reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Haszi leniu**** puki mozesz!!!!!My dajemy Ci pozolenie:-D
Kamu no to moze jeszcze cos ruszy,trzymam kciuki:tak:
Kic to odpoczywaj a i pokarz nam brzuszek:tak:
Madzia ale teraz masz w czym spokojnie dojechac do pracy. My mamy jeden i czasami brakuje drugiego, ale na razie musimy sie podzielic:tak:Seba juz troche lepiej, wczoraj popoludniu caly czas lezal,a dzis juz gral na kompie:tak:Wiec chyba mu lepiej:-D

Misia padla i spi juz godzine, nie mierzylam jej temp ale cos ciepla byla:-(

reklama
Julia bardzo pomysłowe te paznokcie, ale mnie chyba denerwowałoby to papranie się i potem zmywanie resztek ;-)
Kamu, to może jeszcze biznes ruszy?

Ech...wirus Flo okazał się pierońsko zjadliwy, bo i nas oboje już rozkłada:-( Tosika, przyznaj się że kaszlałaś na monitor i nam świńską grypę wyslałaś?:-) młoda w ciągu dnia co prawda nieco lepiej, ale na wieczór znowu 39 i odpadła mi przed siódmą, więc pewnie wstanie wściekła z powodu choroby przed północą:baffled:

Dorka, a dzieci jak? Mam nadzieję, ze Misia jednak się nie zaraziła, zwłaszcza, że widzę, ze znowu Wam się szykuje zlot rodzinny;-)

Hashi, Ty korzystaj, że choć jedno dziecko z głowy, a nie do roboty gnaj...i tak Ci od nowa nabałaganią, obiad zjedzą i jutro znowu trzeba bedzie gotować.... to czy to warto?:-)

i nie wiem co jeszcze....idę odpaść chyba, bo jutro i tak do roboty trzeba, a R kaszle w sposób jednoznacznie wskazujący, że dzieckiem się nie zajmie:-p

Witam wieczorkiem:)
Surv oj oby jednak Was wszystkich nie dopadło choróbsko.Ja jak mały się budzi w późnym wieczorem (23-24) to gaszę wszystkie światłą i udaję że jest środek nocy:-p
Haszi to wam też zdrówka życzę!no i ja mam jedno a jak mama mi go zabiera np na wieś to jestem w błogostanie:-ptakże ciesz się chwilą spokoju:tak:
Dorka widzę że i Was rozkłada:szok:zdrówka!
ok idę negocjować z młodym że koniec świnki Pepy:-p
spokojnej nocki!

Witam rankiem :)
standardowo jak napisałam że Kuba ładnie śpi to były pobudki:confused2:
wczoraj jeszcze mnie dobiła moja koleżanka ze studiów która pisała wczoraj ten egzamin co ja w środę mam pisać i mówi że napisała 3 strony A4 i babka rzuciła na jej kartkę okiem i jej mówi, już widzę że Pani nie zdała, poprawka 1 i 8.03:szok:do tego włączyła sobie kamerę żeby jej nic nie umknęło ani wymienianie się pytaniami, ani ściąganie ze swoich ściąg lub od siedzących obok (można wylosować takie same pytanie) także luz bluz:confused2:po co ja wróciłam do prcay???w poniedziałek mam do 15.30, a we wtorek po południu jakieś szkolenie w innym przedszkolu oczywiście po popołudniu:wściekła/y:

czesc mamusie
przezylam ten tydzien, wiec powinno byc lepiej :) mąż juz chodzi- konczy jutro antybiotyk; Oskar zaczyna kaszlec, katary maja; ja tez skonczylam antybiotyk, ale dopadl mnie katar;
ciezko bylo-rady pedagogiczne, spotkanie z burmistrzem na temat polaczenia naszych szkol (sporo nerwow nas to kosztowalo), dyskoteka walentynkowa; Wercia tak tesknila za mna,ze wieczorem wisiala doslownie na mnie, a ja sily na zabawe nie mialam; do tego musialam odwozic Oskara do przedszkola- a wiecie jak sie boje jezdzic hehe
poczytam co u was i zmykam sprztac, bo chyba tylko granatu brakuje a wczoraj bylo w miare czysto- chwila nieuwagi i sajgon w domu :d

Kicrym normalnie wspolczuje, jak sie ciesze,ze nie mam egzaminow juz zadnych

witam i ja!
Surv, Dorka, Iza - zdróweczka dla Was i Waszych rodzin!! oby szybko mineło!
moja też dziś wstała lekko zasmarkana, ale mam zamiar iść na śnieg trochę ją wymrozić:-)
Kicrym - oj, Ty z tymi egzaminami na pewno sobie poradzisz!
Julia - ciekawa sprawa z tymi paznokciami! życzę powodzenia w pozytywnym rozpatrzeniu biznesplanu!
Tosika - u Ciebie jak zwykle coś się dzieje! nie możesz mieć spokojnych 5 min bo byś chyba zwariowała:-):-)
Haszi - podziwiam że tak to sobie jakoś wszystko organizujesz i dajesz radę. Ja z Leną czasem nie wytrzymuję i już się boję co będzie za 3 mce:sorry:

u nas spokój, śniegu mnóstwo, więc chyba na sanki pójdziemy. M oczywiście na meczach, wróci dopiero po południu, jeszcze koleżanka ma wpaść doradzić mi z farbami. Lena zadowolona z fotela, ja też, bardzo mi się podoba! młoda śpi bez problemu, nie spada, sama idzie do swojego łóżka i zasypia, w nocy czasami przywędruje, ale po paru minutach oznajmia że jej niewygodnie z nami i wędruje znów do siebie:-)
dobra, trzeba się ogarnąć bo ja jeszcze w piżamie, zupka już mi się gotuje, młoda ogląda mini mini.
a, zamówiłam wczoraj szafę do pokoju dzieci, o taką:
SZAFKA LABIR 3 MEBLE DZIECIĘCE (1451337408) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
za drzwiczkami ma półki.
i drugą będę kupować z Ikea, o tą:
IKEA | System przechowywania | System STUVA | STUVA | Kombinacja regałowa z drzw/szuf

no i my już po spacerku - pogoda cudowna u nas! Lena pozjeżdżała trochę z górki, oczywiście szybko się zmęczyła, połaziłyśmy troszkę po śniegu i do domku.

reklama
Hej Hej
i ja sie witam
poczytałam
zdrówka dla Flo Surv i małżonka szanownego i dla Izabelki i Lenki i kto jeszcze chory???
My dzisiaj po spacerku, dzieciaki w łóżkach a my za chwile na basen idziemy , potem obiad i leń :)
Pabla...fajne te szafki, zwłaszcza ta zielona :)...to powodzenia w wybieraniu bo kolorów tyle że można mieć problem :)
Julia...ciekawy pomysł no ale to raczej na imprezę a nie do pracy :0
Tosika....też lubię Twoje długaśne posty.... Wrzuciłam na zamknięty tunikę na ludziu i czekam na Twoje fotki :)

no nic biegi się skończyły to lecimy na basen a potem do sklepu po ogórki żeby dzieci zakwasić...czy wiedziałyśce że jak dzieciaki chorują to najlepiej je zakwaszać bo w takim otoczeniu bakretie żyć nie lubią...czyli mało słodyczy a najlepiej wogóle i duuużo kwaśnego....więc u nas dzisiaj ogórkowa będzie mega kwaśna...dzieciaki lubią tylko muszę zmiksować zeby ogórki też zjadły
no nic lecę
będę wieczorkiem
paaa

Do góry