reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hejka:)
KAsia a do nas zawitały znowu tropiki:tak:piękna pogoda jest:tak:
Niedawno wróciłam z uczelni, pracę muszę oddać do 07.05, a obrona 27.05:tak:bardzo się cieszę że udało się to wszystko przesunąć, aczkolwiek mam stresa czy zdążę:baffled:ale co tam muszę się spiąć i motywować że wtedy mam juz czerwiec wolny:tak:także pliss trzymajcie kciuki żeby się udało, bo duzo pracy przede mną:sorry2:

reklama
Kicrym, no i super! Oczywiście kciuki będziemy trzymać!:)

Ja sobie dziś w szale masochizmu zafundowałam sprzątanie dokumentów....3 godzinę siedzę i końca nie widać,w nagrodę chyba jakaś czekoladka będzie konieczna ;P

Kic, czuję, że do nas dotrą jutro :-)
No pewnie, że będziemy trzymać kciuki. A czy się ze wszystkim wyrobisz, to chyba żadna nie ma najmniejszych wątpliwości :-)

Hej laseczki, my już po operacji. Olka nadal leży w szpitalu, ja w dzień przy niej a na noc do domu i Wiki. Olcia super dzielna :tak: Może we wtorek środę wyjdziemy , to napiszę więcej. Dzięki za kciuki i buźka :tak:
Słonecznej niedzieli.

Dziewczyny ja tylko z pytaniem.
Tosia ma od wczoraj temperaturę, w nocy miała 39,5 i musiałam oprócz nurofenu syrop z paracetamolem podać, żeby zbić.
Nic oprócz tego jej nie jest a dolna 2 jeje rośnie.
Oczywiście płacze i jest non-stop na rękach.
Możliwe, że od tego taka temperatura?
sylcia super, że wszystko poszło dobrze.

Sylcia, brawo dla dzielnej Olki. Czasami nie zdajemy sobie strawy jakie te nasze dzieci są już duże, dzielne i odpowiedzialne. Super!
Haszi, nie mam pojęcia. Moje nigdy tak nie gorączkowały przy ząbkach.
A mój Miś kaszle coraz gorzej :-/

Witam,
ja tak na szybko zaraz jedziemy na wies:tak:
Sylcia super ze juz po operacji:tak:Teraz juz z gorki:tak:
Haszi ja mysle ze to moze byc od zabkow:tak:Oby szybko wyszly zabki:tak:Jak tam znalezliscie nowych lokatorow?
Kasia Misia ma juz chyba z 2tyg katar a ja z nia wychodze na dwor:tak:
Survi to sobie dalas zadanie:baffled:Troche nad tym posleczysz:tak:Chyba Ci sie nudzilo:-D
Pabla jak Misia jest przeziebiona to co chwile do nas przychodzi w nocy:baffled:

Ja mam teraz 3 dni wolne w srode i czwartek na rano a potem dopiero po swietach:happy2::happy2:
U nas pogoda taka se ok 15stopni, ale pochmorno:tak:Ide sie szkowac, bo rano umylam wlosy a teraz musze je wzprostowac:tak:

Haszi, jestem na bieżąco z tematem jestem, ostatnio 2 3-ki naraz szły a teraz ostatnie piątki idę...akurat Cinek ma zawsze wysoką gorączkę i tez czasem trudno mu zbić, i potem znika po 1-2 dniach:tak::tak::tak::tak:
a Ika nigdy tak nie gorączkowała...
może tez być 3-dniówka,no ale jak widzisz że zęby to pewnie to:tak:, ja mam już różne zestawy przeciwgorączkowe:-D
Surv...może wpadniesz do nas co???? bo ja na porządki nie mam czasu
zwłaszcza że ojciec w szpitalu, ma niewydolność serca i dopóki nie zejedzie woda z organizmu to go nie wypuszczą, chodzimy na zmianę z braćmi, zwłaszcza ze ciężko mu pomóc... no trudno, będę mieć pajęczyny i brudne okna, zdrowie ważniejsze.
my byliśmy na rocznicy komuni, kurcze, prawie jak komunia...no i Cinek dołączył do heftających w podróży:baffled::baffled::baffled::baffled:..normalnie stres , nie wiadomo którego ratować, kurcze dzieci powinny być wyłączone z takich atrakcji:baffled:, nie kleiliśmy plastra bo jechaliśmy odrazu do kościoła, no i efekt :baffled::baffled::baffled::baffled:

no nic, muszę jeszcze przygotować się na jutro bo rano przed pracą mykam jeszcze do szpitala, no i jeszcze ze 2 rzadki dla ukojenia duszy przed snem musze machnąć:-)

miałam napisać mnóstwo ale nie potrafię jak Tosika takiego posta walnąć:-D
czytam w miarę na bieżąco ale potem jak mam odpisać na posty sprzed 2 dni to jakoś mi nie styka:-D, no ale cóż wybaczycie
Kasia..a Ty na zlocik nie jedziesz???
Magdzik chętny i miał się zapisać:tak:, rezerwujemy cos???
ja bym pomogła ale zupełnie nie mam czasu na to teraz, także mam nadzieję ze ktoś trzyma rękę na pulsie???
jeszcze zapytam Kiwaczki i dam znać

buziaki

Post mialam napisac wczesniej ale zapomialam:zawstydzona/y: Zdrowia dla taty.:tak:Mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie:tak: a i wspolczuje choroby lokomocyjnej dzieci, Seba mial ale mu przeszlo, ja mialam i czasami jeszcze mam ale jak siedze z przodu to jest ok:tak:Misia tez lubi jezdzic i ma sie dobrze w samochodzie:tak:
Co za cisza na BB? Wszystkie pewnie caly dzien na powietrzu a teraz juz spicie?
Do jutra

reklama
cześć kochane
dzisiaj się nie popiszę ...przed moimi koleżankami:-p
w skrocie upojny miałam tydzień, coddzinnie ktos tam wpadal albo coś mi wpadało (w sensie dodatkowych zajęć):baffled: i ogolnie mam nadzieję, że ten tydzzien bedzie łaskawszy dla mnie i mojego zdrowia:-p
no i ktos mi podmienil córkę, powiem Wam, ze normalnie czort w małą wstapił:baffled: dzisiaj np przyjechali znajomi z corką w wieku Tośki i mala najpierw pokazywała jej jak fajną zabawą jest turlanie się po trawie a później kazała sobie znieść pufę Kornela (takie duze miękkie siedzisko) postawiła jej jakąś odległosć od sofy i uczyła koleżankę jak skakać na odległość z sofy na pufę:nerd: a najlepsza zabawą było rozpędzanie wózka z lalą i patrzenie jak długo utrzyma się w wózku:no: normalnie to nie moja córka:baffled:
Haszi na moje oko to może być od zębów ale obserwujcie i jak coś to dzwoń do szpitala i się podpytaj co to moze być?
Post zdrowia dla taty życzę:tak:
Sylcia no to super, ze już po :tak: i całuski dla Was:-)
uciekam bo mi laptop pada a nie wiem gdzie ładowarka:-p

Do góry