reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym to nieźle Cię rozlożyło:-( Ale może na zwolnieniu uda się trochę odpocząć, bo zapracowana ostatnio byłaś;-)
Ja wczoraj w biegu wszystko, robota z doskoku, Flo nieznośna, potem imieniny mamy i tak dzień zleciał. Dziś jeszcze mała w domu została, żeby antybiotyk do końca wziąć; obie nadal kaszlemy ale trochę mniej, więc jutro idzie do żłobka, bo już ze sobą tu dłużej nie wytrzymamy
Tosika, jak się impreza udała? Brzmiała baaardzo smakowicie
Ja wczoraj w biegu wszystko, robota z doskoku, Flo nieznośna, potem imieniny mamy i tak dzień zleciał. Dziś jeszcze mała w domu została, żeby antybiotyk do końca wziąć; obie nadal kaszlemy ale trochę mniej, więc jutro idzie do żłobka, bo już ze sobą tu dłużej nie wytrzymamy

Tosika, jak się impreza udała? Brzmiała baaardzo smakowicie

Hej hej!
Survivor nie no 3.30 to bije wszystkich na łeb
Ale Flo zdolniacha rośnie
i sie wygadana zrobiła
Co do rysunków,to mnie to nie dziwi,bo widziałam na zjeździe z jaką pasją Flo mazała po tablicy Kurcacka,wiedziałam,ze cos z tego będzie
Tosika uuuu taka imprezka az mi slinka pociekła.Zostało coś? to rzuć kaszaneczką
Kicrym dzieki za dietę,ale kurcze za późno przeczytałam i już od dzisiaj nie zacznę,no to od nastepnego poniedziałku;-) Zdrówka i odpoczywaj!
Co do talentów ,to Maciek nie lubi rysować,ot cos pobazgroli i już.Lepiej mu wychodzi układanie klocków,ale nie lego,a te ostatnio znów dostał od teściowej
i tylko się wkurza i wyje,bo non stop coś mu sie odczepia a sam nie umie tych mikroskoipjnych kawałków poskładać.No jak nic zabawka dla małych dzieci,zwłaszcza,ze na opakowaniu odnośnie wieku jest 6+
Afera z tego powodu wczoraj była,bo K uważa ,zę jestm chamska i nie ciesze się z prezentów od babci tylko jeszcze narzekam.A jeszcze raz usłyszę jak MAciek przez to wyje to nie zartuję,wyp.. przez okno.
U nas pobudki standart 5.30,chociaż w sobote pospał do 6.20,ale spał pół nocy ze mną,bo miał koszmar,ze go gąska zabrała
Survivor nie no 3.30 to bije wszystkich na łeb

Tosika uuuu taka imprezka az mi slinka pociekła.Zostało coś? to rzuć kaszaneczką

Kicrym dzieki za dietę,ale kurcze za późno przeczytałam i już od dzisiaj nie zacznę,no to od nastepnego poniedziałku;-) Zdrówka i odpoczywaj!
Co do talentów ,to Maciek nie lubi rysować,ot cos pobazgroli i już.Lepiej mu wychodzi układanie klocków,ale nie lego,a te ostatnio znów dostał od teściowej

U nas pobudki standart 5.30,chociaż w sobote pospał do 6.20,ale spał pół nocy ze mną,bo miał koszmar,ze go gąska zabrała

Ostatnia edycja:
Witam rankiem 
Ze mna dzisiaj juz lepiej, nawet się zastanawiałam czy brać L4 ale na antybiotyku to chyba nie powinnam do pracy iść, zresztą mam prawo odpocząć
przynjamniej cos na studia porobię, małego zaprowadziłam do żłobka i dzisiaj dzień lenia
Madzia ja mam dla Kuby lego od znajomej ale nie daje mu tego, uważam że te elementy są za małe dla naszych dzieci. Ja bym uprzejmie powiedziała teściowej że lepiej Duplo kupić
tym się dzieciaki fajne bawią
Myśmy kupili juz małemu prezent na Mikołaja - garaż 3 piętrowy z wadera, mam nadzieję że się ucieszy bo obserwując go lubi takie zabawy
no i standardowo puzzle 
Trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj HCG z krwi

:-):-):-):-)
Ze mna dzisiaj juz lepiej, nawet się zastanawiałam czy brać L4 ale na antybiotyku to chyba nie powinnam do pracy iść, zresztą mam prawo odpocząć

Madzia ja mam dla Kuby lego od znajomej ale nie daje mu tego, uważam że te elementy są za małe dla naszych dzieci. Ja bym uprzejmie powiedziała teściowej że lepiej Duplo kupić

Myśmy kupili juz małemu prezent na Mikołaja - garaż 3 piętrowy z wadera, mam nadzieję że się ucieszy bo obserwując go lubi takie zabawy
Trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj HCG z krwi

survivor26
Mamy lipcowe'08
Rozumiem, że nie bez powodu?Trzymajcie kciuki, zrobiłam dzisiaj HCG z krwi:-):-):-):-)

Madzia, co do Lego to nie zmarnują się, za parę lat będą jak znalazł, a teściowej może rzeczywiście zasugerować na razie duplo?
Kicrym to oczywiście kciuki trzymam
Co do klocków to ja tez uważam ,ze duplo lepsze i Maciek się lepiej nimi bawi
A co do lego,to zanim do nich dorośnie to pewnie wszystko pogubi,albo bedą za oknem
A i dzięki jeszcze raz za dietkę.Poczytałam i zaczynam od dzisiaj.Akurat mam jogurt na śniadanie a to wolno

