reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Renia.naniosłam zmiany na liście 
Surv..jaki tort
ja znowu jestem w czarnej...
znaczy w pracy:-)
ok
uciekam
Surv..jaki tort
ja znowu jestem w czarnej...
znaczy w pracy:-)
ok
uciekam
Oczywiście wszystkiego nie nadrobię, przeczytałam,ale połowę już zapomniałam.
Od razu piszę,że mówiłam iż zajmę się zlotem,ale nowa praca mnie tak pochłania,że nie ma szans abym się tym zajęła, nie przewidziałam tego,że tak szybko znajdę nową pracę.
Co do urodzin dzieci, Maks ma tylko w sumie dwie zaprzyjaźnione koleżanki,także raczej z rodziną będę robić urodziny a dla koleżanek i kolegów to od przyszłego roku,zobaczymy jeszcze
Od razu piszę,że mówiłam iż zajmę się zlotem,ale nowa praca mnie tak pochłania,że nie ma szans abym się tym zajęła, nie przewidziałam tego,że tak szybko znajdę nową pracę.
Co do urodzin dzieci, Maks ma tylko w sumie dwie zaprzyjaźnione koleżanki,także raczej z rodziną będę robić urodziny a dla koleżanek i kolegów to od przyszłego roku,zobaczymy jeszcze
survivor26
Mamy lipcowe'08
Wpadam na moment, bo zaraz idę się urżnąc ze strachu: otóż pani się zgodziła wstępnie na naszą cenę domu....
Wszystko wskazuje na to, że jeśli uda nam się sprzedać mieszkanie to nie pozostanie nam nic innego jak wyprowdzić się w moje ukochane góry

Surv super!a nie mówiłam że trzeba pytać i negocjować, wiem po sobie że jak by mi zależało to bym zeszła z ceny
no to teraz bliżej nas chyba będziesz, no i może jakieś pół darmowe kolonie dla lipcowych dzieciaków zorganizujecie
;-):-)
Kamu praca u kogoś to jednak duże obowiązki i większy rygor
ale chyba Ci się podoba
Madzia wiem, wiem że śpiworek był w zestawie
ale Magda różne szyje, takie cieńsze też
ale ten quinny pewnie Wam wystarczy
Mały powoli zasypia, ja też już lulu idę, jutro muszę się przejść do przychodni spróbować do innego alergologa iść. Kurcze już nie dajemy małemu, serków, jogurtów, lodów, czekolady no wszystko mu odstawiłam a nadal jest CAŁY wysypany:-
-( już mam dość, żal mi go bo jak upały przyjdą to się dopiero będzie drapać:-( zyrtec też dajemy a nadal nic nie pomaga, nigdy tak nie wyglądał, ach oby drugie nie było tak alergiczne bo będzie masakra:-(
z dobrych wieści koleżanka dziś w południe urodziła małą Agatkę 3360 i 56cm, niespodziewanie miała cc, bo mała się źle obróciła, ponoć czuje się okropnie
spokojnej nocki!

Kamu praca u kogoś to jednak duże obowiązki i większy rygor

Madzia wiem, wiem że śpiworek był w zestawie

Mały powoli zasypia, ja też już lulu idę, jutro muszę się przejść do przychodni spróbować do innego alergologa iść. Kurcze już nie dajemy małemu, serków, jogurtów, lodów, czekolady no wszystko mu odstawiłam a nadal jest CAŁY wysypany:-
z dobrych wieści koleżanka dziś w południe urodziła małą Agatkę 3360 i 56cm, niespodziewanie miała cc, bo mała się źle obróciła, ponoć czuje się okropnie

spokojnej nocki!
Hej!
Survi no to szybko sprzedawajcie mieszkanie i domek jest Wasz
Super!!!!! Tez bym tak chciala
Renia ja tez bym sobie wypila winka
Ale bylismy na piwku w knajpie z G sioatra i jej mezem a pozniej jeszcze na chwile byli u nas i mam dosc
Kic my malej sporadycznie dajemy czekolade, jogurtow tez nie je codziennie i tez jest wysypana
Teraz dajemy jej Xyzal dwa razy dziennie i chyba zaczyna dzialac a i plus masc taka z apteki robiona
Teraz musimy z Misia jechac do alergologa i zobaczymy co nam powie czy dalej bez testow czy juz mozemy testy robic
Kamu zawsze nowa praca zajmuje czas
Dobra to chyba na tyle. ja ide spac. Dobranoc
Survi no to szybko sprzedawajcie mieszkanie i domek jest Wasz

Renia ja tez bym sobie wypila winka

Kic my malej sporadycznie dajemy czekolade, jogurtow tez nie je codziennie i tez jest wysypana

Kamu zawsze nowa praca zajmuje czas

Dobra to chyba na tyle. ja ide spac. Dobranoc
reklama
Survivor to chyba można opijać co? super!
a gdzie to dokładnie?
Kicrym ty już chyba tez się nie możesz doczekac swojej laluni co? to w końcu będzie Oliwka?
Kurde złapałam bakcyla na dziewczece zakupy
A już myślałam,ze mnie to nie dopadnie,bo jakoś do tej pory mnie nie ruszało,a tu jak juz wózek poszedł w ruch,to jeszcze ubranka od znajomej i teraz przesiaduje na allegro zamiast pracowac
Maciek urządził wczoraj aferę,ze nie chce pieluchy na noc
z reszta już nie pierwszy raz,ale wczoraj faktycznie mu nie założyłam,chociaż wiedziałam jak się skonczy O 3.30 trzeba było wszystko przebierać i znów powtórka ,ze pieluchy nie zakładamy,to dla świętego spokoju nie założyliśmy,bo mi sie nie chciało z nim użerać,glowa mi pękałą od wieczora.Na szczęście do rana się nie zlał:-)
no to chyba musimy pożegnac pieluchy na dobre,a ubezpieczyć się w dodatkowe prześcieradła i kołdry
no i pranie codziennie

Kicrym ty już chyba tez się nie możesz doczekac swojej laluni co? to w końcu będzie Oliwka?
Kurde złapałam bakcyla na dziewczece zakupy

Maciek urządził wczoraj aferę,ze nie chce pieluchy na noc

no to chyba musimy pożegnac pieluchy na dobre,a ubezpieczyć się w dodatkowe prześcieradła i kołdry