ostatnio byłaś;-)

Ja wczoraj w biegu wszystko, robota z doskoku, Flo nieznośna, potem imieniny mamy i tak dzień zleciał. Dziś jeszcze mała w domu została, żeby antybiotyk do końca wziąć; obie nadal kaszlemy ale trochę mniej, więc jutro idzie do żłobka, bo już ze sobą tu dłużej nie wytrzymamy:-p

Tosika, jak się impreza udała? Brzmiała baaardzo smakowicie:tak:

Hej hej!
Survivor nie no 3.30 to bije wszystkich na łeb:szok: Ale Flo zdolniacha rośnie:tak: i sie wygadana zrobiła:szok: Co do rysunków,to mnie to nie dziwi,bo widziałam na zjeździe z jaką pasją Flo mazała po tablicy Kurcacka,wiedziałam,ze cos z tego będzie:tak:
Tosika uuuu taka imprezka az mi slinka pociekła.Zostało coś? to rzuć kaszaneczką:tak:
Kicrym dzieki za dietę,ale kurcze za późno przeczytałam i już od dzisiaj nie zacznę,no to od nastepnego poniedziałku;-) Zdrówka i odpoczywaj!

Co do talentów ,to Maciek nie lubi rysować,ot cos pobazgroli i już.Lepiej mu wychodzi układanie klocków,ale nie lego,a te ostatnio znów dostał od teściowej:wściekła/y::no: i tylko się wkurza i wyje,bo non stop coś mu sie odczepia a sam nie umie tych mikroskoipjnych kawałków poskładać.No jak nic zabawka dla małych dzieci,zwłaszcza,ze na opakowaniu odnośnie wieku jest 6+:wściekła/y: Afera z tego powodu wczoraj była,bo K uważa ,zę jestm chamska i nie ciesze się z prezentów od babci tylko jeszcze narzekam.A jeszcze raz usłyszę jak MAciek przez to wyje to nie zartuję,wyp.. przez okno.

U nas pobudki standart 5.30,chociaż w sobote pospał do 6.20,ale spał pół nocy ze mną,bo miał koszmar,ze go gąska zabrała:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam rankiem :)
Ze mna dzisiaj juz lepiej, nawet się zastanawiałam czy brać L4 ale na antybiotyku to chyba nie powinnam do pracy iść, zresztą mam prawo odpocząć:-pprzynjamniej cos na studia porobię, małego zaprowadziłam do żłobka i dzisiaj dzień lenia:tak:
Madzia ja mam dla Kuby lego od znajomej ale nie daje mu tego, uważam że te elementy są za małe dla naszych dzieci. Ja bym uprzejmie powiedziała teściowej że lepiej Duplo kupić:tak:tym się dzieciaki fajne bawią:tak:
Myśmy kupili juz małemu prezent na Mikołaja - garaż 3 piętrowy z wadera, mam nadzieję że się ucieszy bo obserwując go lubi takie zabawy :) no i standardowo puzzle :)
Trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj HCG z krwi:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Kicrym to oczywiście kciuki trzymam:tak:
Co do klocków to ja tez uważam ,ze duplo lepsze i Maciek się lepiej nimi bawi:tak: A co do lego,to zanim do nich dorośnie to pewnie wszystko pogubi,albo bedą za oknem:-p
A i dzięki jeszcze raz za dietkę.Poczytałam i zaczynam od dzisiaj.Akurat mam jogurt na śniadanie a to wolno:tak:

Kic to zddrowia i wyniku powyżej 10 :-):-):-)
Surv, flo, zdrowia i cierpliwości
Madzia..witaj w klubie aczkolwiek jak ja cie teraz będę ścigać a? :-):-):-):-) ja mam dodatkowo rowerek i dzisiaj mam dzień jazdy:-D:-D:-D:-D..chociaz moje dziecko mi zasugerowało że mogłabym tym rowerkiem do pracy popylać...:-) to byłoby z serii bezcenne:-D post popylająca na treningowym do pracy:tak::tak:
U nas tfu tfu tfu...
młoda od wczorajszego wieczoru jest Czesiem...oj nie nadązam za jej osobowościami :-):-):-). a jest od mierzenia czapki którą jej wczoraj zrobiłam bo załozyła ją jak koleś co z piwem stoi pod sklepem.. i mówię do m. popatrz jaki Czesiek...no i Czesiem została.. nawet dzisiaj rano mi mówi..nie mów do mnie Ika tylko pzeciez ciesio jestem./....no fakt zapomniałam:-D:-D:-D:-D:-D
już nie mówiac jak miałam wychodne i akurat była ciocia Lolą to mówi do Tatusia...Tatuś kąpie ciocie lolę...:szok::szok::szok: o i ziaklada cioci pampesika...
no nie mam pytań...dobrze że do przedszkola nie chodzi bo by Panie się przeraziły,,, ojciec codzienine inną ciocie myje i zakłada papesiki...no odjazd
widze że to ma raczej po mnie tą pokręcona wyobraźnię:-D:-D:-D

Pabla a Ty jesteś?? będę 25 26 11 w Warszawie, masz czas na jakąs kawkę wieczorkiem???
:-):-):-)
oki wracam do pracy
miłego dnia

Madzia...no widzisz nie pomyślałam:-D:-D:-D to ustawiam Rowerek w kierunku A4 i bede gnac co sił:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...tylko nie wiem kiedy Cię dogonię:-D:-D:-D. ale dam znać:-)
moje dziecko było już conajmniej kilkunstoma osobami. np Bamdziul ( ktoś kto specjalizuje się w robieniu BAM ), ciocia Madzia (odjulki) ciocia Gosia ciocia lola. potluś (Piotruś i to nie wiem skąd) dzidziuś, chopcik, duzi Cinek,zuzia, Julcia,Michałek, Komuś (nam się to kojarzy jednoznacznie z poprzednia epoką ale jej powstało od mamrotania, dam komuś siociek i stwierdziła że to dobra nazwa ) :)
no a aktualnie Ciesio, pomiędzy bywa oczywiscie sobą czasami:tak::tak::tak::tak:

reklama
Post dobrze,ze chociaż czasami bywa sobą:-D
Słuchaj,za taki rowerek to pewnie nawet opłaty na A4 nie pobiorą:-D:-D daj znać jak przyjedziesz:tak::-D
A tak na serio to ja chce sie na step zapisac.
to może sie spotkamy w środku drogi:-D

Do góry