Co do klocków to ja tez uważam ,ze duplo lepsze i Maciek się lepiej nimi bawi

A i dzięki jeszcze raz za dietkę.Poczytałam i zaczynam od dzisiaj.Akurat mam jogurt na śniadanie a to wolno

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kic to zddrowia i wyniku powyżej 10 :-):-):-)
Surv, flo, zdrowia i cierpliwości
Madzia..witaj w klubie aczkolwiek jak ja cie teraz będę ścigać a? :-):-):-):-) ja mam dodatkowo rowerek i dzisiaj mam dzień jazdy

..chociaz moje dziecko mi zasugerowało że mogłabym tym rowerkiem do pracy popylać...:-) to byłoby z serii bezcenne
post popylająca na treningowym do pracy

U nas tfu tfu tfu...
młoda od wczorajszego wieczoru jest Czesiem...oj nie nadązam za jej osobowościami :-):-):-). a jest od mierzenia czapki którą jej wczoraj zrobiłam bo załozyła ją jak koleś co z piwem stoi pod sklepem.. i mówię do m. popatrz jaki Czesiek...no i Czesiem została.. nawet dzisiaj rano mi mówi..nie mów do mnie Ika tylko pzeciez ciesio jestem./....no fakt zapomniałam

już nie mówiac jak miałam wychodne i akurat była ciocia Lolą to mówi do Tatusia...Tatuś kąpie ciocie lolę...

o i ziaklada cioci pampesika...
no nie mam pytań...dobrze że do przedszkola nie chodzi bo by Panie się przeraziły,,, ojciec codzienine inną ciocie myje i zakłada papesiki...no odjazd
widze że to ma raczej po mnie tą pokręcona wyobraźnię

Pabla a Ty jesteś?? będę 25 26 11 w Warszawie, masz czas na jakąs kawkę wieczorkiem???
:-):-):-)
oki wracam do pracy
miłego dnia
Surv, flo, zdrowia i cierpliwości
Madzia..witaj w klubie aczkolwiek jak ja cie teraz będę ścigać a? :-):-):-):-) ja mam dodatkowo rowerek i dzisiaj mam dzień jazdy

U nas tfu tfu tfu...
młoda od wczorajszego wieczoru jest Czesiem...oj nie nadązam za jej osobowościami :-):-):-). a jest od mierzenia czapki którą jej wczoraj zrobiłam bo załozyła ją jak koleś co z piwem stoi pod sklepem.. i mówię do m. popatrz jaki Czesiek...no i Czesiem została.. nawet dzisiaj rano mi mówi..nie mów do mnie Ika tylko pzeciez ciesio jestem./....no fakt zapomniałam

już nie mówiac jak miałam wychodne i akurat była ciocia Lolą to mówi do Tatusia...Tatuś kąpie ciocie lolę...

no nie mam pytań...dobrze że do przedszkola nie chodzi bo by Panie się przeraziły,,, ojciec codzienine inną ciocie myje i zakłada papesiki...no odjazd
widze że to ma raczej po mnie tą pokręcona wyobraźnię

Pabla a Ty jesteś?? będę 25 26 11 w Warszawie, masz czas na jakąs kawkę wieczorkiem???
:-):-):-)
oki wracam do pracy
miłego dnia
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Madzia...no widzisz nie pomyślałam

to ustawiam Rowerek w kierunku A4 i bede gnac co sił:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)...tylko nie wiem kiedy Cię dogonię

. ale dam znać:-)
moje dziecko było już conajmniej kilkunstoma osobami. np Bamdziul ( ktoś kto specjalizuje się w robieniu BAM ), ciocia Madzia (odjulki) ciocia Gosia ciocia lola. potluś (Piotruś i to nie wiem skąd) dzidziuś, chopcik, duzi Cinek,zuzia, Julcia,Michałek, Komuś (nam się to kojarzy jednoznacznie z poprzednia epoką ale jej powstało od mamrotania, dam komuś siociek i stwierdziła że to dobra nazwa )
no a aktualnie Ciesio, pomiędzy bywa oczywiscie sobą czasami

moje dziecko było już conajmniej kilkunstoma osobami. np Bamdziul ( ktoś kto specjalizuje się w robieniu BAM ), ciocia Madzia (odjulki) ciocia Gosia ciocia lola. potluś (Piotruś i to nie wiem skąd) dzidziuś, chopcik, duzi Cinek,zuzia, Julcia,Michałek, Komuś (nam się to kojarzy jednoznacznie z poprzednia epoką ale jej powstało od mamrotania, dam komuś siociek i stwierdziła że to dobra nazwa )
no a aktualnie Ciesio, pomiędzy bywa oczywiscie sobą czasami

reklama
Post dobrze,ze chociaż czasami bywa sobą
Słuchaj,za taki rowerek to pewnie nawet opłaty na A4 nie pobiorą
daj znać jak przyjedziesz

A tak na serio to ja chce sie na step zapisac.
to może sie spotkamy w środku drogi

Słuchaj,za taki rowerek to pewnie nawet opłaty na A4 nie pobiorą

A tak na serio to ja chce sie na step zapisac.
to może sie spotkamy w środku drogi